paker.co.uk

Paker.co.uk - Sklep, forum, porady
Suplementy i odżywki - Anglia, Szkocja, Walia, Irlandia

Powrót do sklepuPowrót do sklepu  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  FAQFAQ

Mapa GoogleMapa Google  Twój wirtualny trenerWirtualny trener  Twój wirtualny dietetykWirtualny Dietetyk  Twój wirtualny dietetykPrzelicznik miar

Poprzedni temat «» Następny temat
brzuch i klatka
Autor Wiadomość
giero 

Wysłany: 2008-06-23, 12:07   brzuch i klatka

a wiec. cale zycie uprawialem jakis sport. plaski wysportowany brzuch i zadowalajaca masa miesniowa. nie chodzilem na silownie bo tego nie potrzebowalem. ale czasy sie zmienily przestalem sie ruszac i moj brzuch nabral kraglosci. nie duzo jakies 3-4 kilo. teraz chce powrocic do dawnej formy a do tego rozbudowac klatke. stosuje juz odpowiednia diete i wlasnie zamowilem dodatkowo spalacz. poki co cwicze w domu i chodze na basen ale od nastepnego miesiaca zapisuje sie na silownie. moja prosba wiec jest taka. czy pomoglibyscie mi dobrac odpowiedni program treningowy tak bym wyzezbil brzuch i rozbudowal klatke no i moze tak delikatnie bicepsy. z gory wielki dzieki.

wzrost - 184. waga - 86. wiek - 28.

t800 
Admin i trener

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-06-23, 20:00   

Zobacz post http://www.forum.paker.co...tyczny-vt10.htm i http://www.forum.paker.co...dziane-vt54.htm . Z suplementow polecam Super Charge .
Suplement ten bierzesz tylko przed treningiem.Przyspieszy on czas regeneracji a dodatkowo da Ci niesamowitego kopa na treningu,Twoj trening bedzie zupelnie inaczej wygladal.Na dodatek swietnie bedzie razem ze spalaczem spalal tkanke tluszczowa. :-D

thrower 

Wysłany: 2008-06-27, 17:53   

heja
przejrzałem wszystkie posty o treningu i nie znalazłem tego co mnie interesuje, a mianowicie dolna partia brzucha ( ta część poniżej pępka), czy jest jakieś "specjalne ćwiczenie na tą partię bo, zrobił mi się mały bębęnek.
pozdrawiam

matilda 

Wysłany: 2008-06-27, 19:31   

Także chętnie bym się dowiedziała więcej na temat tych ćwiczeń, o których wspomniał przedmówca.

t800 
Admin i trener

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-06-27, 20:30   

Hmm. Polecam książkę perfect six pack tam są opisane fajne ćwiczenia na dolną część brzucha. Wykonuję te ćwiczenia,ale za bardzo nie wiem jak je opisać.W kasiażce są rysunki i zdjęcia obrazujące.Samymi slowami to ciezka sprawa... :-D

Myszolap 
Osobisty Trener

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-06-28, 07:01   

Zamiscilem link w ktoryms poscie do dobrych cwiczen,
zrob na przyklad przyciaganie kolan do brzucha w zwisie, lub lezac na plecach, rece poloz pod pupa, ugnij lekko nogi w kolanach i powoli je opuszczaj w dol, do momentu w ktorym poczujesz napinanie sie miesni na dolnych partiach plecow, wtedy znow nogi do gory i jak juz beda pionowo, to wydech i wyrzut do gory tak aby pupa sie oderwala, kolana sztywne,czyli nie zginasz ani nie prostujesz ich bardiej w ciagu calego cwiczenia.

Poza tym powinnas nauczyc sie oddychac miesniami do tego stworzonymi, wtedy Twoje dolne miesnie brzucha nie beda tak widoczne i bedzie je mogla cwiczyc o wiele efektywniej.
JAK TO ZROBIC???;)
poloz sie na plecach, ugnij nogi w kolanach,stopy plaskona ziemi. Zrob jak najwiekszy wydech, potem wciagnij brzuch pod pepkiem, wyobraz sobie ze zagarniasz go jakby, lekko i tak utrzymujac napiecie wdychaj powietrze nosem a wydychaj ustami, poloz reke koncach zeber i poczuj ze tylko one sie porzuszaja do gory i w dol a Twoja dolna czesc brzucha i klatka piersiowa sie nie rusza, BRAWO zaczelas oddychac przepona i miesniami miedzyzebrowymi czyli tym co zostalo do oddychania stworzone!!! :D to wymaga cwiczen, zeby weszlo w nawyk ale polecam bo to jedyny prawidlowy sposob, nawet jak brzuszki zykle robisz to przy braku napiecia brzuch sie jakby rozlewa jak sie podnosisz, gdzie przy tym wlasnie odpowiednim napieciu widzisz jak prawidlowo sie napina.

Mam nadzieje,ze pomoglem

Pozdrawiam

matilda 

Wysłany: 2008-06-29, 18:30   

Dziękuję za informacje w imieniu Męża. ;-)

Gizmo 

Wysłany: 2008-07-17, 14:30   

A wykonal ktos 'aerobiczna 6 weidera' od poczatku do konca??

slyszalem najrozniejsze opinie - od zachwyconych do totalnego pojazdu. jedyne co pewne to ze wymaga duzej dyscypliny.

koncze teraz pierwszy tydzien. zobaczy sie jaki efekt za 5 tyg :)

abyss 
Moderator

Wales

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-07-17, 22:41   

Hmm zlych opini to ja jeszcze nie slyszalem raczej same typu ze jest to najlepszy trening na rzezbe brzucha ale podkreslam na rzezbe, nie licz na to ze Ci cegielki wyskocza nagle jesli ich nie masz czy ze spalisz tym treningiem 15cm w pasie.
Co do skonczenia to podchodzilem kilka razy a skonczylem raz i to na kreatynie, ostatnie tygodnie to jest kompletna masakra, nie chodzi tu tylko o wysilek ale bardziej o to ze nie czujesz juz zakwasow lecz bol rozrywanego miesnia za kazdym razem jak sie poruszysz.

Gizmo 

Wysłany: 2008-07-18, 12:41   

nie no na spalanie po brzuszkach to ja nie licze.

a nie bylo problemem wydluzanie sie treningu? jak trza pod koniec robic 24 powtorzenia to juz troche trwa

abyss 
Moderator

Wales

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-07-18, 13:08   

No niby trzeba sie z calym treningiem zmiescic w 30min, powiedzmy ze sie miescilem tyle ze spiecia nie zawsze trwaly 3 sek jak powinny ale to juz ze wzgledu na to ze mi miesnie rozrywalo i sily nie mialem. 5 cwiczenie (rower) ma byc bardzo szybkie i dynamiczne wiec tam mozesz sporo czasu zaoszczedzic choc szczerze mowiac jak wpiszesz na youtube a6w i popatrzysz na filmiki to wikszosc ludzi je robi jakos strasznie wolno jakby przy tym medytowali :-?

t800 
Admin i trener

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-07-21, 13:21   

a ja polecam program perfect six pack :-D

HooliFan 
Cornwall

Wysłany: 2008-08-07, 21:12   

1. http://img81.imageshack.u...weidera23gp.jpg

2. 6 pack ABS http://pl.youtube.com/watch?v=b-SactJF7wY