Wysłany: 2009-07-01, 23:21 bardzo prosze o POMOC!!!!!!!!!
witam właśnie sobie zakupiłem Methyl 1-D +I-GH-1 do tego posiadam AMINOKWASY(amino1500) +białko PROTEIN MANIA trening zaczynam o 9.00 rano do 10.30(godzina to silownia ,30 min.bieganie na bieżni)
Mam 28 lat
90 waga
180wzrost
od 8 miesiecy cwicze.
Czy mógłby ktoś kumaty ustalic dla mnie diete ?
rano to wyglada tak ze godzine przed treningiem wypijam kawe 2 banany + odrzywki po treningu odrzywki jajka .ryz +piersi 15.00 godz. ryz +piersi 20.30 ryba owoce
w pracy przesiaduje od 12.00 do 20.00
najpierw opracuj diete , bo bez tego to ci nic nie pomoze.Pamietaj ze odzywy to tylko dodatek , ktory ma ci pomoc ale bez solidnej diety to lipa.
a jaki jest cel twoich treningow ? masa ? spalenie tluszczu ??
a pozatym to juz stosowales jakies odzywy w przeszlosci i jakie ?
tak wedlug mnie to masz za krotki staz na silce i male pojecie o odzywianiu wiec ten methyl... chyba za szybko sie na to skusiles...
pozdro
_________________ Dyplomacja - to powiedziec komus "spie...laj" , w taki sposob , aby poczul podniecenie na mysl o zblizajacej sie podrozy...
Wiek: 37 Dołączył: 14 Mar 2009 Posty: 86 Skąd: poole/lodz
Wysłany: 2009-07-02, 11:10
mozesz pojechac na diecie odtluszczajacej od T800 nie jest droga i w mare latwa w stosowaniu ,ja ja stosuje o 6miesiecy i naprawde jest skuteczna wpisujesz tylko wage zaznaczasz przemiane materii i gotowe .mi polecono spalacz AMP jest skuteczny i w miare wydajny.opisz swoja diete a chlopaki ci podpowidza co i jak.
MUSZTARDA juz ci podal link na diety
_________________ ZAKWASY TO PRAWDZIWA PRZYJEMNOŚĆ
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum