paker.co.uk

Paker.co.uk - Sklep, forum, porady
Suplementy i odżywki - Anglia, Szkocja, Walia, Irlandia

Powrót do sklepuPowrót do sklepu  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  FAQFAQ

Mapa GoogleMapa Google  Twój wirtualny trenerWirtualny trener  Twój wirtualny dietetykWirtualny Dietetyk  Twój wirtualny dietetykPrzelicznik miar

Poprzedni temat «» Następny temat
AMP2-jak stosowac?
Autor Wiadomość
justynucha 

Scotland

Pomogła: 2 razy

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-07-24, 17:26   

wiem, ze 'sztuczne' witaminy nie zastapia tego co dostarczamy z jedzeniem, ale wlasnie skonczylam 3 opakowanie witamin 'centrum' :-) . a co do modlitewnika to odpada, bo wszytskie cwiczenia wykonuje na stojaco z 'pania z telewizora' :mrgreen: poczytam o tych krostkach w necie, moze cos znajde na ten temat.
dzsiaj chyba nastapil jakis przelom, bo zaczelam jesc. wrecz powiem jestem glodna... nie wiem czy to dobrze, ze mam taki 'napad', ale to i tak lepsze niz niejedzenie... :-)
pozdrawiam

justynucha 

Scotland

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-07-25, 09:41   

dzisiaj piatek, wiec podaje wyniki: waga bez zmian, ale za to kolejne 2 cm mniej w pasie i w boczkach!!! pozostale wymiary bez zmian. nie wiem czy ten spadek to efekt 'odwadniacza',czy to tluszcz.odwadniacz biore juz 2 tydzien, wiec mysle ze juz dawno powinien zadzialac. :-)
w kazdym razie bardzo sie ciesze, bo boczki sa juz mniejsze od bioder o 3 cm, to moze nie wiele, ale juz jest jakis postep.
pozdrawiam

t800 
Admin i trener

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-07-27, 15:58   

No to super jak wymiary leca do dolu :-)

justynucha 

Scotland

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-07-30, 09:54   

chcialam poruszyc temat ktostek ,o ktorym pisalam wczesniej. w internecie znalazlam rozne typy tych krostek i rozne przyczyny ich powstawania, oraz informacje, ze niestety trudno jest je wyleczyc. nie wiem, ktore z nich ja akurat mam, bo musialabym isc do dermatologa, ale przez przypadek, oczywscie na wskutek eksperymentu, znalazlam sposob na nie 8-) . po 4 dniach smarowania tych miejsc kremem Bepanthen (dla dzieci), krostki prawie zniknely. poniewz sa dwa rodzaje tych kremow, nalezy zwrocic uwage, alby byl to krem ktory, 'dezynfekuje i przyspiesza gojenie'.polecam przetestowanie tego kremu wszystkim panom, ktrorzy maja takie zmiany na ramionach od 'modlitewnika' . :mrgreen:
pozdrawiam

t800 
Admin i trener

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-07-30, 23:30   

No ja nie mam zadnych krostek,ale nie ćwicze na modlitewniku :mrgreen:

justynucha 

Scotland

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-08-02, 10:43   

dzisiaj koncze drugie opakowanie AMP. od zeszlego tygodnia wymiary sie nie zmienily, ale za to mam kilogram mniej.
zaczelam brac amp 7 czerwca czyli minely 2 miesiace i: mam 8 cm mniej w pasie, 5 w biodrach, 7 w boczkach, 3 w udach i po 1-2 cm w kolanach i lydkach. tylko obwod 'pod biustem' niestety sie nie zmienil.ciesze sie z tego wyniku niezaleznie, czy jest to dobry czy wale nie rewelacyjny wynik.
mam zamiar zrobic sobie teraz 2 tygodnie przerwy i wziac pozniej hardcora. po jednym opakowaniu mam zamiar zakonczyc przygode ze spalaczami. no ale oczywiscie nie zakoncze przygody z tae-bo. swoja droga jestem ciekawa, czy bez amp bede w stanie przejsc caly trening, bo jest on na prawde wyczerpujacy :-) no ale w poniedzialek sie okaze jak mi poszlo.
przez te 2 tygodnie mam zamiar zastanowic sie nad swoja dieta. program do ukladanie diet niesetety uswiadomil mi ze zle sie odzywiam. pomimo tego ze jem 2g weglowodanow i tak jest to wiecej niz tluszczu i bialka. i mozliwe ze gdybym lepiej jadla, wynik bylby nieco lepszy, aczkowliek tak jak mowilam ciesze sie z tego co juz osiagnelam, bo zanim wzielam amp, wymiary wlasciwie sie nie zmienialy.
dodatkowo okazalo sie ze pozbylam sie cellulitu na posladkach i tylnej stronie ud ( to uswiadomil mi moj maz ) na przedniej stronie ud, tez jest go jakby mniej. jedynym negatywnym skutkiem jest to, ze jednak troche obwisla mi skora na brzuchu, ale to prawdopodobnie przez to ze jadlam za malo tluszczu :-( . mam zamiar tez wlaczyc do diety zelatyne ( musze znalezc posta t800, bo dokladnie nie pamietam o co chodzilo ). tak wiec razem z hardcorem mam zamiar zorbic wszystko jaknajepiej...
zobaczymy czy mi sie uda :mrgreen: :mrgreen:
pozdrawiam
p.s. oczywscie bede sie odzywala, i zdawala relacje jak mi idzie bez 'dopalacza' :-D

justynucha 

Scotland

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-08-06, 18:55   

swiat bez amp: jestem glodna. ale na razie panuje nad tym :mrgreen: . i co dziwne pije wiecej wody, niz podczas brania tego suplementu. natomiast jesli chodzi o jakosc wykonywania moich cwiczen, to zdecydowanie nie mam niestety tego 'power'a' jaki mialam przy amp , dlatego czasami nie daje rady.na szczescie dzisiaj, po drugim dniu bylo juz lepiej...
no i wyprobowalam dzisiaj pas neoprenowy. bylam mile zaskoczona efektem, ale nie wiem dlaczego (moze mi sie tylko wydaje) trudniej bylo mi utrzymac napiete miesnie brzucha podczas cwiczen.
pozdrawiam

abyss 
Moderator

Wales

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-08-06, 22:08   

Fajne uczucie w pasie co nie? Tez tak mialas po skonczeniu cwiczen ze jak odpielas pas to jakby pol szklanki potu sie wylalo na ziemie :-> ?

justynucha 

Scotland

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-08-07, 09:56   

dokladnie. :-D i jakbym byla o jakies 3 tony lzejsza :mrgreen: :mrgreen:

t800 
Admin i trener

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-08-07, 14:28   

Noo tez lubie ten moment,jak zdejmuje go po aerobach a z niego leci jak z kranu :-)

abyss 
Moderator

Wales

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-08-07, 15:07   

Ja nie lubie tylko tego momentu jak mi przychodzi wziac sciere i scierac pot z podlogi :-P

justynucha 

Scotland

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-08-07, 19:48   

hyhy. szkoda ze ta sama droga nie idzie pozbyc sie tluszczu :mrgreen: .

abyss 
Moderator

Wales

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-08-07, 23:23   

Ale zawsze mozesz sobie odsysanie zrobic jak Cher i inne gwiazdy Holywood :-P

justynucha 

Scotland

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-08-08, 19:36   

jesli chodzi o odsysanie i te inne, to nie jestem ani przeciwniczka ani zwolenniczka.tluszczu pozbyc mozna sie samemu, ( co prawda w moim przypadku moze to trwac i trwac :cry: ) no ale np nowe piersi?? szczegolnie teraz, kiedy moje gdzies ZAGINELY?? :mrgreen: :mrgreen: ....
pozdrawiam

niee e, no ale odpaaaadaaaa. ja nie mam tyle kaaasy co Cheeer hyhy

justynucha 

Scotland

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-08-12, 21:36   

panowie 'znawcy tematu' prosze o odpowiedz, poniewaz co strona, to znajduje inne informacje. CZY BRZUCH MOZNA CWICZYC CODZIENNIE CZY CO DRUGI DZIEN??!! bo sama juz nie wiem co mam robic :-(
pozdrawiam

Odpowiedz do tematu