|
Test za awansowany Pakiet na MASSEEE :) |
| Autor |
Wiadomość |
Minimaniak
Minimaniak

Pomógł: 1 raz Wiek: 28 Dołączył: 19 Lip 2008 Posty: 80 Skąd: Brighton
Grupy: Paker Friends
|
Wysłany: 2008-08-09, 14:42
|
|
|
Cóż Mac Gaiwer buduje drabiny z zapałek ale to fikcja , mój samochód 2,5 TDI V6. pali 1 litr oleju napędowego na 100km i wyciąga 300 km na godzinę .
To tylko słowa zwalić 12 kilo w 8 tyg żaden cud na diecie 1600 kcal ale stracić 12 kilo i zbudować w to miejsce 12 kilo mięśni(wnioskuje skoro powiększyłeś obwody) to jest cud godny samego Mac Gajwera zostań moim Guru |
|
|
|
 |
Myszolap
Osobisty Trener

Pomógł: 20 razy Wiek: 24 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 432 Skąd: Henley
Grupy: Paker Team

|
Wysłany: 2008-08-09, 15:27
|
|
|
Minimaniak, nie wchodz rowniez w ten sam poziom rozmowy , ze zrzucic tyle to nic a Twoje osiagniecie to cos, obaj jestescie inni i kazdemu jest inaczej osiagac rozne cele, cel jest jeden drog tysiace, wiec przestancie sie zachowywac jak dzieci, bo zaraz zobacze kto jest moderatorem tu, jak ja w tym dziale, to dostaniecie po lapach opza tym jestem glodny i nienawidze pracowac w sobote, czlowiek ppowinien miec kazdy weekend wolny!
Pozdrawiam |
_________________ Ortodoksyjnosc to niemyslenie, brak potrzeby myslenia, ortodoksyjnosc to nieswiadomosc |
|
|
|
 |
Minimaniak
Minimaniak

|
Wysłany: 2008-08-09, 16:05
|
|
|
Cóż z lekka popełniłem gafę sorki legion zagalopowałem się
Zwalenie 12 kilo na takiej diecie 1600-1800 to na prawdę nie jest niesłychanie trudne , lecz utrzymanie tak rygorystycznej diety i ochrona mięśni jednocześnie to jest sztuka . 1800 kcal to mało nawet jeśli ktoś warzy 80 kilo trzeba wziąć pod uwagę że każdy jest inny .
Dzięki ci legion bo strasznie mnie zmobilizowałeś aby utrzeć ci nosa. Obciachałem dietę do 2200 kcal i dołożę 10 kilometrów marszobiegu dziennie i dwa razy dziennie dokładam sześciopak Weidera 1 zestaw rano a drugi przed snem . Siłka 5 dni w tyg min 1,5 h |
|
|
|
 |
Legion
Fuhrer

Pomógł: 3 razy Wiek: 23 Dołączył: 07 Lip 2008 Posty: 68 Skąd: Gdansk
|
Wysłany: 2008-08-09, 17:48
|
|
|
| Minimaniak napisał/a: | Cóż z lekka popełniłem gafę sorki legion zagalopowałem się
Zwalenie 12 kilo na takiej diecie 1600-1800 to na prawdę nie jest niesłychanie trudne , lecz utrzymanie tak rygorystycznej diety i ochrona mięśni jednocześnie to jest sztuka . 1800 kcal to mało nawet jeśli ktoś warzy 80 kilo trzeba wziąć pod uwagę że każdy jest inny .
Dzięki ci legion bo strasznie mnie zmobilizowałeś aby utrzeć ci nosa. Obciachałem dietę do 2200 kcal i dołożę 10 kilometrów marszobiegu dziennie i dwa razy dziennie dokładam sześciopak Weidera 1 zestaw rano a drugi przed snem . Siłka 5 dni w tyg min 1,5 h |
o ile sie nie myle typ budowy osoby ktora musi strasznie uwazac na to co je inaczej od razu puchnie to endomorfik? wiec ja jestem 100% takim wlasnie endo, zrzucenie tych 12 kg uwazam wlasnie za niessamowity sukces, a jeszce wiekszym sukcesem uwazam ochronienie miesni, poza tym zauwaz ze nie trzeba zbudowac 12kg miesni zeby zastapic tluszcz ktory jest chyba 3 razy lzejszy niz miesnie. myszolap przestudiuj od poczatku dyskusje i wez pod uwage ze zaznaczalem iz nie chce nikogo urazic ani rozpoczynac klotni dlatego starannie dobieralem slowa poniewaz nie znam minimaniaka, takze bez pogrozek. |
|
|
|
 |
Legion
Fuhrer

|
Wysłany: 2008-08-09, 17:53
|
|
|
| Emigrant napisał/a: | Legion konkretnie, jakich efektow oczekujesz od takiego zestawu i czasu?
Mocny trening powiadasz. Bez dobrego wspomagania w postacji suplementow moze spowodowac niekiedy odwrotny efekt. Jestes przemeczony, slaba regeneracja, a co za tym idzie kiepskie samopoczucie i spadek. Znam to z wlasnego doswiadczenia.
Mysle ze to co pokazal Minimaniak, to mistrzostwo. 20 kilo na klate do przodu, to niektorzy robia w 2-3 lata. A jemu zajelo to 2 miesiace! |
20 kg wzrostu na klate to max 2 cykle na krecie chlopie nie przesadzaj ze 2 lata |
|
|
|
 |
Minimaniak
Minimaniak

|
Wysłany: 2008-08-09, 22:56
|
|
|
biorąc pod uwagę wyciskanie poszło o 35 kilo to co podałem to 125 kilo seria 6 powtórzeń .
a więc seria ze 105 na 125 kilo
wyciskanie ze 115 na 150 kilo co przy mojej wadze i tak jest śmiech .
Ja w odróżnieniu od ciebie legion mam miałem i będę miał problemy z naranianiem masy jestem 3 dzień na nowej diecie a już spadki lecą od jutra obetnę w praktyce do 2200 i za 4 - 5 tyg pewnie będzie mnie mniej o 7-8 kilo planuje 8 tyg ale to z zapasem .
Ps, jestem budowlańcem 10 h dziennie na budowie . |
|
|
|
 |
Legion
Fuhrer

|
Wysłany: 2008-08-10, 14:47
|
|
|
| minimaniak ale ja Cie nie krytykowalem ze masz slabe efekty tylko stwierdzilem ze mozna na takim zestawie wiecej osiagnac i tyle. rozumiem ze praca 10h na budowie jest wyjatkowo wycienczajaca niewazne ile kalorii zjesz . chociaz biorac pod uwage Twoj staz wczesniejszy i terazniejszy to wyciskanie masz raptem kilka kilo lepsze ode mnie mimo ze trenuje 1/5 tego co Ty |
|
|
|
 |
Minimaniak
Minimaniak

|
Wysłany: 2008-08-12, 14:25
|
|
|
Skoro ćwiczysz 9,5 miesiąca i wyciskasz około +/-140 kilo Jesteś mistrzem i wszyscy powinni się od Ciebie uczyć .
Najwięcej bo 167 kilo wycisnąłem po 3 latach i 6 miesiącach ćwiczenia i w ten sam dzień walnąłem sobie fotkę na siłce którą widać na avatorku . Skoro ty doszedłeś do 140-145 kilo w 9,6 miesiąca bo tyle dokładnie to 1/5 tego co ja, to do świąt Bożego Narodzenia tego roku na pewno wyciśniesz 160-170 kilo i zobacz jakim ja jestem przy Tobie leszczem . Nie wspomnę o moim kumplu który ćwiczy ponad 5 lat ma własną siłownie w piwnicy i w zeszłym roku około 160 kilo na klatę brał a w tym padniesz ze śmiechu ledwo 170 . Kiedy ty spokojnie za rok 200kilo wyciśniesz .
Nie wiem co chcesz tym osiągnąć i kogo ośmieszyć pokazując jak to ty mało i krótko ćwiczysz a jak wiele osiągnąłeś. Od początku zaznaczałem że jestem zadowolony z efektu pakietu nic innego mnie nie interesuje w moich oczach to co piszesz brzmi absurdalnie bo jest to nie realne dla ludzkiego organizmu , przynajmniej nie dla mojego i nie znam nikogo dla kogo było by to realne .
Widzę że w naszej dyskusji zapomnieliśmy po co się ćwiczy ?
Wiele osób ćwiczy dla ciała i tylko ciała , wiele ćwiczy dla ciała i ducha gdy nie ugięta stal zabiera wszystkie frustracje , bule , rozterki, żale . Kiedy zapominasz o centymetrach , rekordach jesteś ty, pot , muzyka i stal. Nie ma świata , nie ma problemów mijają dwie godziny ty wychodzisz z siłowni czujesz odprężenie świeży podmuch wiatru wewnętrzny spokój , myślisz ehh kolejny dobry dzień a co to ja miałem zrobić ? |
|
|
|
 |
t800
Admin i trener

Pomógł: 58 razy Wiek: 31 Dołączył: 12 Mar 2008 Posty: 1022 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 2008-08-12, 14:50
|
|
|
Znam jednego czlowieka co jak przyszedl w wieku 16 lat na silownie na pierwszym treningu wycisnal 100 pare razy.Ale tan człowiek nazywa się Dariusz Mirowski i kto jest w temacie to wie kim jest Darek.Widziałem pozatym jak Ania jego siostra na klatke w seriach spokojnie wyciska 60 kg. a jest szczuplutka i zero tłuszczu.To sie nazywa dobra genetyka |
|
|
|
 |
Minimaniak
Minimaniak

|
|
|
|
 |
t800
Admin i trener

Pomógł: 58 razy Wiek: 31 Dołączył: 12 Mar 2008 Posty: 1022 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 2008-08-12, 16:03
|
|
|
No ja razem z Darkiem ćwiczyłem pare lat na rajskiej w Łodzi |
|
|
|
 |
Diablos

Wiek: 24 Dołączył: 21 Sie 2008 Posty: 14 Skąd: Łódź/Wellingborough
|
Wysłany: 2008-08-23, 13:22
|
|
|
| t800 napisał/a: | No ja razem z Darkiem ćwiczyłem pare lat na rajskiej w Łodzi | Hehe to moja pierwsza siłownia pamiętam z Tatą byłem się zapisać chyba 17 lat miałem.Ćwiczyło kilku kafarów :p może jeden z nich to T800. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|