paker.co.uk

Paker.co.uk - Sklep, forum, porady
Suplementy i odżywki - Anglia, Szkocja, Walia, Irlandia

Powrót do sklepuPowrót do sklepu  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  FAQFAQ

Mapa GoogleMapa Google  Twój wirtualny trenerWirtualny trener  Twój wirtualny dietetykWirtualny Dietetyk  Twój wirtualny dietetykPrzelicznik miar

Poprzedni temat «» Następny temat
Test za awansowany Pakiet na MASSEEE :)
Autor Wiadomość
Minimaniak 
Minimaniak

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-08-09, 14:42   

Cóż Mac Gaiwer buduje drabiny z zapałek ale to fikcja , mój samochód 2,5 TDI V6. pali 1 litr oleju napędowego na 100km i wyciąga 300 km na godzinę .

To tylko słowa zwalić 12 kilo w 8 tyg żaden cud na diecie 1600 kcal ale stracić 12 kilo i zbudować w to miejsce 12 kilo mięśni(wnioskuje skoro powiększyłeś obwody) to jest cud godny samego Mac Gajwera zostań moim Guru

Myszolap 
Osobisty Trener

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-08-09, 15:27   

Minimaniak, nie wchodz rowniez w ten sam poziom rozmowy , ze zrzucic tyle to nic a Twoje osiagniecie to cos, obaj jestescie inni i kazdemu jest inaczej osiagac rozne cele, cel jest jeden drog tysiace, wiec przestancie sie zachowywac jak dzieci, bo zaraz zobacze kto jest moderatorem tu, jak ja w tym dziale, to dostaniecie po lapach :P opza tym jestem glodny i nienawidze pracowac w sobote, czlowiek ppowinien miec kazdy weekend wolny!

Pozdrawiam

Minimaniak 
Minimaniak

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-08-09, 16:05   

Cóż z lekka popełniłem gafę sorki legion zagalopowałem się :)

Zwalenie 12 kilo na takiej diecie 1600-1800 to na prawdę nie jest niesłychanie trudne , lecz utrzymanie tak rygorystycznej diety i ochrona mięśni jednocześnie to jest sztuka . 1800 kcal to mało nawet jeśli ktoś warzy 80 kilo trzeba wziąć pod uwagę że każdy jest inny .

Dzięki ci legion bo strasznie mnie zmobilizowałeś aby utrzeć ci nosa. Obciachałem dietę do 2200 kcal i dołożę 10 kilometrów marszobiegu dziennie i dwa razy dziennie dokładam sześciopak Weidera 1 zestaw rano a drugi przed snem . Siłka 5 dni w tyg min 1,5 h

Legion 
Fuhrer

Wysłany: 2008-08-09, 17:48   

Minimaniak napisał/a:
Cóż z lekka popełniłem gafę sorki legion zagalopowałem się :)

Zwalenie 12 kilo na takiej diecie 1600-1800 to na prawdę nie jest niesłychanie trudne , lecz utrzymanie tak rygorystycznej diety i ochrona mięśni jednocześnie to jest sztuka . 1800 kcal to mało nawet jeśli ktoś warzy 80 kilo trzeba wziąć pod uwagę że każdy jest inny .

Dzięki ci legion bo strasznie mnie zmobilizowałeś aby utrzeć ci nosa. Obciachałem dietę do 2200 kcal i dołożę 10 kilometrów marszobiegu dziennie i dwa razy dziennie dokładam sześciopak Weidera 1 zestaw rano a drugi przed snem . Siłka 5 dni w tyg min 1,5 h

o ile sie nie myle typ budowy osoby ktora musi strasznie uwazac na to co je inaczej od razu puchnie to endomorfik? wiec ja jestem 100% takim wlasnie endo, zrzucenie tych 12 kg uwazam wlasnie za niessamowity sukces, a jeszce wiekszym sukcesem uwazam ochronienie miesni, poza tym zauwaz ze nie trzeba zbudowac 12kg miesni zeby zastapic tluszcz ktory jest chyba 3 razy lzejszy niz miesnie. myszolap przestudiuj od poczatku dyskusje i wez pod uwage ze zaznaczalem iz nie chce nikogo urazic ani rozpoczynac klotni dlatego starannie dobieralem slowa poniewaz nie znam minimaniaka, takze bez pogrozek.

Legion 
Fuhrer

Wysłany: 2008-08-09, 17:53   

Emigrant napisał/a:
Legion konkretnie, jakich efektow oczekujesz od takiego zestawu i czasu? :shock:
Mocny trening powiadasz. Bez dobrego wspomagania w postacji suplementow moze spowodowac niekiedy odwrotny efekt. Jestes przemeczony, slaba regeneracja, a co za tym idzie kiepskie samopoczucie i spadek. Znam to z wlasnego doswiadczenia.
Mysle ze to co pokazal Minimaniak, to mistrzostwo. 20 kilo na klate do przodu, to niektorzy robia w 2-3 lata. A jemu zajelo to 2 miesiace! :evil:

20 kg wzrostu na klate to max 2 cykle na krecie chlopie nie przesadzaj ze 2 lata

Minimaniak 
Minimaniak

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-08-09, 22:56   

biorąc pod uwagę wyciskanie poszło o 35 kilo to co podałem to 125 kilo seria 6 powtórzeń .

a więc seria ze 105 na 125 kilo

wyciskanie ze 115 na 150 kilo co przy mojej wadze i tak jest śmiech .

Ja w odróżnieniu od ciebie legion mam miałem i będę miał problemy z naranianiem masy jestem 3 dzień na nowej diecie a już spadki lecą od jutra obetnę w praktyce do 2200 i za 4 - 5 tyg pewnie będzie mnie mniej o 7-8 kilo planuje 8 tyg ale to z zapasem .

Ps, jestem budowlańcem 10 h dziennie na budowie .

Legion 
Fuhrer

Wysłany: 2008-08-10, 14:47   

minimaniak ale ja Cie nie krytykowalem ze masz slabe efekty tylko stwierdzilem ze mozna na takim zestawie wiecej osiagnac i tyle. rozumiem ze praca 10h na budowie jest wyjatkowo wycienczajaca niewazne ile kalorii zjesz . chociaz biorac pod uwage Twoj staz wczesniejszy i terazniejszy to wyciskanie masz raptem kilka kilo lepsze ode mnie mimo ze trenuje 1/5 tego co Ty

Minimaniak 
Minimaniak

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-08-12, 14:25   

Skoro ćwiczysz 9,5 miesiąca i wyciskasz około +/-140 kilo Jesteś mistrzem i wszyscy powinni się od Ciebie uczyć .

Najwięcej bo 167 kilo wycisnąłem po 3 latach i 6 miesiącach ćwiczenia i w ten sam dzień walnąłem sobie fotkę na siłce którą widać na avatorku . Skoro ty doszedłeś do 140-145 kilo w 9,6 miesiąca bo tyle dokładnie to 1/5 tego co ja, to do świąt Bożego Narodzenia tego roku na pewno wyciśniesz 160-170 kilo i zobacz jakim ja jestem przy Tobie leszczem . Nie wspomnę o moim kumplu który ćwiczy ponad 5 lat ma własną siłownie w piwnicy i w zeszłym roku około 160 kilo na klatę brał a w tym padniesz ze śmiechu ledwo 170 . Kiedy ty spokojnie za rok 200kilo wyciśniesz .

Nie wiem co chcesz tym osiągnąć i kogo ośmieszyć pokazując jak to ty mało i krótko ćwiczysz a jak wiele osiągnąłeś. Od początku zaznaczałem że jestem zadowolony z efektu pakietu nic innego mnie nie interesuje w moich oczach to co piszesz brzmi absurdalnie bo jest to nie realne dla ludzkiego organizmu , przynajmniej nie dla mojego i nie znam nikogo dla kogo było by to realne .

Widzę że w naszej dyskusji zapomnieliśmy po co się ćwiczy ?

Wiele osób ćwiczy dla ciała i tylko ciała , wiele ćwiczy dla ciała i ducha gdy nie ugięta stal zabiera wszystkie frustracje , bule , rozterki, żale . Kiedy zapominasz o centymetrach , rekordach jesteś ty, pot , muzyka i stal. Nie ma świata , nie ma problemów mijają dwie godziny ty wychodzisz z siłowni czujesz odprężenie świeży podmuch wiatru wewnętrzny spokój , myślisz ehh kolejny dobry dzień a co to ja miałem zrobić ?

t800 
Admin i trener

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-08-12, 14:50   

Znam jednego czlowieka co jak przyszedl w wieku 16 lat na silownie na pierwszym treningu wycisnal 100 pare razy.Ale tan człowiek nazywa się Dariusz Mirowski i kto jest w temacie to wie kim jest Darek.Widziałem pozatym jak Ania jego siostra na klatke w seriach spokojnie wyciska 60 kg. a jest szczuplutka i zero tłuszczu.To sie nazywa dobra genetyka :evil:

Minimaniak 
Minimaniak

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-08-12, 14:54   

Przedstawiać nikomu nie trzeba. Pierwszy Polak, który osiągnął wynik 1000 kg w trójboju. 340 kg w siadzie 305 w wyciskaniu i 355 w martwym ciągu. Arek Znojek zamieścił na swojej stronie dwa klipy z tego wydarzenia
http://www.powerlifting.p...l305_04mpts.mpg

http://www.powerlifting.p...c310_04mpts.mpg

t800 
Admin i trener

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-08-12, 16:03   

No ja razem z Darkiem ćwiczyłem pare lat na rajskiej w Łodzi :mrgreen:

Diablos 

Wysłany: 2008-08-23, 13:22   

t800 napisał/a:
No ja razem z Darkiem ćwiczyłem pare lat na rajskiej w Łodzi :mrgreen:
Hehe to moja pierwsza siłownia :) pamiętam z Tatą byłem się zapisać chyba 17 lat miałem.Ćwiczyło kilku kafarów :p może jeden z nich to T800. Pozdrawiam :)

Odpowiedz do tematu