Gino ma,mimo wszystko,że wypracował klatę i myślał,że to gino się jakoś schowa w tej pełni mięsa klatce, ale niestety jest widoczne,więc bez skalpela się nie obędzie.
jak to mawiaja 'Fame Comes at a Price' - w jego wypadku cena slawy sa cycki )) Zaloze sie ze juz ma niezly sponsoring i napewno owi sponsorzy zastanawiaja sie kiedy mu zrobic operacje
Pomógł: 9 razy Wiek: 28 Dołączył: 18 Mar 2010 Posty: 272 Skąd: Inverness
Wysłany: 2010-03-26, 16:45
Pożyć, pożyją dłuuuuuugo i zdrowo. Jestem na 100% przekonany, że czuwa nad tym cały sztab lekaży i dietetyków. Takich cykli nie robi się domowymi sposobami. Jaki 17 latek ma takie pojęcie o dopingu i diecie? Żaden.
Genetycy to prawda i jesli będę pod dobrymi skrzydłami to zawojują światem kulturystycznym.
Tylko, że trendy się zmieniają i takie sylwetki jak Colleman czy Cutler powoli się przejadają i można zauważyć, że powoli ludzie szukają czegoś bardziej estetycznego. Ale czas pokaże.
_________________ Don't hate the playa, hate the game
duzo bardziej podoba mi sie stara kulturystyka... np. wielkolapego Kevina levrone... waski pas.... obecnie chopy wygladaja jakby mieli miesien piwny - a chyba nie tak go cwicza;)
...Coleman i kulturyści jego pokroju, wyglądają jak te genetycznie modyfikowane krowy. gdzie te czasy np. Zane - umiarkowanej wielkości i proporcji
_________________ SKILL OR DIE
tommy80 Pomógł: 16 razy Wiek: 30 Dołączył: 10 Mar 2010 Posty: 644 Skąd: edinburgh
Wysłany: 2010-03-26, 20:02
o ile nowa gwardia mi sie nie podoba tak dexter jackson jest niesamowity no ale to juz emeryt w tym sporcie bardzo bardzo sie ciesze ze udalo mu sie zdobyc mr olimpia , nalezalo sie facetowi ukoronowal swoja kariere i bardzo mi szkoda flexa wheelera ze przegral z colemanem z dawnych lat , levrone wheeler i jackson, niesamowite sylwetki taka moja pierwsza trojka a heat to taka duza kopia wheelera , nie podoba mi sie natomiast i to bardzo cutler to juz nie to
Flex Wheeler wycofał się z kulturystyki zawodowej ponieważ wysiadły mu nerki,najpierw miał przeszczep jednej nerki a później wrócił na jakiś czas do kulturystyki i zaczęła szwankować druga jego nerka i się wycofał.
Flex Wheeler przeginał z saa i do tego jego dieta budziła wiele kontrowersji, kochał fast foody ,ale przy takich środkach jakimi się szpikował to i tak to żarcie było przerabiane na mięśnie.
Oglądałem kiedyś filmik jak po treningu przywieźli mu cały wór fast foodów i wcinał tylko mu się uszy trzęsły zapijając CocaColom.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum