|
Universal - Creatine micronized powder |
| Autor |
Wiadomość |
Seba
Pracownik Sklepu

Pomógł: 7 razy Wiek: 36 Dołączył: 06 Mar 2008 Posty: 792 Skąd: York
Grupy: Paker Team
|
Wysłany: 2008-05-05, 12:32 Universal - Creatine micronized powder
|
|
|
Istnieje zła i dobra kreatyna. Jest także doskonała kreatyna. Na czym polega różnica? Na jakości i formie produkcji. Jedyną klinicznie przetestowana formą kreatyny jest CreaPure Creatine. Najlepszy monohydrat kreatyny jest produkowany w Niemczech. Nasz Micronized Creatine Powder to opatentowana niemiecka kreatyna o doskonałej czystości.
ATP (trifosforan adenozyny) jest źródłem energii dla wszystkich skurczów mięśni (budowanie mięśni). Energia jest wytwarzana, gdy ATP uwalnia swoje GRUPY fosforanowe (ATP staje się wówczas ADP). kreatyna zwraca fosforan z powrotem do ADP, powodując odnowienie ATP i tym samym przywracając zasoby ATP. Dzięki temu jesteś w stanie ćwiczyć ciężej, dłużej i bardziej efektywnie. Stosowanie kreatyny może zwiększyć Twoją siłę i osiągi. Może pomóc w budowaniu masy beztłuszczowej poprzez powiększanie wielkości i uwadnianie komórek mięśniowych, tym samym tworząc niezbędne środowisko anaboliczne do wzrostu.
Informacja żywieniowa:
1 porcja ( 5g ) zawiera 5g 100% czystego monohydratu kreatyny Creapure.
Sposób użycia:
Dla uzyskania jednej porcji napoju, wymieszać jedną łyżeczkę do herbaty (5 g) kreatyny z sokiem owocowym lub wodą (nie stosować mleka). Przez pierwsze 5 dni należy brać 20 g dziennie, następnie około 5 g dziennie. Po 6 tygodniach należy zastosować 4-tygodniową przerwę, w przeciwnym wypadku działanie produktu powoli słabnie. |
|
|
|
 |
Seba
Pracownik Sklepu

Pomógł: 7 razy Wiek: 36 Dołączył: 06 Mar 2008 Posty: 792 Skąd: York
Grupy: Paker Team
|
Wysłany: 2008-05-05, 12:56 Creatine micronized powder
|
|
|
Creatine micronized powder Product Details:
There’s bad creatine and good creatine. Then there’s great creatine. What’s the difference? Manufacturing quality and form. The only clinically proven form is Creatine Monohydrate powder. The best Creatine Monohydrate is manufactured in Germany. Our Creatine Monohydrate powder is a German creatine that’s so pure, it’s patented. It’s the finest in the world. ATP (adenosine triphosphate) is the energy source for all muscular contractions (bodybuilding). Energy is created when ATP releases one of its phosphate groups (ATP then becomes ADP). Creatine donates a phosophate back to ADP, reforming ATP, and thus restoring your ATP pool. By doing so, you can work out harder, longer, and more effectively. Creatine use can increase your strength and performance. It can help build lean mass by volumizing and hydrating muscle cells, thus creating a necessary anabolic environment for growth.
Creatine micronized powder Supplement facts:
Serving Size: 1 Teaspoon (5g)
Servings Per Container: 40
Amount Per Serving:
Creatine Monohydrate 5g
Creatine micronized powder Recommended Use:
As a dietary supplement during normal training schedules, mix 1 teaspoon in 8oz of water. For best results take with meals. |
|
|
|
 |
Koniu
koniu

|
Wysłany: 2009-03-22, 16:23
|
|
|
| good creatine jak na poczatek |
|
|
|
 |
Gruby_GZA

Wiek: 28 Dołączył: 11 Sty 2010 Posty: 5 Skąd: London/Gdansk
|
Wysłany: 2010-01-12, 14:47
|
|
|
Dzis zaczynam cykle na tej krecie ze wspomaganiem Shock Therapy. Jak mam lykac te 20g krety nasycenia? jednorazowo? rozlozyc to na caly dzien w takich samych dawkach? Help. |
|
|
|
 |
musztarda
Admin na forum

Pomógł: 206 razy Wiek: 35 Dołączył: 28 Paź 2008 Posty: 4967 Skąd: York
Grupy: Paker Team Paker Friends
|
Wysłany: 2010-01-12, 16:28
|
|
|
osobiscie bym sobie podarowal faze nasycenia , sa zwolennicy i przeciwnicy tego , kiedys robilem , pozniej nie i szczerze mowiac to zadnej roznicy nie zauwazylem... wiekszosc wysikasz , szkoda krety , jak chcesz robic to rozloz sobie w 4 dawkach przez caly dzien...
pozdro |
_________________ Nie obawiam się kogoś, kto trenuje 10000 kopnięć, ale tego, który 10000 razy trenował jedno kopnięcie. ( Bruce Lee )
 |
|
|
|
 |
dominicus
Stary Maleńki

Pomógł: 17 razy Wiek: 29 Dołączył: 08 Paź 2008 Posty: 1870 Skąd: Kingston
Grupy: Paker Friends
|
Wysłany: 2010-01-12, 19:01
|
|
|
Zgadzam sie z musztarda mozesz robic faze nasycenia ale lepiej sobie podaruj-szkoda krety |
_________________ "Nigdy was nie znałem. Odejdźcie ode Mnie wy, którzy dopuszczacie się nieprawości" |
|
|
|
 |
robson333

Pomógł: 194 razy Wiek: 38 Dołączył: 28 Lis 2009 Posty: 6858 Skąd: Londyn
|
Wysłany: 2010-01-12, 22:47
|
|
|
Sama kreta z nasyceniem staki bez nasycenia 1 cykl na samej krecie 2 cykl na staku . |
|
|
|
 |
ez
Moderator

Pomógł: 219 razy Wiek: 88 Dołączył: 11 Wrz 2009 Posty: 6479 Skąd: City
|
Wysłany: 2010-01-13, 06:27
|
|
|
...tak jak pisze robson. jesli robisz cykl mieszany mono ze stakiem, to podaruj sobie nasycanie się monowodzianem, bo przyjmował będziesz potem i tak dawki kreatyny, jak w krótkim cyklu
...co do nasycania, to panowie chyba pozapychane macie receptorki 5-7 dni nasycenia po 25g kreatyny (5 porcji po 5g) dziennie już niejednego znajomka pięknie pizgnęło jak to nazywali.. czuli się nierozjebywalni
...pozdro |
_________________ Light weight. |
|
|
|
 |
KT
infinity

Pomógł: 94 razy Wiek: 24 Dołączył: 09 Sty 2009 Posty: 5499 Skąd: Manchester
|
Wysłany: 2010-01-13, 10:12
|
|
|
| dobra kreatyna, sila mi pieknie na niej szla pamietam |
_________________ "ZABIJANIE DLA POKOJU JEST JAK PIEPRZENIE SIE DLA CNOTY" STEPHEN KING |
|
|
|
 |
musztarda
Admin na forum

Pomógł: 206 razy Wiek: 35 Dołączył: 28 Paź 2008 Posty: 4967 Skąd: York
|
Wysłany: 2010-01-13, 16:36
|
|
|
| mEjdej napisał/a: | | co do nasycania, to panowie chyba pozapychane macie receptorki 5-7 dni nasycenia po 25g kreatyny |
no raczej po tak dlugich przerwach jak mialem to receptorki byly spoko , mnie i tak kreta pizga po 7-10 dniach wiec w moim przypadku nasycenie moge sobie podarowac |
_________________ Nie obawiam się kogoś, kto trenuje 10000 kopnięć, ale tego, który 10000 razy trenował jedno kopnięcie. ( Bruce Lee )
 |
|
|
|
 |
ez
Moderator

|
Wysłany: 2010-01-13, 17:50
|
|
|
...ogólnie, to jesteś mało uczuciowy, znaczy czuły |
|
|
|
 |
robson601

Pomógł: 104 razy Wiek: 31 Dołączył: 06 Paź 2010 Posty: 1309 Skąd: motherwell
|
Wysłany: 2011-02-13, 22:03
|
|
|
nie ładujcie fazy nasycenia,ja niestety to zrobiłem i w 4 tygodniu tak jakby już na mnie nie działała , |
|
|
|
 |
ez
Moderator

|
Wysłany: 2011-02-15, 06:27
|
|
|
| To wszystko zależy. A jakiego działani przez cały czas oczekiwałeś od Cr? |
|
|
|
 |
Boxxx
Unthinkable

Pomógł: 87 razy Wiek: 22 Dołączył: 12 Cze 2010 Posty: 6686 Skąd: UK - Leicester
|
Wysłany: 2011-02-15, 19:48
|
|
|
| robson601 napisał/a: | nie ładujcie fazy nasycenia,ja niestety to zrobiłem i w 4 tygodniu tak jakby już na mnie nie działała , |
Czułeś działanie krety w czwartym tygodniu ? Ja nie mogę poczuć nobosterów jak działają a tu ludzie krete odczuwają |
|
|
|
 |
tomygun
mistrz ceremoni

Pomógł: 104 razy Wiek: 37 Dołączył: 31 Paź 2009 Posty: 4363 Skąd: south yorkshire
|
Wysłany: 2011-02-15, 20:11
|
|
|
| ja czuje krete i to dosc dobrze.robie 3 cykle rocznie |
|
|
|
 |
|