|
All American EFX - Kre-Alkalyn EFX |
| Autor |
Wiadomość |
Paker

Grupy: Paker Team Paker Friends
Gold Members
|
Wysłany: 2009-03-11, 17:04 All American EFX - Kre-Alkalyn EFX
|
|
|
Kre-Alkalyn EFX zawiera opatentowany środek Kre-Alkalyn w farmakologicznym systemie dostarczania zapewniający maksymalną trwałość i przyswajanie. W ciągu ponad dekady badań udowodniono, że monohydrat kreatyny zwiększa się wytrzymałość i tym samym wyniki sportowe. Jedyną wadą tradycyjnego monohydratu jest niezwykle krótki okres trwałości i szybka zamiana w produkty uboczne kreatyny w momencie kontaktu z cieczą. Kre-Alkalyn rozwiązuje ten problem gdyż jest substancją chronioną przez pH, co zapewnia jej maksymalne przyswajanie i trwałość. Kre-Alkalyn to pierwszy środek, który oferuje sportowcom kreatyne, która jest w 100% stabilna. Faktem jest, że jeden gram Kre-Alkalyn odpowiada przyjęciu 10 gram monohydratu kreatyny co pozwala sportowcom na spożywanie znacznie mniejszych ilości tego produktu, przy jednoczesnym doświadczeniu znacznie lepszych efektów.
Rekomendowane użycie:
2 kaps. przed treningiem. Nie przekraczać zalecanej dziennej dawki.
Kre-Alkalyn EFX Product Details:
Kre-Alkalyn is "buffered creatine" that does not convert into creatinine prior to reaching skeletal muscle tissue. Kre-Alkalyn is a nutritional supplement that comes in powder form. It is packaged in a purple caplet that can be administered orally. Kre-Alkalyn is manufactured by All American Pharmaceutical Corporation and is registered under United States patent 6,399,661. Kre-Alkalyn is believed to have the benefits of regular creatine, without the associated side-effects of Creatine Monohydrate use. The efficacy and safety of Creatine Monohydrate is well established in scientific literature and thus Kre-Alaklyn is believed to have the same ergogenic abilities and safety profile.
Kre-Alkalyn EFX Supplement Facts:
Container Size: 240 Capsules
Serving Size: 2 Capsules
Servings Per Container: 120
Amount Per Serving:
Kre-Alkalyn pH-Correct Creatine: 1.5g
Kre-Alkalyn EFX Other Ingredients:
Maltodextrin, Magnesium stearate.
Kre-Alkalyn EFX Directions:
Take 2 capsules daily, or 1 hour before your workout. |
|
|
|
 |
Paker Poleca
www.paker.co.uk
|
|
|
|
|
 |
walek77
Moderator Przemoderator

Pomógł: 127 razy Wiek: 22 Dołączył: 05 Sie 2008 Posty: 4029 Skąd: Sosnowiec/Chester
|
Wysłany: 2009-12-17, 21:19
|
|
|
All American Efx Kre-Alkalyn EFX Powder Cherry 200g
ja zrem ten produkt... wzialem go po PH musze przyznac ze czytajac wiele opini mialem mieszane uczucia do tego...
co sie okazalo ze naprawde swietnie potrzymuje napompowanie miesnia.... i naprawde dzialal 28 funtow starcza nam na jakies 4 miechy a nie musimy sie martwic o to ze nam cycki oklapna po cyklu goraco polecam...
kto nie jadl i nie wierzy w dzialanie niech sie nie wypowiada:) naprawde warto !:> |
|
|
|
 |
t800
Pracownik sklepu

Pomógł: 114 razy Wiek: 32 Dołączył: 12 Mar 2008 Posty: 2658 Skąd: Łódź / York
Grupy: Paker Team
|
Wysłany: 2009-12-18, 21:46
|
|
|
Ja wytestowałem na sobie prawie wszystkie formy kreatyny i od kiedy spróbowałem Kre-Alkalyn EFX Powder, Cherry - 200g nie chcę już innej kreatyny. Super dawka energii na treningach, pompa i zero zatrzymanej wody pod skórą. Dla mnie hicior |
|
|
|
 |
serfer
|
Wysłany: 2010-02-07, 19:33
|
|
|
Pytanko do t800 jak i kiedy brac tą krete tykko w dni treningowe czy codziennie obecnie biore 1 miarka 30 min przed treningiem |
|
|
|
 |
walek77
Moderator Przemoderator

Pomógł: 127 razy Wiek: 22 Dołączył: 05 Sie 2008 Posty: 4029 Skąd: Sosnowiec/Chester
|
Wysłany: 2010-02-07, 20:19
|
|
|
wez sobie miarke z rana na czczo i po treningu - 1h po gainerze...
sam osobiscie jestem na bardzo malych dawkach Krealkalyne - nie chce brac tego cyklicznie tylko w ciaglosci... fajnie potrzymuje pompe miesniowa po ciezkich cyklach... stad ja spozywam miarke przed snem... chociaz teraz odstawilem poniewaz stosuje Horse Power a on posiada porcje takiej kretki... jak skoncze HP`ka za 20dni to wroce napewno do tego supla |
|
|
|
 |
t800
Pracownik sklepu

Pomógł: 114 razy Wiek: 32 Dołączył: 12 Mar 2008 Posty: 2658 Skąd: Łódź / York
Grupy: Paker Team
|
Wysłany: 2010-02-07, 20:36
|
|
|
| Ja biorę rano z glutaminą pół miarki i po treningu miarkę, w dni bez treningu rano i wieczorem po pół miarki. |
|
|
|
 |
serfer
|
Wysłany: 2010-02-07, 22:09
|
|
|
| OK dzięki pozdro.... |
|