paker.co.uk

Paker.co.uk - Sklep, forum, porady
Suplementy i odżywki - Anglia, Szkocja, Walia, Irlandia

Powrót do sklepuPowrót do sklepu  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  FAQFAQ

Mapa GoogleMapa Google  Twój wirtualny trenerWirtualny trener  Twój wirtualny dietetykWirtualny Dietetyk  Twój wirtualny dietetykPrzelicznik miar

Poprzedni temat «» Następny temat
Test za awansowany Pakiet na MASSEEE :)
Autor Wiadomość
Minimaniak 
Minimaniak

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-08-07, 11:35   Test za awansowany Pakiet na MASSEEE :)

Zacznę od fotek :) później dodam pełen opis :)

Oto triceps i bark :)

Tu chyba nie muszę nic dodawać :) jestem mega zadowolony z trica :)

Idziemy dalej.

Przepraszam za jakość zdjęć może wiele nie widać ale miarka mówi swoje klatka +4 cm

Tu trzeba by się przypatrzyć ale różnica jest .

Nie będę rozpisywać treningu sorki nie mam zdjęcia plecków z przed napisze tylko kilka ogólnych spraw .

Czas trwania cyklu 4 tyg

Jedzenie 6 razy dziennie około 3800 kcal

(Arom x )6 caps przed snem

(deca vol )3 caps rano 3 przed snem

(4 ad )3 caps rano 3 przed snem

Pierwsze 2 tyg eas whey protein=4 shake dziennie :)
Druge dwa tyg =GFpro 4 shake dziennie :)

po pierwszym tygodniu odnotowałem przypłyj siły około 20 procent na niektóre ćwiczenia.
Więc zmieniłem trening na max 14 seri partia ciała owocowało to znacznie lepszym przyrostem i większymi ciężarami. np klatka sztanga ławka płaska z 105 kilo w piątej seri do 125 w czwartej seri .

Stanowczo polecam pakiet na masę 4 tygodnie to na prawdę nie wiele udało mi się osiągnąć postęp porównywalny do 3 miesięcy . Co do samej wagi zaskoczę was spadła mi o 3 kilo ze 108 na 105 w tej chwili .

Co za tym idzie skoro mój organizm zaczął zwalać tłuszczyk robie tydzień przerwy od siłowni i zaczynam pakiet odtłuszczający . w tym samym temacie chyba , tym razem zrobie więcej fotek pozdrawiam .

t800 
Admin i trener

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-08-07, 14:27   

Nooo.Lapka,barki poszly bardzo.Tluszczyk na brzuchu i boczki sie zmniejszyly zauwazalnie.Ogólnie zrobiles ogromny postep,nawet w skali roku wiekszosc nie jest w stanie zrobic takiego postepu,co Ty z Prohormones - pakiet dla zaawansowanych GRATULACJE :-D

abyss 
Moderator

Wales

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-08-07, 15:08   

No teraz tylko jakas redukcje zaliczyc i bedzie calkiem ql

Minimaniak 
Minimaniak

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-08-07, 15:37   

Jeśli wypomnieć trening to wyznaje zasadę do bólu , a licząc powtórzenia mówię w myślach jeszcze tylko 3 apotem, jeszcze tylko 1 i potem ,jeszcze tylko 1 ,a nie jak wielu ludzi zakłada 6 powtórzeń i robi 6 powtórzeń nie ważne czy mają siłę na 7 czy nie . Często sztanga mnie przygniata a hantle lecą z rąk i chyba o to chodzi aby pokonać pewne bariery które spójrzmy prawdzie w oczy ustawiamy sobie sami .

Cytat:
No teraz tylko jakas redukcje zaliczyc i bedzie calkiem ql

Sie wie od poniedziałku zaczynam na razie zjechałem dietę przy moim trybie życia 3200 kcal myślę że przyniesie spodziewany efekt cykl potrwa 8 tyg i zrzucę 10 kilo . Ostateczna waga to 95 kilo w planie :) Wszystko z wymiaruje i porobię wiele fotek z nogami włącznie .

Jeszcze raz dzięki( za to że macie najlepszy stuff ) i pozdrawiam .

Z wyrazami szacunku zadowolony klient .

Legion 
Fuhrer

Wysłany: 2008-08-08, 15:17   

moze uznacie, ze moja opinia bedzie skrajnie krytyczna lecz wlasnie tak to wyglada z mojego punktu widzenia. otoz jak na tak mocny zestaw postepy sa minimalne, porownywalne wrecz do wspomagania diety samym gainerem, a biorac pod uwage ze jadles 3800kcal to nawet gainer nie bylby potrzebny tylko mocny trening. nie chce Cie tutaj o nic obwiniac ani krytykowac ale obawiam sie ze nie wykorzystales potencjalu tego zestawu. z czystym sumieniem moge stwierdzic ze to co osiagnales na ph w 4 tygodnie mozna osiagnac w 8 na sucho. nie wiem jak wyniki silowe bo moze te skoczyly drastycznie.

Minimaniak 
Minimaniak

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-08-08, 16:26   

Nie wiem czym się wspomagasz ale nie witaminami chyba , widziałem ludzi na 6scio tygodniowej kuracji nandrolonem i im tak łapa nie poszła , męczą mnie wypowiedzi pseudo ludków którzy nawet nie potrafią swego zdjęcia zamieścić , zapewne nie ma co zamieszczać ,po za tym co 80 kilowy ludek o tym wie? Nie pyknął byś jednego treningu ze mną . Gdybyś doczytał post zaczaił byś że straciłem kilka kilo Nie wiele ale zawsze mam 45 w łapce i 130 w klatce w łapce poszło +3 a w klatce +4 pomyśl co piszesz chyba że utrata wagi i plus 1 cm na tydzień to mało dodatkowo -4 brzuch .

t800 
Admin i trener

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-08-08, 17:31   

Legion - nie przeginaj ze takie postepy robisz na Gainerze w 8 tyg. To az strach pomyslec jak by Ci poszlo po PH,nie mowiac o innych rzeczach.Widzialem mase koksujacych ludzi i zapewniam Cie ze takich postepow jak Minimaniak nie miala polowa,a byli na dobrzych wrzutach...

Emigrant 

Japan

Wysłany: 2008-08-08, 18:24   

Legion konkretnie, jakich efektow oczekujesz od takiego zestawu i czasu? :shock:
Mocny trening powiadasz. Bez dobrego wspomagania w postacji suplementow moze spowodowac niekiedy odwrotny efekt. Jestes przemeczony, slaba regeneracja, a co za tym idzie kiepskie samopoczucie i spadek. Znam to z wlasnego doswiadczenia.
Mysle ze to co pokazal Minimaniak, to mistrzostwo. 20 kilo na klate do przodu, to niektorzy robia w 2-3 lata. A jemu zajelo to 2 miesiace! :evil:

Minimaniak 
Minimaniak

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-08-08, 19:52   

Dzięki ludzie emigrant zajeło 1 miesiąc okres tego stacu trwał 4 tygodnie . Sory legion że się unoszę ale ewidentnie nie wiesz co piszesz .

abyss 
Moderator

Wales

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-08-09, 00:17   

A ja dorzuce swoje 3 grosze i napisze ze wszystko to kwestia predyspozycji, cwiczysz 4 lata i masz wymiary jakie masz, wiedze tez masz konkretna wiec wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuja na to ze jestes standartowy nie masz jakis specjelnych predyspozycji do lapania masy a to co uzyskales z pewnoscia wiele wysilku Cie kosztowalo.

A zeby nie bylo ze Ci slodze to Ci napisze ze przydaloby sie troszke fetu z cycuszkow zrzucic :-P

Minimaniak 
Minimaniak

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-08-09, 07:31   

zaczynam zwalanie 10 kilo fatu co do ćwiczenia napisze tak ćwiczyłem 3 lata i 4 miechy i to zdjęcie na avku . potem miałem 1 rok i 6 miechów przerwy po przyjeździe do uk za nim się połapałem gdzie co i jak . Powróciłem na siłkę 6 miechów temu ale szło jak szło mówiąc w prost cienko zrobiłem w 4 miechy 2 cm w ramieniu z 40 na 42 potem krótka przerwa i paker .uk 4 tyg i siła i sucha w miarę masa do przodu skoro straciłem 3 kilo a wymiary poszły nie jest źle ba jest nawet bardzo dobrze .

abyss 
Moderator

Wales

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-08-09, 11:52   

Widze ze mamy podobna historie, tez nie ciwczylem prawie poltora roku po przyjezdzie do Uk :mrgreen: Oj nie sluza nam te wyspy :-P

Legion 
Fuhrer

Wysłany: 2008-08-09, 13:07   

liczylem sie z tym ze moja wypowiedz wzbudzi kontrowersje i mialem racje :mrgreen: nie chce prowokowac klotni ale minimaniak powinienes sie troche pokory nauczyc, z twoim stazem to naprawde nic wyjatkowego. pozniej sie bardziej rozpisze bo lece na silke :mrgreen:

Legion 
Fuhrer

Wysłany: 2008-08-09, 13:10   

Minimaniak napisał/a:
Nie wiem czym się wspomagasz ale nie witaminami chyba , widziałem ludzi na 6scio tygodniowej kuracji nandrolonem i im tak łapa nie poszła , męczą mnie wypowiedzi pseudo ludków którzy nawet nie potrafią swego zdjęcia zamieścić , zapewne nie ma co zamieszczać ,po za tym co 80 kilowy ludek o tym wie? Nie pyknął byś jednego treningu ze mną . Gdybyś doczytał post zaczaił byś że straciłem kilka kilo Nie wiele ale zawsze mam 45 w łapce i 130 w klatce w łapce poszło +3 a w klatce +4 pomyśl co piszesz chyba że utrata wagi i plus 1 cm na tydzień to mało dodatkowo -4 brzuch .

jescze syzbka odp do tego :mrgreen: wlasnie koncze redukcje na ktorej zrzucilem 12kg, obwody poszly do przodu, sila na sztandze do przodu, a to wszystko w 8 tygodni i bez ph a na kreatynie i diecie 1800-1600kcal

Seba 
Pracownik Sklepu

United Kingdom

Grupy:
Paker Team
Paker Friends

Wysłany: 2008-08-09, 13:52   

Legion nie każdy ma takie szczęście. Tobie się udało, to tylko pogratulować takich predyspozycji genetycznych. Dla niektórych pozbycie się nawet małej ilości tłuszczu, to wiele tygodni ciężkiej pracy. To samo dotyczy budowania masy mięśniowej.

Legion napisał/a:
obawiam sie ze nie wykorzystales potencjalu tego zestawu. z czystym sumieniem moge stwierdzic ze to co osiagnales na ph w 4 tygodnie mozna osiagnac w 8 na sucho. nie wiem jak wyniki silowe bo moze te skoczyly drastycznie.

Efekty u osób, które biorą takie same suplementy i stosują dokładnie ten sam trening i dietę mogą być skrajnie różne. Osobiście wydaje mi się, że Minimaniak wykorzystał świetnie swój potencjał przy takich suplementach. A to chyba właśnie o to chodzi.

Minimaniak napisał/a:
po pierwszym tygodniu odnotowałem przypłyj siły około 20 procent na niektóre ćwiczenia.
Więc zmieniłem trening na max 14 seri partia ciała owocowało to znacznie lepszym przyrostem i większymi ciężarami. np klatka sztanga ławka płaska z 105 kilo w piątej seri do 125 w czwartej seri .

A tak poza tym, to chyba pierwszy temat, który wzbudził takie emocje :mrgreen:

Odpowiedz do tematu