No 6 kg. w jego przypadku to bardzo duzy postęp.Generalnie 6 kg. czystej masy po cyklu to ogromny postęp
Zgadzam się łatwo jest krytykować jak ktoś nie zrobi 20 kilo masy na cyklu , ale tu mowa o boosterach a nie koksach . Ze sklepem jestem zaprzyjaźniony krótko ale już mam swój jeden cm do przody ramie i (-4 cm w du...e ) tak 4 cm mniej w pasie Na razie mogę tylko ocenić wysoką jakość towaru dopiero zacząłem za awansowany pakiet na masę który podbił mi testosteron do tego stopnia że pali mi tłuszczyk .
Pozdro dla bodzia i dalszej wytrwałości życzę
A tu moja szafeczka Przygotuje zdjęcia siebie jak skończę założę temacik przed i po
Pomógł: 2 razy Wiek: 32 Dołączył: 06 Mar 2008 Posty: 534 Skąd: York
Wysłany: 2008-07-19, 20:35
Przyznam, że aż się zawstydziłem na widok Twojej szafeczki ! A ja myślałem, że moja wygląda dobrze...
Sam właśnie kończę Storm, a Shock Therapy biorę od kilku tygodni. Jednak największe wrażenie zrobiło na mnie 6-OXO. Jeszcze po żadnym suplemencie nie skoczyło mi tak libido;-) Rewelacyjnie zapowiada się również Primal EAA
Już się nie mogę doczekać relacji! Zwłaszcza wrażeń i efektów po zestawie PH.
Tym bardziej że Bogdan naprawdę nie ma predyspozycji i ciężko na jego podstawie ocenić skuteczność. W Twoim przypadku też nie będą to same PH, ale możemy założyć chyba, że każdy kto skusi się na taki zestaw, będzie miał do niego również dodatkowe wsparcie.
A wracając do Bogdana, to obiecał mi dostarczyć na dniach fotki z zakończenia.
Natomiast t800, już przygotowuje dla niego następny zestaw, tak więc może jeszcze będą z niego ludzie
Mamy również kolejnego użytkownika forum, który jest po cyklu z naszego zestawy prohormonów i również obiecał nam foto-relację.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum