mam małe pytanko, skoro zrobiłeś profil dla pakujących to może wiesz jaki jest najlepszy środek leczniczy dostępny w uk na rozstępy na bicepsie ... ? oczywiscie bez recepty... ja ostanio używałem polski krem po siostrze dla kobiet w ciązy heheh na brzuch ;p btw , nie wpierdalałem żadnego koksu, samapozzro KREATYNKA + ryż i mleko ...pozdro
_________________ 'Nie wystarczy urodzic sie czlowiekiem, trzeba jeszcze byc czlowiekiem'
Ostatnio zmieniony przez abyss 2008-08-19, 11:29, w całości zmieniany 3 razy
Z rozstepami to ciezko jak juz sie zrobia a najbardziej to chyba boli to jak sie robia gdy dobrze cwiczysz i jesz i masz fajne przyrosty a inni niedoswiadczeni jak widza rozstepy to Cie od koksiarzy przezywaja.
Na istniejace juz rozstepy tak jak pisali w innym temacie picie zelatyny, mozna tez stosowac kremy na rozstepy choc to niewiele pomaga, jakis rok temu na innym forum chlopaki zachwalali jakis wloski krem na rozstepy ktory ponoc dziala cuda, w cuda co prawda nie wierze ale widzialem zdjecia i wygladalo na to ze naprawde dziala, problem tylko w tym ze jak na tamte czasy to byl dostepny tylko we wloszech, jak komus zalezy to moge poszperac i sprobowac znalezc nazwe.
A swoja droga to teraz juz wiesz ze jak planujesz mocny cykl to oprocz supli trzeba sie w odpowiedni balsam czy oliwke zaopatrzyc, nawilzona jedrna skora jest mniej podatna na rozstepy. Ja od lat stosuje czerwonego garniera i rozstepow nie mam a mialem mocny okres gdy to w lapie w 3 miesiace przybralem 7cm.
_________________ 'Nie wystarczy urodzic sie czlowiekiem, trzeba jeszcze byc czlowiekiem'
Mi kiedys przy mojej pierwszej redukcji wyskoczyl rozstep na bicepsie, krem dla kobiet w ciazy, ommega3 witaminy, zrobione, teraz musialbym naciagnac w tym miejscu skore i powiedziec komus, zeby bylo widac.
Pozdrawiam
_________________ Ortodoksyjnosc to niemyslenie, brak potrzeby myslenia, ortodoksyjnosc to nieswiadomosc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum