|
biceps |
| Autor |
Wiadomość |
abyss
Moderator

Pomógł: 111 razy Wiek: 26 Dołączył: 30 Cze 2008 Posty: 1133 Skąd: Cardiff
Grupy: Paker Team
|
Wysłany: 2008-07-24, 21:53
|
|
|
A Arnold to zupelnie inna bajka, takie predyspozycje to ma jeden na miliony.
Profesorem jeszcze nie jestem ale moze sie kiedys tego tytulu dorobie Co do wiedzy, owszem duzo czytam bo mam do tego sportu rzeczowe podejscie. Czytam ksiazki, artykuly, magazyny, dzienniki treningowe kumpli na innych forach itp. A co przeczytam to testuje na sobie w miare mozliwosci I dzieki temu moge Ci powiedziec ze jak mi klatka przestala rosnac to trening 5-10-20 ruszyl ja znakomicie a metoda wstepnego zmeczenia miesni choc na innych dziala rewelacyjnie i sam Tomasz Bobrowski na innym forum polecal ta metode to na mnie nie podzialala. Moge Ci tez powiedziec ze prawie wszyscy narzekaja na neoprenowy pas wyszczuplajacy a na mnie bardzo dobrze dziala i widze efekty jego stosowania, moge Ci rowniez powiedziec ze jak robilem po 15 seri na bica 2x w tygodniu to sila mi poszla rewelacyjnie a obwody sie prawie nie ruszyly, moge Ci tez napisac ze szkoda kasy na PlasmaJet bo choc sklad ma strasznie mocny to dzialal na mnie tylko w pierwszym tygodniu i u kumpla bylo o samo. I wiele jeszcze innych rzeczy Ci moge powiedziec, bo lubie testowac nowe suple i treningi o ktorych wyczytam wlasnie po to zeby wiedziec. Tak samo jak Ty mi pewnie tez ciekawego mozesz powiedziec i wlasnie o to chodzi. W koncu forum od tego jest zeby mowic czy pisac a nie oburzac sie jak Cie ktos skrytykuje.
A tak poza tym to przynajmniej dyskusje podtrzymujemy i kazdy napisal co mu na bicepsa siadlo i jest oki, a jak kiedys ktos 'zielony' wejdzie i o biceps zapyta to bedzie go mozna odeslac do tego tematu i bedzie mogl sobie probowac wszystkie opisane sposoby. Wiec ja w tym widze same pozytywy. |
_________________ 'Nie wystarczy urodzic sie czlowiekiem, trzeba jeszcze byc czlowiekiem' |
| Ostatnio zmieniony przez abyss 2008-07-25, 00:40, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
indorr
Wiek: 28 Dołączył: 27 Cze 2008 Posty: 43 Skąd: Livingston
|
Wysłany: 2008-07-25, 00:19
|
|
|
Ale dzięki takiemu "zielonemu" jak ja;) powstał właśnie taki temat,dzięki któremu jak napisałeś ,miejmy nadzieję,nie jeden się wzbogaci o użyteczną i pomocną dla niego wiedzę i wykorzysta ją w odpowiedni dla niego sposób,ot co |
|
|
|
 |
t800
Admin i trener

Pomógł: 54 razy Wiek: 31 Dołączył: 12 Mar 2008 Posty: 849 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 2008-07-25, 08:17
|
|
|
| Dla mnie podstawa to spiecie w gornej pozycji na 2-3 sek.Opuszczając chantelke nie prostuje reki do konca,tylko trzymam caly czas w napieciu.Robie 4 serie na szczyt i 4 mlotkowo.Spinajac na gorze reke dochodze do konta prostego miedzy bicepsem a przedraminiem |
|
|
|
 |
abyss
Moderator

|
|
|
|
 |
t800
Admin i trener

Pomógł: 54 razy Wiek: 31 Dołączył: 12 Mar 2008 Posty: 849 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 2008-07-27, 15:21
|
|
|
| Dla mnie to jest tragedia.Kolega chyba przesadzil z syntholem... |
|
|
|
 |
Minimaniak
Minimaniak

Pomógł: 1 raz Wiek: 28 Dołączył: 19 Lip 2008 Posty: 80 Skąd: Brighton
Grupy: Paker Friends
|
Wysłany: 2008-07-27, 22:42
|
|
|
| kolegi stara przesadziła z waleniem go po głowie jak był mały , nie powinna była tego robić cegłą . To jest chore . |
|
|
|
 |
abyss
Moderator

|
Wysłany: 2008-07-28, 09:15
|
|
|
| t800 napisał/a: | | Dla mnie to jest tragedia.Kolega chyba przesadzil z syntholem... |
Az tak bardzo to widac
A swoja droga gosc jest nazwany krolem syntholu ale nie mam pojecia jak nasrane trzeba miec w glowie zeb chciec sie tak znieksztalcic |
_________________ 'Nie wystarczy urodzic sie czlowiekiem, trzeba jeszcze byc czlowiekiem' |
|
|
|
 |
Minimaniak
Minimaniak

Pomógł: 1 raz Wiek: 28 Dołączył: 19 Lip 2008 Posty: 80 Skąd: Brighton
Grupy: Paker Friends
|
Wysłany: 2008-07-31, 23:33
|
|
|
| zniekształcić ? pomyliłeś się abyss powinno być zmutować mi się wydaje że on mutuje . |
|
|
|
 |
abyss
Moderator

|
Wysłany: 2008-08-01, 00:30
|
|
|
Juz nie mutuje bo rozcieli mu biceps na pol jak zakazenia dostal i tak sie skonczyla jego kariera
A teraz spojrzcie na tych frajerow, biceps jak moje udo a sztangi to pewnie na oczy nie widzieli Ale musze przyznac ze lala fajna tylko troche mloda, chyba tez se taki biceps sprawie na poczatku przyszlego tygodnia to moze w nastepny weekend taka zlowie
 |
|
|
|
 |
Myszolap
Osobisty Trener

Pomógł: 19 razy Wiek: 24 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 360 Skąd: Henley
|
Wysłany: 2008-08-01, 00:35
|
|
|
photoshop?
Cholera,nadal nie moge zasnac, pobudka za 4 godziny trening i 6 klientow,uuuuuuuhuu (( |
_________________ Ortodoksyjnosc to niemyslenie, brak potrzeby myslenia, ortodoksyjnosc to nieswiadomosc |
|
|
|
 |
abyss
Moderator

|
Wysłany: 2008-08-01, 00:53
|
|
|
| Myszolap napisał/a: | photoshop?
|
raczej synthol
| Myszolap napisał/a: |
Cholera,nadal nie moge zasnac, pobudka za 4 godziny trening i 6 klientow,uuuuuuuhuu (( |
nawpierdzielales sie jakis pobudzaczy to teraz cierp
P.S. Wlasnie mi przyszlo do glowy zeby reklamowac zestaw odchudzajacy Paker wsrod studentow w trekcie sesji, ja sie zawsze wkurzalem ze nad ksiazkami zasypiam a jak efke wzialem to za to nie umialem nad ksiazkami usiedziec wiec taki zestawik to jak znalazl
A tak w ogole to jakie uslugi swiadczysz? Jak zigolo do wynajecia to ja sie na to pisze i mozemy jakis zigolo team stworzyc |
|
|
|
 |
Myszolap
Osobisty Trener

Pomógł: 19 razy Wiek: 24 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 360 Skąd: Henley
|
Wysłany: 2008-08-01, 05:53
|
|
|
Studenci nie zmienia ulubionego bialego proszku %-)
Uslugi? Zigolo, ktory soit nad Toba, mowi co masz robic mierzy czas przerwy i katuje Ciebie przez godzine a miedzy seriami zagaduje, bo inaczej z bolu bys odpuscil haha piszesz sie?:>
Zeby nie bylo, ze nie piszemy na temat (my moderatorzy , to nadal uwazam, ze zdjecia ktore zamiesciles sa dzielem photoshopa, a Greg Valentino, ma dziiiwne schorzenie psychiczne, taki przesadny zestaw dyskotekowy
SPAAAAAAAAAAAAAAAAC!!!
Pozdrawiam |
_________________ Ortodoksyjnosc to niemyslenie, brak potrzeby myslenia, ortodoksyjnosc to nieswiadomosc |
|
|
|
 |
abyss
Moderator

|
Wysłany: 2008-08-01, 14:42
|
|
|
| Oj wierz mi te zdjecia nie maja za wiele wspolnegoz photoshopem choc glowy w tym przypadku nie dam. wystarczy ze wpiszesz na youtube synthol a filmy jakie tam zobaczysz Cie powala z nog. |
|
|
|
 |
HooliFan
Cornwall
|
Wysłany: 2008-08-08, 13:14
|
|
|
| abyss napisał/a: | | Oj wierz mi te zdjecia nie maja za wiele wspolnegoz photoshopem choc glowy w tym przypadku nie dam. wystarczy ze wpiszesz na youtube synthol a filmy jakie tam zobaczysz Cie powala z nog. |
zdjecie prawdziwe gdzies juz to widzialem porazka na maxa |
_________________ ...Ide Do Przodu z Dala Od Fam... |
|
|
|
 |
Szulas
Wiek: 19 Dołączył: 15 Sie 2008 Posty: 17 Skąd: Nottingham
|
Wysłany: 2008-08-15, 22:36
|
|
|
O ja jaki koles
A tak jesli chodzi o bica to najlepsze cwiczenie to '21' zreszta nie tylko na bica lydki tez da rade tak zrobic pozdrawiam. |
|
|
|
 |
|
|