paker.co.uk

Paker.co.uk - Sklep, forum, porady
Suplementy i odżywki - Anglia, Szkocja, Walia, Irlandia

Powrót do sklepuPowrót do sklepu  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  FAQFAQ

Mapa GoogleMapa Google  Twój wirtualny trenerWirtualny trener  Twój wirtualny dietetykWirtualny Dietetyk  Twój wirtualny dietetykPrzelicznik miar

Poprzedni temat «» Następny temat
Test zaawansowanego pakietu odtluszczajacego
Autor Wiadomość
t800 
Admin i trener

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-08-04, 16:08   

Saab 93 fajna sprawa :) . Podoba mi sie w kabriolecie.Ja na razie szukam czegos taniego,zeby do pracy dojezdzac :-)

Myszolap 
Osobisty Trener

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-08-04, 23:22   

Ok dzis pierwszy tydzien redukowania sie za mna, oto wyniki

Pas -4cm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ramiona -1cm
Uda -1cm
Klatka +1cm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Waga -2kg

Czyli jest GIT, oprocz jedzenia codziennie tego samego, wypilem 2 diet coke, plus jakies dodatkowe, niezaplanowane ziarna i orzechy, ale garstki, Aha zjadlem jedno JABLKO :oops: ale jak wstalem po tej imprezie na whiskey, to po omlecie i kapsulach nie moglem opanowac drzenia! a jest napisane Jitter free na opakowaniu, byzydura:D

W kazdym razie, czuje sie znakomicie, choc wiem, ze libido poszlo w dol, co mnie martwi, po prostu nie mam ochoty czesto, co jest dziiiwne :cry: mam nadzieje, ze bedzie ok. Posilki sa ok, pali mnie troche w zoladku po zazyciu AMP na czczo. Juz zaczalem kawke w ciagu dnia pic, znaczy, ze sie przyzwyczajam do supli.

Trening dzis na tych samych ciezarach co tydzien temu, z ta roznica, ze dzis nie kleczalem na silowni, nie kucalem pod silowni, skonczylem go do konca, nie myslac, ze to juz koniec :D a to jest PROGRES!

Whiskey z lodem i cytryna wchodzila wyjatkowo dobrze w sobote:D w niedziele leniwy dzien (obejrzelismy z dziewczyna caly sezon 'Dexter', jakies 10h haha, polecam!!!)

Sluchajcie moj patent na ladowanie, zamiast czwartki, bede je robil w niedziele, niedziela jest przewaznie dniem wolnym, chcesz wyjsc zjesc, na spacer, blabla sami rozumiecie. Zaczne od tej niedzieli, z powodu tego, ze w poniedzialek robie treningi na wyplukanie glikogenu, pomiary bede robil w srode zamiast w poniedzialek, w razie gdybym przesadzil w niedziele i z wydetym brzuchem sie obudzil :lol:
Moze tak byc??

Moja dziewczyna jak mnie przytula teraz, mowi ze czuje mnie chudo, co jest plus, bo wiem, ze z pasa leci.

Pozdrawiam

abyss 
Moderator

Wales

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-08-05, 00:24   

Co do ladowania to ja jestem zwolennikiem zeby robic to w dni wolne od pracy i treningu, taka jednodniowa calkowita regeneracja, u mnie to zawsze zdawalo egzamin.

A libido, hmm ciezka sprawa jak masz laske a 10h ogladania tv raczej swiadczy o tym ze faktycznie tragicznie z tym Twoim libido :-P Ale pociesze Cie, mam tak samo na rygorystycznej redukcji, wyjatek jest na efydrynie ale wtedy libido szaleje u mnie nieprzewidywalnie od zera do (ocenzurowano). Ogolnie przy obnizonym libido mi troche pomaga jak dorzuce wiecej tluszczy na noc, jakas oliwka losos albo orzechy. A tak w ogole to mam pomysl, po redukcji zrob sobie krotki cykl na oxo, zejdzie ladnie woda podskorna, troszke potnie i dziewczyne przede wszystkim ucieszysz czesciej niz zwykle :mrgreen:

Myszolap 
Osobisty Trener

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-08-05, 07:05   

Hehe te ogladanie filmow to nie pierwszy raz zrobilismy, wiesz nie jestesmy ze soba rok, zeby nie moc nawet filmow razem ogladac hahahahaha, mozna rzeczy oddzielic od siebie, tylko sam czuje, ze jakos nie mam wieeeelkiej ochoty, co mnie cholernie martwi, bo w normalny dzien co kilkanascie minut zdarza mi sie myslec o seksie :) mam nadzieje, ze przejdzie bo tak nie mozna!
Po tym cyklu to na pewno zrobie sobie dwa tygodnie bez niczego, potem robie cykl na sile, zeby odratowac straty i pozniej masa i na to chce Alri zestawy poprobowac, chyba ze jakies testy beda tutaj 8-) .

Pozdrawiam

t800 
Admin i trener

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-08-05, 08:50   

No ja też uważam ze niedziela bedzie najlepsza na ladowanie.A co do spadku libibo to jest niestety dzialanie uboczne spalaczy.Mysle ze to przez Ergolean AMP v2 - 90 caps przynajmniej u mnie.Po jakimś czasie 2-3 tyg. wszystko wraca do normy.Ale jak wiele lat temu brałem spalacza z efedryną to była dopiero lipa.Nie bedę pisał jaką lipę zaliczyłem... :evil:

Myszolap 
Osobisty Trener

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-08-05, 09:49   

Haha, lepiej nie pisz, takich rzeczy na trzezwo sie nie mowi, chyba ze u Urologa :mrgreen: dzis kawke sobie pije nawet i zaraz jade na trening, sprobuje zwiekszyc moze ciezary, wieczorem robie spinning, wiec interwaly pojda:D

Pozdrawiam

Myszolap 
Osobisty Trener

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-08-05, 22:16   

Witam,
Trening odbyl sie bez zarzutu, jedyne co to wszystko musialem robic w superseriach, bo czasu brakowalo.
Doszedlem do wniosku, ze jednak w tym tygodniu ladowanie zrobie juz w czwartek, po prostu odbijac mi zaczyna, w ciagu dnia ospaly sie nagle robie, dzis pobieglem w czsei pracy jablko kupic male na spinning bo inaczej bym siadl, trzese sie od srodka, nie moge pracowac jednoczesnie tak, wiec ladowanie w czwartek a za tydzien czwartek lub niedziela.

Na ladowanie chce zjesc pizze w ciagu dnia na pewno ;)
Zjem wyznaczone posilki nic sie nie zmienia, plus wegle, na pewno do kury zrobie sobie noodles lub ryz, na sniadanie moze tosta doloze, na pewno chce zjesc jakas czekolade, plus owoce oczywiscie.

Pozdrawiam

Myszolap 
Osobisty Trener

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-08-07, 12:36   

Witam,
Ok ladowanie zaczalem wczoraj wieczorem, by dzis skonczyc na serku wiejskim.
Wczoreaj zjadlem pol pizzy, troche czekolady co bylo kompletnym bledem, bo pozniej lezalem, pocilem sie i nie moglem zasnac i brzuch mnie bolal, jak 5 dni toalety nie odwiedzilem na poczatku tak wczoraj po tym dwa razy i dzis z rana to samo, narazie zjadlem poranne jajka plus kromka chleba, banany dwa, slodka bulke, moja porcje kury, plus tortilla ;) ale to nie jest dzien wolny od treningu! wlasnie wrocilem z prowadzenia spinningu w innym klubie, im brak instruktorow a 25f za 45 minut to jednak warto ;) tak wiec,dzis troche pepsi, znow kura z makaronem, cos slodkiego i na wieczor znow serek wiejski, lubie ladowania :D :D:D
Czuje sie dobrze, choc ladowanie robie do du** teraz, wybaczcie ;)

Pozdrawiam

t800 
Admin i trener

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-08-07, 14:21   

hihi 25f za 45 min. :-D .Moze tak Cie przeczyscilo bo z ta pizza bylo cos nie tak,np stary sos,czy cos innego..

abyss 
Moderator

Wales

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-08-07, 15:09   

A ja tak przy okazji zapytam jak mozna taka fuche trenera zalapac, miales jakies papiery czy cos czy poprostu trzeba miec wiedze i prezentowac ja swoim wygladem zeby Cie przyjeli?

Sorry za offtopa

Myszolap 
Osobisty Trener

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-08-09, 10:47   

witam,
nie ma mnie teraz,bo internetu w chacie nie ma, mam nadzieje,ze to tylko na kilka dni!
Moze i pizza taka byla jednak juz jest luz, powrot na low-carb ;)
Fuche trenera?
www.premierglobal.co.uk
ja zrob ilem u nich kursy, najpierw na instruktora na silowni, pozniej na osobistego trenera. jako intruktor zarobisz gora 14tys na rok, wiec kicha straszna,jako trener, to zalezy, mozesz miec slabo albo i bardzo dobrze, naprawde opcji i zakretow jest masa, o tym nie teraz. Poza tym mam licencjat z fizjoterapii, ale to mi az tak bardzo nie pomoglo, klienci po prostu bardziej wtedy m,nie sluchaja ;) a wygladac nie trzeba, ilosc grubych trenerow jest ogromna ;)

Pozdrawiam

Myszolap 
Osobisty Trener

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-08-12, 09:35   

Ok, wczoraj minal drugi tydzien.

Poniedzialkowe pomiary
Klatka 106 wiec bez zmian od ostatniego tygodnia
Lapy 40,5 wiec skok o 1,5cm!!!
Nogi w dol 62cm
Pas 80cm wiec juz 5cm w dol od poczatku cyklu!!!!

Trening? wczoraj zwiekszylem ciezary, Martwy ciag robilem 70kg, wiec skok o 10kg na serii, klatka hantlami 20kg wiec skok 2,5kg, podciaganie na drazku szerokim uchwytem wykonuje 11 razy a nie 4 :D robie superserie na barki we wszystkim teraz wiec unoszenie bokiem, wyciskanie i tylne aktony jeden po drugim, z tym ze wyciskanie bokiem jedna serie wiecej, miedzy ramiona robie brzuszki ale to wszystko spowodowane brakiem czasu bardziej niz lenistwem bo tak jest przeciez ciezej.

Moje cialo zaczyna rozumiec, ze chce je zniszczyc, czuje glod caly czas, czuje potrzebe jedzenia!!!! Narazie zajadam to orzechami i nasionami, ale wiem ze to dodatkowe kalorie, ale czasem juz nie moge! pije duzo wody, jednak ciezary spinning, boks troche i masakra sie czuje! musze koniecznie zmienic jedzenie, juz nie ciesze sie kura (nigdy nie myslalem, ze tak pomysle :mrgreen: ), jakas wolowine musze sobie dobrze zrobic. dzis biore male pomidorki ze soba jak nie bede mogl wytrzymac, a jutro ladowanie i z ekipa na curry;) wiec bedzie git!

DAJEMY RADE!!! jeszcze trzy dni zostaly do konca Watersheda, dwa tygodnie do konca T-X i jakies 3 do konca AMP, ktorego powoli koncze pierwsze opakowanie.

Fotki na koniec oczywiscie, porownawcze z tymi w albumie, pozdrawiam!!!

Wrzuce kilka fotek, w koncu moglem skorzystac z kabla ;)

- to wlasnie zakupy kury i wolowiny na 3 tygodnie:D plus serek wiejski, orzechy i jajka haha

- jeszcze raz, juz na tasmie.

- przygotowywanie jedzenia na caly dzien pracy ;)
- jedzenie w domu, dzien wolny, dodalem serek wiejski do kury;)
- jedzenie wczoraj w pracy, szama + T-X, Super Vitamin Pak, Sesanol, AMP juz w zoladku, aha do tego woda ;) smakowiecie wyglada coooooooooooooo?:D
- przedsmak efektow. wczoraj po spinningu, mysle, ze efekt duzy (porownanie do zdjecia w albumie), trzeci tydzien na diecie!

Pozdrawiam

Minimaniak 
Minimaniak

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-08-13, 09:16   

Hehe na wstępie napisze że mam taką samą maszynkę gazową do gotowania ;P

Efekty widać chudzielcu ;) :-P No tylko się nie unoś właśnie o to chodziło co nie?

Gratki zobaczymy jak mi pójdzie kaloryfer hehehehe

justynucha 

Scotland

Pomogła: 2 razy

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-08-13, 20:02   

hmm.... gdybym nie miala meza, to bym poprosila o numer telefonu :mrgreen:
p.s. do MYSZOLAPA. co to jest ten sesanol, bo to dostalam i nie mam zielonego pojecia co to jest :oops:
justyna

Myszolap 
Osobisty Trener

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-08-13, 21:53   

Justyna edytuj prosze swoje posty, zamiast zakladac nowe ;) pierwszy raz zrobilem to za Ciebie;) nie ma za co haha
Dzieki za komplement, znaczy, ze redukcja dziala haha
co do Sesanolu, to z opisu w Opis angielski

jest to suplement zawierajacy, kwas CLA, wspomagajacy spalanie tluszczu, olej sezamowy z wyciagu z nasion, czyli polaczenie jedno i wielonienasyconych kwasow tluszczowych oraz niezbedne kwasy Omega3 do prawidlowego rozwoju ciała, których to organizm nie potrafi wytworzyc, a ktore w przecietnej diecie sa zdecydowanie zbyt rzadko spotykane, znajdziesz je m.in. w rybach, z czego zreszta jest ten wyciag.

Dobry suplement, bierz do konca miesiaca ;)

Pozdrawiam

PS. dzis znow zaczelo sie ladowanie! 8-)

Odpowiedz do tematu