paker.co.uk

Paker.co.uk - Sklep, forum, porady
Suplementy i odżywki - Anglia, Szkocja, Walia, Irlandia

Powrót do sklepuPowrót do sklepu  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  FAQFAQ

Mapa GoogleMapa Google  Twój wirtualny trenerWirtualny trener  Twój wirtualny dietetykWirtualny Dietetyk  Twój wirtualny dietetykPrzelicznik miar

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Seba
2008-03-31, 23:50
AMS - DecaVol UTT
Autor Wiadomość
Seba 
Pracownik Sklepu

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-03-16, 12:39   AMS - DecaVol UTT

Decavol, najnowszy oferowany prohormon, wyprzedza całą konkurencje produktów anabolicznych oferując tylko legalny 'Deca' prekursor na rynku. DECAVOL konwertuje w znacznej ilości do swojego docelowego hormonu Nandrolonu ('Deca') oraz jest lepszy od testosteronu do budowania masy i siły z o wiele mniejsza ilością skutków ubocznych.
Również jego efektywność na receptory androgenne w tkance mięśniowej przeważa nad ta testosteronu. Nandrolone ('Deca') ceniony jako idealny składnik anaboliczny. DECAVOL jest produktem jedynym w swoim rodzaju konwertującym do 'Deca' w organizmie.
DECAVOL nie może bezpośrednio aromatyzować do estrogenu oraz DECAVOL nie konwertuje do DHT lub jego pochodnych, czyniąc go nie do prześcignięcia w byciu wolnym od efektów ubocznych.. DECAVOL łączy najbezpieczniejsze oraz najbardziej zaawansowane metody dostarczania dostępne na rynku prohormonów. Zarejestrowaliśmy ten zaawansowany system dostarczania legalnych składników do spożytkowania Twoich naturalnie występujących hormonów, aby dostarczyć Ci obecnie najbardziej zaawansowany system na rynku blokujący negatywne skutki uboczne jednocześnie zwiększający poziom wolnego testosteronu lub nandrolonu.
DECAVOL jest nietoksyczny, aktywny po podaniu doustnym, niesamowicie potężny, całkowicie niearomatyzujący do estrogenu oraz występujący naturalnie. Badania wykazały wzrost masy i siły bez jakiejkolwiek retencji wody. Owocuje to wzrostem siły I agresji, redukcja tkanki tłuszczowej oraz szczuplejsza sylwetka. Używaj DecaVol jako produkt solo lub łącz z 1-Andro, 4-AD i Arom-X, aby uzyskać efekt najsilniejszych składników anabolicznych dostępnych obecnie na rynku suplementów sportowych.

- Omija wątrobę, zwiększając działanie anaboliczne.
- Przedostaje się do krwiobiegu 5 razy szybciej niż forma w kapsułkach, powodując jeszcze większe przyrosty masy i siły.

Sposób Przyjmowania:
Jako suplement diety, spożywaj dwa razy dziennie po jednym mililitrze. Przyjmować w 8 godzinnych odstępach. Każdą porcją weź pod język, przytrzymaj 30 sekund, następnie połknij.

DecaVol Product Details:

As we continue to develop and launch the best workout supplements possible, we are now offering Decavol in our new Liquid UTT formula found in 1-Androsterone, 4-AD and Arom-X UTT. The UTT (under the tongue) delivery system offers a more efficient dose of the active compound and elevates blood plasma levels faster than the previous products.
Your most prized assets are now liquid!
Decavol UTT: Experience the same gains as you did with Decavol plus these benefits:

Don't Digest your prohormones. Absorb them!

- 100% bioavailability makes them far superior to the 15% conversion of encapsulated prohormones based on the 1,4 andro studies.
- Ultra efficient UTT delivery system
- Completely avoid liver first pass
- Reach blood plasma levels sooner
- Utilize alternate bio-pathway for maximum multi-supplement stacking

Liquid prohormones have an advantage over their encapsulated cousins due to their unique under-the-tongue (UTT) delivery system - brought to you by Advanced Muscle Science.

Decavol UTT (NorAndrostene-3b-ol, 17-one suspension), contains 12 mg per 1 ml of Decavol dissolved into a unique oral delivery called a nanocarrier. The specific nanocarrier used for DEcavol is known as a Liposome. Liposomes are such a unique delivery system because they encapsulate the active molecular compound in a way that prolongs residence in the bloodstream, enhances intracellular penetration and preserves the active molecule until it reaches its desired location in the body.

Just like similar molecules, Decavol has a half life. When taken in pill form, you rely on the body to break the pill down then the molecule, resulting in wasted time and causing excess stress on the liver and other organs (Decavol UTT avoids the first pass through the liver entirely). This often results in only 15% of the molecule being delivered in the first hour. So for you to achieve sufficient blood levels of the molecule in pill form you must take 60 mg (12 mg the first hour) 2 times a day. However Decavol UTT is fully dissolved in the Liposomal liquid solution, the full dose of 12 mg can be delivered in 1 hour (as compared to 60 mg with pills), reaching blood plasma levels sooner.

- Avoid first pass through the liver - maximizing the anabolic efficiency
- Reach desired anabolic blood plasma levels faster with five times the efficiency
- Anabolic Liposomal liquid solution spikes blood plasma levels faster and five times as efficient as standard oral capsules and tablets.

Decavol UTT is the perfect anabolic to stack with 4-AD UTT and Arom-X UTT or on its own for mass and strength results.

Decavol UTT Supplement Facts:
Serving Size: 1 ml.
Servings Per Container: 60

Amount Per Serving:
NorAndrostene-3b-ol, 17-one 12mg

Decavol UTT Suggested Use:
As a dietary supplement, take 2 oral doses per day - under the tongue, hold for 30 seconds, then swallow. Use in divided doses 8 hours apart. Shake well before use.

Paker Poleca

DecaVol UTT - 60 ml.DecaVol UTT - 60 ml.       (Cena już od: £33.79)
t800 
Pracownik sklepu

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-03-16, 14:58   

No poprosze 1 opakowanie :) Mysle ze bedzie super w dzialaniu,bralem kiedys PH z NorAndrostene i efekty byly rewelacyjne.Na pewno sa to najsilniejsze i najbardziej efektywne rzeczy do budowy masy swietnej jakosci.

krz82 

Wysłany: 2009-06-26, 11:12   

mam pytanie jaka jest przerwa miedzy cyklami

alex 

United Kingdom

Wysłany: 2009-06-26, 13:06   

zjadłem 2 opakowania tego. Działa!

Życie jest jak bieg na sto metrów - będziesz się spieszyć, prędzej znajdziesz się na mecie.

ZOBACZ TUTAJ

abyss 
Moderator
Konsultant Paker'a

England

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2009-06-27, 10:47   

krz82 napisał/a:
mam pytanie jaka jest przerwa miedzy cyklami

Pytasz jaka jest przerwa przy kolejnym produkcie, zaloz temat napisz co brales, jak brales i jak dlugo brales i wtedy ktos Ci napisze ile masz przerwy zrobic.

virux 

United Kingdom

Wysłany: 2009-09-11, 11:59   Re: AMS - DecaVol UTT

Witam!!
Wlasnie jestem pod koniec cyklu 1andro 4-ad decavol tabs. jednakze dorzucilem jedno wiecej opakowanie decavol-onu. Efekty rewelacja, utrata tluszczu zwiekszenie masy i sily, sila to poszla tak maksymalnie ze musialem zwolnic bo barki zaczely mi szwankowac, ale klata i plecy rewelka. Jaka przerwe powinienem zrobic przed rozpoczeciem cyklu i czy ktos moze mi polecic jakies produkty na ochrone stawow i sciegien Prohormones Hardcore - Pakiet 2

walek77 
Moderator
Przemoderator

United Kingdom

Grupy:
Paker Team
Paker Friends

Wysłany: 2009-09-11, 14:21   

po cyklu to musisz przedewszystkim regenerator watroby uskutecznic odblok i kreatynke jakies antykataboliki przy tym zeby spadki zminimalizowac.... i nastepny prohormon...

jesli chodzi o regenerator stawow to polecam Jointment Sport firmy Universal Universal Nutrition Jointment Sport 120 Caps

virux 

United Kingdom

Wysłany: 2009-09-11, 15:17   

"walek77"
Na watrobe to mam milk thistle z reflexa a odblok aromx, co natomiast moglbys polecic jako antykataboliki ??...a no i jakies propozycje odnosnie ph

walek77 
Moderator
Przemoderator

United Kingdom

Grupy:
Paker Team
Paker Friends

Wysłany: 2009-09-11, 16:08   

ja bede wchodzil na Spawna jakos w listopadzie :> to moja propozycja :> - tylko to jest max 4 tyg bardzo toksyczny mocno blokujacy.... antykataboliki wszelkiego rodzaju amino BCAA eaa glutamina-l glutamina-sr i mocna kreatyna razem z tym np. x-pand i polaczylbym go z horse power - 50dniowy cykl :> po takim cyklu tydzien przerwy od treningow tydzien delikatnie i wrzuc sobie moze SPAWN jako PH :) nie lacz to z niczym wal solo on sam w sobie jest wymieszany :)

ale mam nadzieje ze masz pojecie o odzywianiu i jakis staz treningowy takze ? bo to powiem ci szczerze cukieraski to nie sa :/

virux 

United Kingdom

Wysłany: 2009-09-11, 17:41   

trenuje juz 3 lata moja zona jest dietetykiem z zawodu a i zanim zaczalem cykl to z 2 miechy kopalem po necie zeby sie czegos dowiedziec, pytalem i odpowiadali... a i wolalbym raczej cos posrodku coby mnie z butow nie wykopalo, lekkiego hardcora mam teraz z tym cyklem a musze powiedziec ze zdrowie mam konskie .... z kreatyny mam teraz detonatora ze Sci-mx jako przedtreningowe no i Nitrobolon z treca

virux 

United Kingdom

Wysłany: 2009-09-12, 13:17   

"walek77"
czy jako kolejny ph moge zarzucic liquidrone UTT i czy po nim tez trzeba odblok zrobic??

walek77 
Moderator
Przemoderator

United Kingdom

Grupy:
Paker Team
Paker Friends

Wysłany: 2009-09-12, 13:46   

staz masz wiek masz zarlo wiesz jak brac wez sobie pakiet 3 hard core i oczywiscie odblok :>

virux 

United Kingdom

Wysłany: 2009-09-12, 20:03   

to w zestawie nie ma odbloku?? myslalem ze aromx jest odblokiem? :/ a czy mozesz mi cos powiedziec na temat wody podskornej i tluszczu ktory ponoc gromadzis sie miedzy wloknami miesniowymi. nie pamietam gdzie to wyczytalem ale troszke mnie to zaintrygowalo

t800 
Pracownik sklepu

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2009-09-12, 20:28   

W pakiecie masz odblok. Woda podskórna i zatłuszczenie to wynik zbyt wysokiego spożywania węglowodanów.

virux 

United Kingdom

Wysłany: 2009-09-22, 12:43   

Panowie pytanko!!!
Czy mozna zwiększyć dawkę dzienna decavol-onu UTT tak jak to bylo w przypadku kapsułek??:-> maksymalna dawka była 6 kapsułek dziennie zdaje sie.

Odpowiedz do tematu