paker.co.uk

Paker.co.uk - Sklep, forum, porady
Suplementy i odżywki - Anglia, Szkocja, Walia, Irlandia

Powrót do sklepuPowrót do sklepu  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  FAQFAQ

Mapa GoogleMapa Google  Twój wirtualny trenerWirtualny trener  Twój wirtualny dietetykWirtualny Dietetyk  Twój wirtualny dietetykPrzelicznik miar
Witaj Nieznajomy,
Zapraszamy Cię do dołączenia do pakerowej grupy na Facebooku!

Nie wyświetlaj mi więcej widgetu

Poprzedni temat «» Następny temat
Universal - Creatine micronized powder
Autor Wiadomość
Seba 
Pracownik Sklepu

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-05-05, 12:32   Universal - Creatine micronized powder

Istnieje zła i dobra kreatyna. Jest także doskonała kreatyna. Na czym polega różnica? Na jakości i formie produkcji. Jedyną klinicznie przetestowana formą kreatyny jest CreaPure Creatine. Najlepszy monohydrat kreatyny jest produkowany w Niemczech. Nasz Micronized Creatine Powder to opatentowana niemiecka kreatyna o doskonałej czystości.
ATP (trifosforan adenozyny) jest źródłem energii dla wszystkich skurczów mięśni (budowanie mięśni). Energia jest wytwarzana, gdy ATP uwalnia swoje GRUPY fosforanowe (ATP staje się wówczas ADP). kreatyna zwraca fosforan z powrotem do ADP, powodując odnowienie ATP i tym samym przywracając zasoby ATP. Dzięki temu jesteś w stanie ćwiczyć ciężej, dłużej i bardziej efektywnie. Stosowanie kreatyny może zwiększyć Twoją siłę i osiągi. Może pomóc w budowaniu masy beztłuszczowej poprzez powiększanie wielkości i uwadnianie komórek mięśniowych, tym samym tworząc niezbędne środowisko anaboliczne do wzrostu.

Informacja żywieniowa:
1 porcja ( 5g ) zawiera 5g 100% czystego monohydratu kreatyny Creapure.

Sposób użycia:
Dla uzyskania jednej porcji napoju, wymieszać jedną łyżeczkę do herbaty (5 g) kreatyny z sokiem owocowym lub wodą (nie stosować mleka). Przez pierwsze 5 dni należy brać 20 g dziennie, następnie około 5 g dziennie. Po 6 tygodniach należy zastosować 4-tygodniową przerwę, w przeciwnym wypadku działanie produktu powoli słabnie.

Seba 
Pracownik Sklepu

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-05-05, 12:56   Creatine micronized powder

Creatine micronized powder Product Details:

There’s bad creatine and good creatine. Then there’s great creatine. What’s the difference? Manufacturing quality and form. The only clinically proven form is Creatine Monohydrate powder. The best Creatine Monohydrate is manufactured in Germany. Our Creatine Monohydrate powder is a German creatine that’s so pure, it’s patented. It’s the finest in the world. ATP (adenosine triphosphate) is the energy source for all muscular contractions (bodybuilding). Energy is created when ATP releases one of its phosphate groups (ATP then becomes ADP). Creatine donates a phosophate back to ADP, reforming ATP, and thus restoring your ATP pool. By doing so, you can work out harder, longer, and more effectively. Creatine use can increase your strength and performance. It can help build lean mass by volumizing and hydrating muscle cells, thus creating a necessary anabolic environment for growth.

Creatine micronized powder Supplement facts:
Serving Size: 1 Teaspoon (5g)
Servings Per Container: 40

Amount Per Serving:
Creatine Monohydrate 5g

Creatine micronized powder Recommended Use:
As a dietary supplement during normal training schedules, mix 1 teaspoon in 8oz of water. For best results take with meals.

Koniu 
koniu

United Kingdom

Wysłany: 2009-03-22, 16:23   

good creatine jak na poczatek

Gruby_GZA 

Wysłany: 2010-01-12, 14:47   

Dzis zaczynam cykle na tej krecie ze wspomaganiem Shock Therapy. Jak mam lykac te 20g krety nasycenia? jednorazowo? rozlozyc to na caly dzien w takich samych dawkach? Help. :|

musztarda 
Admin na forum

Grupy:
Paker Team
Paker Friends

Wysłany: 2010-01-12, 16:28   

osobiscie bym sobie podarowal faze nasycenia , sa zwolennicy i przeciwnicy tego , kiedys robilem , pozniej nie i szczerze mowiac to zadnej roznicy nie zauwazylem... wiekszosc wysikasz , szkoda krety :P , jak chcesz robic to rozloz sobie w 4 dawkach przez caly dzien...
pozdro

dominicus 
Stary Maleńki

England

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2010-01-12, 19:01   

Zgadzam sie z musztarda mozesz robic faze nasycenia ale lepiej sobie podaruj-szkoda krety ;>

robson333 

United Kingdom

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2010-01-12, 22:47   

Sama kreta z nasyceniem staki bez nasycenia 1 cykl na samej krecie 2 cykl na staku . taa

ez 
Moderator

Grupy:
Paker Team
Paker Friends

Wysłany: 2010-01-13, 06:27   

...tak jak pisze robson. jesli robisz cykl mieszany mono ze stakiem, to podaruj sobie nasycanie się monowodzianem, bo przyjmował będziesz potem i tak dawki kreatyny, jak w krótkim cyklu
...co do nasycania, to panowie chyba pozapychane macie receptorki :D 5-7 dni nasycenia po 25g kreatyny (5 porcji po 5g) dziennie już niejednego znajomka pięknie pizgnęło :D jak to nazywali.. czuli się nierozjebywalni :P
...pozdro

KT 
infinity

United Kingdom

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2010-01-13, 10:12   

dobra kreatyna, sila mi pieknie na niej szla pamietam

musztarda 
Admin na forum

Grupy:
Paker Team
Paker Friends

Wysłany: 2010-01-13, 16:36   

mEjdej napisał/a:
co do nasycania, to panowie chyba pozapychane macie receptorki 5-7 dni nasycenia po 25g kreatyny

no raczej po tak dlugich przerwach jak mialem to receptorki byly spoko , mnie i tak kreta pizga po 7-10 dniach wiec w moim przypadku nasycenie moge sobie podarowac :)

ez 
Moderator

Grupy:
Paker Team
Paker Friends

Wysłany: 2010-01-13, 17:50   

...ogólnie, to jesteś mało uczuciowy, znaczy czuły :D ;)

robson601 

United Kingdom

Wysłany: 2011-02-13, 22:03   

nie ładujcie fazy nasycenia,ja niestety to zrobiłem i w 4 tygodniu tak jakby już na mnie nie działała niee ,

ez 
Moderator

Grupy:
Paker Team
Paker Friends

Wysłany: 2011-02-15, 06:27   

To wszystko zależy. A jakiego działani przez cały czas oczekiwałeś od Cr?

Boxxx 
Unthinkable

United Kingdom

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2011-02-15, 19:48   

robson601 napisał/a:
nie ładujcie fazy nasycenia,ja niestety to zrobiłem i w 4 tygodniu tak jakby już na mnie nie działała niee ,

Czułeś działanie krety w czwartym tygodniu ? :wow: Ja nie mogę poczuć nobosterów jak działają a tu ludzie krete odczuwają

tomygun 
mistrz ceremoni

United Kingdom

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2011-02-15, 20:11   

ja czuje krete i to dosc dobrze.robie 3 cykle rocznie

Odpowiedz do tematu