paker.co.uk

Paker.co.uk - Sklep, forum, porady
Suplementy i odżywki - Anglia, Szkocja, Walia, Irlandia

Powrót do sklepuPowrót do sklepu  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  FAQFAQ

Mapa GoogleMapa Google  Twój wirtualny trenerWirtualny trener  Twój wirtualny dietetykWirtualny Dietetyk  Twój wirtualny dietetykPrzelicznik miar

Poprzedni temat «» Następny temat
AMS - Prohormones - pakiet dla zaawansowanych and Hardcore
Autor Wiadomość
Seba 
Pracownik Sklepu

United Kingdom

Grupy:
Paker Team
Paker Friends

Wysłany: 2008-05-21, 15:03   AMS - Prohormones - pakiet dla zaawansowanych and Hardcore

Prohormones Hardcore - pakiet dla zaawansowanych

4AD - 2 opakowania
DecaVol - 2 opakowania
Arom X - 2 opakowania

4AD zamienia się w testosteron, natomiast DecaVol w nandrolon ( np. DecaDurabolin).
Połączenie obu substancji znane jest od lat, jako jedno z najlepszych cykli na masę, bardzo dobrej jakości i jednocześnie niskiej retencji wody w organizmie.
Zestaw ten przeznaczony jest jedynie dla osób, które trenują ciężko, robią to od wielu lat i chciałyby przełamać swoje naturalne bariery rozwoju umięśnienia.
Początkujący mogliby nie być przygotowani na tak szybki i potężny przyrost masy mięśniowej!

Arom X jest niezbędny po cyklu, działa jako tak zwany "odblok". A dodatkowo jego właściwości jako antyaromatyzer pozwolą utwardzić sylwetkę oraz "pociąć" umięśnienie.
Tak przygotowany cykl, przy zachowaniu odpowiedniej diety i treningu, powinien zadowolić najbardziej wymagających!

Dawkowanie:
A4D - 3 kaps. dziennie ( 1 rano,1 w południe,1 wieczorem ) z jedzeniem
DecaVol - 4 kaps. dziennie ( 1 rano,1 w południe,2 wieczorem ) z jedzeniem
AromX - dołączmy od 4 tyg. cyklu 4 kasp. dziennie przed snem

Prohormones - pakiet dla zaawansowanych

4AD - 1 opakowania
DecaVol - 1 opakowania
Arom X - 1 opakowania

4AD zamienia się w testosteron, natomiast DecaVol w nandrolon ( np. DecaDurabolin).
Połączenie obu substancji znane jest od lat, jako jedno z najlepszych cykli na masę, bardzo dobrej jakości i jednocześnie niskiej retencji wody w organizmie.
Zestaw ten przeznaczony jest dla osób, które trenują ciężko i mają doświadczenie z podobnymi środkami.

Arom X jest niezbędny po cyklu, działa jako tak zwany "odblok". A dodatkowo jego właściwości jako antyaromatyzer pozwolą utwardzić sylwetkę oraz "pociąć" umięśnienie.

Tak przygotowany cykl, przy zachowaniu odpowiedniej diety i treningu, powinien zadowolić najbardziej wymagających!

Dawkowanie:
A4D - 2 kaspułki dziennie (1 rano, 1 wieczorem) z jedzeniem
DecaVol - 3 kaspułki dziennie (1 rano, 1 w południe, 1 wieczorem) z jedzeniem
AromX - Po cyklu, 3 kaspułki dziennie przed snem

Seba 
Pracownik Sklepu

United Kingdom

Grupy:
Paker Team
Paker Friends

Wysłany: 2008-05-21, 15:20   Prohormones - pakiet dla zaawansowanych and Hardcore

Prohormones - pakiet dla zaawansowanych

Prohormones Hardcore - pakiet dla zaawansowanych

abyss 
Moderator

Wales

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-11-10, 23:35   

Wiec szybciutko i jasno jakie wrazenia po malym pakiecie :)

Jak pisalem wczesniej wzielismy razem z kumplem po zestawiku. Na niego podzalalo rewelacyjnie, poszedl mocno na sile i miesni nabral wyraznie, on jest strasznie chudy wiec kazdy miesien ladnie na nim widac. Poza tym kumpel ma ponad 30 latek, cwiczy juz kilka latek z przerwami i w zyciu nie bral nic na testosteron a chyba ma z tym problem bo wiem ze lyka viagre od czasu do czasu no i ladnie go klepnelo.

Jesli o mnie chodzi to nie spodziewalem sie cudow gdyz cykl na ph zaczalem 3 tygodnie po skonczeniu konkretnego cyklu na 2 puszkach no-xplode, clout, duzym opakowaniu 6-oxo i paru innych dodatkach aczkolwiek i tak poszlo przyzwoicie. Sila tak sobie bo w granicach 10kg na sztangach prawie na wszystkie grupy ale ja na sile nie koncentrowalem sie zbytnio wiec jestem zadowolony. Co do miesni to nie mierzylem sie jeszcze ale przybylo tego troche i widze to po ciuchach. Prawie wszystkie cuchy jakie nosze sa mocno dopasowane gdyz fajnie widac miesnie i rzezbe i tak moje koszule do pracy ktore byly dopasowane zrobily sie ewidentnie ciasne i od tygodnia juz czekam z duma kiedy ktoras strzeli mi w koncu na plecach ;PP

Caly efekt ladnych miesni po ph pospulem sobie jednak strasznie sie zatluszczajac. Mam wolna przemiane materii i zatluszczam sie bardzo szybko i siegajac po bardzo botatego w wegle gainera Serious Mass spodziewalem sie ze sie zatluszcze ale nie spodziewalem sie ze zatluszcze sie tak szybko i tak bardzo. Plus tego jedynie taki ze moge tego gainera smialo i z czystym sumieniem polecic kazdemu kto ma problemy z przybieraniem na masie i chce za wszelka cene skoczyc w gore a to czy bedzie to wiecej miesni czy tluszczu to juz go nie interesuje.

Na koniec jeszcze tylko o efektach ubocznych cyklu gdyz to tez dosc istotna sprawa dla wszystkich ktorzy ph jeszcze nie probowali:

1. Nie mialem zadnych backpumps.

2. Nie odczulem ani troche podrobow, zadnych boli watroby ani nic w tym rodzaju a posluchalem sie rady t800 i nie wzialem zadnych oslonek, zaczne je dopiero teraz po skonczeniu aromx. Jedyne co bralem to kwasy tluszczowe plus animal pak. O takich pierdolkach jak no-shotgun przed treningiem czy aminokwasy to wspominac nie bede.

3. Co kilka dni wyskoczyl gdzies jakis syfek ale wycisnalem posmarowalem spirytusem salicylowym i po krzyku :P To czy pojawia sie pryszcze po srodkach hormonalnych to kwestia indywidualna oraz kwestia tego co lykasz. Ja z pryszczami problemu nie mialem i nie nabawilem sie go biorac ph, jak juz napisalem jedynie sporadycznie cos wyskakiwalo.

4. Bole stawow, otoz kolana zaczely mnie pobolewac lekko wieczorami juz po 3 dniach od rozpoczecia ph ale nie bylem pewien czy to kwestia nadwyrezenia czy ph i nie byl to wcale mocny bol wiec olalem. Poza tym decavol dziala pozytywnie na stawy wiec stwierdzilem ze przejdzie samo jak sie deka rozkreci ale tu sie pomylilem bo po paru nastepnych dniach bol stal sie mocniejszy a do kolan doszly stawy skokowe. Tak wiec poszedlem do najblizszego sklepu z suplementami i kupilem najtansza, najmniejsza glukozamine i po kilku dniach brania glukozaminy bole w stawach przeszly i juz nie wrocily.

Ogolnie podsumowujac to ulubione stwierdzenie t800 'bedziesz zadowolony' jest jak najbardziej na miejscu. Z cyklu jestem zadowolony gdyz mam swiadomosc tego ze gdyby nie byly to ph a jakies slabsze odzyweczki to po tak krotkiej przerwie jaka zrobilem po poprzednim cyklu na mocnych kreatynach i boosterze tescia to pewnie prawie nic bym nie poczul. Moj kumpel natomiast jest wniebowziety i jeszcze odbloku nie skonczyl a juz chce sie chwytac za nastepne ph.

t800 
Admin i trener

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-11-11, 01:17   

Ja masówki omijam szerokim łukiem,a zwłaszcza na PH.Prohormony poleszają możliwości absorbcyjne organizmu do wykorzystywania pożywienia.Czyli jak normalnie bez PH jemy posiłki to powiedzmy 35% trafia do kibelka.Na PH sprawa ma się inaczej,bo przyswajamy większość tego co jemy i dlatego bez zwiekszania ilości pożywienia ( co jest trudne,bo hormony zwiększają łaknienie ) robimy duże postępy.Więc jak dodałeś dodatkowo masówkę plus te 20% co organizm przyswoił z pożywienia ilość dostarczonych kalorii wzrosła do poziomu że zacząłeś się zatłuszczać.O tym trzeba pamiętać jak ktoś ma tendencję do tycia.Ja jak wchodzę na cykl zwiększam tylko troszkę spożycie tłuszczu, natomiast białko i szczególnie węgle zostają na stałym poziomie.No i po takim cyklu nie dość że rosnę to dodatkowo się wycinam.

Odpowiedz do tematu