paker.co.uk

Paker.co.uk - Sklep, forum, porady
Suplementy i odżywki - Anglia, Szkocja, Walia, Irlandia

Powrót do sklepuPowrót do sklepu  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  FAQFAQ

 Mapa GoogleMapa Google  Twój wirtualny trenerWirtualny trener  Twój wirtualny dietetykWirtualny Dietetyk  Twój wirtualny dietetykPrzelicznik miar
Witaj Nieznajomy,
Zapraszamy Cię do dołączenia do pakerowej grupy na Facebooku!

Nie wyświetlaj mi więcej widgetu

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Paker
2008-10-04, 02:09
NOW - Carbo Gain
Autor Wiadomość
Paker 

United Kingdom

Wiek: 42
Dołączył: 24 Sie 2008
Posty: 1066
Skąd: York

Grupy:
Paker Team
Paker Friends

Gold Members


Wysłany: 2008-10-04, 02:07   NOW - Carbo Gain

NOW Carbo Gain Product Details:

Carbo Gain is a 100% pure complex carbohydrate supplement derived from maltodextrin, an easily digestible blend of complex carbohydrates from corn starch. Maltodextrin contains "glucose polymers", linked sugar compounds that are easy for the body to assimilate and use. Glucose polymers are metabolized as a slow, steady rate that can help to sustain energy levels during endurance-oriented workouts and/or athletic events and support weight gain.

NOW Carbo Gain Supplement facts:
Serving Size: 1/2 cup (50g)
Servings Per Container: 63

Amount Per Serving:
Total Calories 190
Total Carbohydrates 47g
Sugars 2g
Carbo Powder 50g

Contains NO salt, wheat, yeast, gluten, soy, milk or preservatives. Vegetarian formula.

NOW Carbo Gain Ingredients:
100% pure maltodextrin from corn.

NOW Carbo Gain Recommended Use:
Mix 1/2 cup of Carbo Gain in 16oz of water or juice. Consume before, during, and after intense exercise for best results. Double the recipe if engaging in prolonged exertion of 2 hours or more.


 
     
Boxxx 
Unthinkable

United Kingdom

Pomógł: 112 razy
Wiek: 27
Dołączył: 12 Cze 2010
Posty: 9853
Skąd: UK

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2011-12-29, 19:01   

Bardzo dobre Carbo jestem mega zadowolony z niego .
_________________

 
     
michał.k 

Pomógł: 1 raz
Wiek: 27
Dołączył: 02 Kwi 2012
Posty: 90
Skąd: Kraków

Wysłany: 2013-06-26, 08:42   

Nie wiecie czasem jaki jest stopień nacukzrenia tej malto?
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group Mapa Forum
www.paker.co.uk