paker.co.uk

Paker.co.uk - Sklep, forum, porady
Suplementy i odżywki - Anglia, Szkocja, Walia, Irlandia

Powrót do sklepuPowrót do sklepu  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  FAQFAQ

Mapa GoogleMapa Google  Twój wirtualny trenerWirtualny trener  Twój wirtualny dietetykWirtualny Dietetyk  Twój wirtualny dietetykPrzelicznik miar

Poprzedni temat «» Następny temat
Zasady Pakerów
Autor Wiadomość
Seba 
Pracownik Sklepu

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-05-20, 01:00   Zasady Pakerów

Jeśli masz jakiekolwiek pytania lub wątpliwości, odnośnie suplementów, właściwej diety lub doboru odpowiednich środków, to właśnie forum jest miejscem gdzie postaramy się odpowiedzieć na wszystkie Twoje pytania.

Jeśli nie masz czasu lub ochoty, pisać o tym na forum, zawsze możesz zadać pytanie poprzez formularz kontaktowy w sklepie, a my umieścimy je na forum w Twoim imieniu, oczywiście anonimowo.

Forum jest to nie tylko źródło wiedzy, ale mamy nadzieję, że również miejsce dobrej zabawy. Dla naszych użytkowników przewidzieliśmy liczne konkursy z nagrodami.

Za aktywność na forum zbierasz punkty punkty „Pomógł”, które może przyznać autor tematu, osobom, których wypowiedź uzna za pomocną.

Aktywnych i przede wszystkim pomocnych użytkowników, będziemy premiować darmowymi suplementami i zaproszeniami do udziału w testach nowych produktów.

Seba 
Pracownik Sklepu

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-06-19, 01:24   Polecanie produktów niedostępnych w sklepie

Polecanie produktów niedostępnych w sklepie

Jeśli osoba wypowiadająca się na temat produktu niedostępnego w sklepie paker.co.uk, jest przekonana o jego skuteczności, to można go jak najbardziej polecać.
Jednak pod warunkiem, że nie ma to na celu promowania konkretnego sklepu. W związku z tym prosimy nie podawać nazw sklepu, gdzie można zakupić produkt. Każdy ma dostęp do google, więc będzie mógł sam wybrać sklep, w którym chce zakupić produkt.

monika 
george

Wysłany: 2009-06-29, 22:10   Nowa

Witam.Jestem tu nowa i ogolnie nie wiem czy dobrze trafilam.Chcialabym zgubic pare kilo ale od dluzszego czasu nie udaje mi sie to.Probowalam roznych diet ale musze przyznac ze raczej nie jestem typem wytrwalca ;] Niestety nie mam czasu na silownie i treningi(z dwojka dzieciaczkow raczej to trudne)a po dwoch cesarkach domowe sposoby nie daja wiekszych efektow.Zastanawialam sie nad stymulatorami tarczycy ale nie wiem czy dadza jakis skutek,moze gdyby do tego byla jakas dieta ale o ustawianiu diet tez nie bardzo mam pojecie.Jasli ktos moze mnie oswiecic bede bardzo wdzieczna!A moze jeszcze wspomne ze przed dziecmi wazylam ok 60kg przy wzroscie 175cm a teraz waze ok 81kg wiec jest to spora zmiana.Pozdrawiam wszystkich :)

abyss 
Moderator
Konsultant Paker'a

England

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2009-06-29, 23:50   

Monika same suplementy nie daja raczej efektu, taki stymulator tarczycy to nie jest jakis cuowny srodek, musi byc dodatkiem do dobrej diety i treningow.
Jesli o diety chodzi to swoja edukacje rozpocznij tutaj http://www.forum.paker.co...zanie-vt345.htm

monika 
george

Wysłany: 2009-06-30, 22:42   

Dzieki abyss,na pewno poczytam i mam nadzieje cos pozytecznego dla siebie z lektury wyniesc,ale w razie gdyby cos czy moge zawrocic ci ponownie glowe i upomniec sie o twoja nieoceniona pomoc?!Pozdrawiam ;>

abyss 
Moderator
Konsultant Paker'a

England

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2009-06-30, 23:35   

Jasne ze mozesz, ostatnio mam malo czasu na forum ale za to sporo ludzi upomina sie o moja pomoc przez tel.

Jak tak dalej pojdzie to linia pakera zmieni sie w 'Abyss - Suplements & Diets Hotline' :lol2:

Odpowiedz do tematu