paker.co.uk

Paker.co.uk - Sklep, forum, porady
Suplementy i odżywki - Anglia, Szkocja, Walia, Irlandia

Powrót do sklepuPowrót do sklepu  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  FAQFAQ

Mapa GoogleMapa Google  Twój wirtualny trenerWirtualny trener  Twój wirtualny dietetykWirtualny Dietetyk  Twój wirtualny dietetykPrzelicznik miar

Poprzedni temat «» Następny temat
Dieta do oceny
Autor Wiadomość
Guniol 

Poland

Wysłany: 2009-06-21, 02:01   Dieta do oceny

Ok mam zamiar przedstawic swoja diete...inni twierdza ze sie zagladzam a inni mowia ze mam soper wyniki i oby tak dalej i ze to dobra dieta, moje osobiste odczucia to ze czuje sie super i nie narzekam...Mam 174 wzrostu warzylem 95 kg 2,5 miesiaca temu, teraz waze 87 kg, prosze do oceny diete, jakbym mogl cos zmienic :) Napisze tylko jeden dzien bo praktycznie spozywam to samo co dziennie tylko ze sniadania i obiady u mnie sie zmieniaja.Zaznaczam ze sobote sobie robie taka luznia i jem tylko sniadanie wedlug diety a na obiad czasami cos usmaze na olivie albo czasami wypije sobie 2 lampki wina lub podjem batonika :P
No to zaczynamy:

5:50
hydroxycut 3 kaps.
06:20
witaminy
mussli lub platki kukurydziane z owocami i mlekiem(odluszczonym)
2 jajka kurze lub 120 g twarogu chudego(jem to na przemian) z dwoma waflami ryzowymi
szklanka kako(firmy overtime ze wzgledu na duza ilosc witamin)
oliva z olivek
12:30
dwie kanapki z: salata, plasterek sera.plasterek szynki.plasterek ogorka i pomidora
16:50
hydroxycut 3 kaps ( w dni treningowe przed treningiem)
17:20
Praktycznie i teoretycznie wszystko gotuje na parze od 1 miesiaca czyli np.
2 filety z kurczaka z brokulami,kalafiorem,fasolka szparagowa,szparagami lub czasami zamiast tego salatka zrobiona z ogorka, pomidorow, salaty w olivie z olivek.
Lub ryba tak samo z warzywami albo czasami poprostu zjem wylocznie zupe...
Drink proteinowy z oliva z olivek
18:00
trening silowy
20:00
trening areobowy(tylko bieznia)
21:00
drink proteinowy
twarog chudy 120g
herbata zielona

Jak ocenniacie ta diete ??) :P wiem ze moze byc tragiczna ale kg leca i cialo sie formuje, robie fotki co miesiac a na koniec mojej kuracji miesieczniej pokaze wam fotki jakie sa efekty taa Wiec prosze o naprostowanie mnie, nigdy nie stosowalem zadnej diety ani odzywek poprostu cwiczylem :)

P.S sorka za bledy w pisaniu ale jestem dyslektykiem ;|

abyss 
Moderator
Konsultant Paker'a

England

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2009-07-01, 19:31   

Guniol kg beda leciec bo masz strasznie duzy deficyt kaloryczny ale dieta nie nalezy ani do dobrych ani do madrze ulozonych. Efekty moze i masz teraz ale zlapie Cie efekt jojo jak zaczniesz normalnie jesc. Wierz mi wiem co mowie bo lecialem kiedys prawie przez miesiac na diecie 800kcal dziennie, do tego aeroby codziennie, czasem nawet 2 razy dziennie. Efekty byly i to naprawde szybkie byly ale rownie szybko potem sie zmyly.

Nie bede opisywal i zmienial diety bo musialbym Ci ja praktycznie od zera rozpisac.

Odpowiedz do tematu