paker.co.uk

Paker.co.uk - Sklep, forum, porady
Suplementy i odżywki - Anglia, Szkocja, Walia, Irlandia

Powrót do sklepuPowrót do sklepu  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  FAQFAQ

Mapa GoogleMapa Google  Twój wirtualny trenerWirtualny trener  Twój wirtualny dietetykWirtualny Dietetyk  Twój wirtualny dietetykPrzelicznik miar

Poprzedni temat «» Następny temat
Test zaawansowanego pakietu odtluszczajacego
Autor Wiadomość
abyss 
Moderator

Wales

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-08-13, 23:18   

justynucha napisał/a:

p.s. do MYSZOLAPA. co to jest ten sesanol, bo to dostalam i nie mam zielonego pojecia co to jest :oops:

Tak jak napisal Myszolap a w skrocie i na chlopski rozum to takie tluszecze ktore pomagaja spalac nasze tluszcze ;-)

Myszolap napisał/a:
Justyna edytuj prosze swoje posty, zamiast zakladac nowe ;)

Ja tu mam troche odmienne zdanie, jesli pytanie dotyczy seansolu to nie powinno byc w obszerym temacie na 3 strony (a bedzie pewnie wiecej) dotyczacym testu innych supli tylko powinno sie znalezc w dziale suplementy w oddzielnym temacie np. 'Seansol - co to jest?' albo w dziale testy w temacie 'Seansol - mini test'

Nie sadzisz ze tak bedzie kiedys latwiej nowym znalezc czego szukaja? Bo mnie to np. wkurza na inych forach ze wpisuje w wyszukiwarce 'kreatyna x' i laduje w temacie na 20 stron o spalaczach i najpierw szukam 5 min na ktorej stronie sie ta dyskusja o kreatynie zaczela a jak juz znajde to musze nawet jakies posty o spalaczach ktore mnie nie interesuja czytac zeby zobaczyc czy nie ma tam offtopa o interesujacej mnie kreatynie.

Jesli sie ze mna zgodzisz to poprosze Cie o uporzadkowanie tematyczne paru postow bo sam sie za to zabieram od tygodnia i jakos nie umiem sie zabrac.

Sorry za off-topa :-P

justynucha 

Scotland

Pomogła: 2 razy

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-08-14, 09:27   

dziekuje za odpowiedz, a co to tego nowego tematu odnosnie testu witamin, to wlasnie zostalam oswiecona przez Sebastiana, ze biore w nim udzial. umknal mi poprostu post o tym zaproszeniu... :-P
pozdrawiam
justyna

t800 
Admin i trener

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-08-14, 21:50   

Myszolap - widze ze idzie Ci super :-) Gratujacje.. A swoja droga to chyba masz niezla lodowke by to pomiescic wszystko... :-)

Myszolap 
Osobisty Trener

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-08-15, 06:36   

Abbyss calkowicie sie zgadzam z tym porzadkowaniem, jednak ja nie znajde tyyle czasu, bynajmniej nie w tym tygodniu :cry:
T800 dzieki ;) to wsadzilem w zamrazarke :P tak jest spora, ale wyprowadzam sie za dwa tygodnie i bede mial taka malutka polke od zamrazalnika w malutkiej lodoweczce, wiec koniec kupowania z duzym wyprzedzeniem :cry: :mrgreen:
Po wczrajaszej redukcji, czuje sie pelen ale nie mam wydetego brzucha, jest git, wlasnie sobie szamam jajeczko i sie relaksuje, bo zaraz trening i praca. Pozdrawiam

PS. dzis powinienem zazyc ostatnie porcje WATERSHED ale mam chyba felerna paczke, bo mam dodatkowo...7 tabletek ;) wiec nie zrobie przerwy i zjem je w przeciagu dwoch nastepnych dni. ok? tak na marginesie, beton niezly co?:D

Myszolap 
Osobisty Trener

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-08-18, 18:13   

1808.08 3 tygodnie za mną, połowa!

Witam,

Minely juz trzy tygodnie odkad zaczalem moj test, czyli zostaly kolejne trzy.

Mierzenie, ważenie: (dzis / rozpoczecie testu)

waga 81,5 kg / 85kg

pas (linia pepka) 78,5 cm / 85 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ramiona 39,5 cm / 40 cm

Uda 61 cm / 63 cm

Klatka 106 cm / 105 cm

Jest do przodu, skonczylem juz Watershed, po rozpoczeciu brania witamin i kapsulek Omega3 w koncu zaczely mi sie goic rany, w ten weekend znow balowalem na whiskey, wczoraj jadlem steki wolowe, zamiast kury, ktora raz, ze mi zbrzydla, dwa ze steki mi zostaly narazie ;)

Diete trzymam bez problemu, dzis na treningu duzy progres w ciezarach, dla porownania Martwy ciag z 60kg na serie poszedl do 75kg, cztery serie bez problemu, wiec jest swietnie. Dzis po treningu zrobilem sobie dwa zdjecia, na biezaco widac, ze jest lepiej, mimo ze to bylo na pompie zaraz po wyjsciu z silowni.

Trzecia fotka, to to co mi wystarcza by przygotowac kobiete na wlasny slub, to plus rady dietetyczne i mordercza godzina ;) to jest poza praca ;)

Pozdrawiam

Minimaniak 
Minimaniak

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-08-18, 21:07   

Witka myszołapie ;p bardzo ładnie idzie ci redukcja, ale odsłania pewne spostrzeżenia , ewidentnie widać że lubisz ćwiczyć bicepsa (lub taka genetyka ) bicek jest zajebiaszczy , ale zaczyna znacznie wyprzedzać resztę . Może to tylko moje wrażenie ale chyba powinieneś popuścić bicepsowi , za nim za bardzo zdominuje ci łapę , wedle mojej oceny postaw priorytet na barki ,klatka, przedramię . Może to tylko taka fota , albo moje mylne wrażenie .

Myszolap 
Osobisty Trener

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-08-18, 21:19   

Biceps to genetyka, jednak cwiczyc wszystko, niz oslabiac jakas partie, dlatego na biceps daje bardzo male ciezary.
Barki moj wieczny koszmar, teraz jest i tak lepiej niz przed cyklem, ja musze je atakowac kazdym cwiczeniem z innym zasobem powtorzen, wtedy dooopiero cos rusza.
Przedramie jest w deche ;) specjalnie na koniec zamieszcze foty, a klatka nastepny koszmar.
No nic to, z czasem wszystko bedzie ekstra :D

Pozdrawiam

Minimaniak 
Minimaniak

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-08-18, 21:24   

Kto lubi ćwiczyć barki ręka do góry, hehe ja moje rozpracowałem i ewidętnie się ruszyły za to bicek klapa .

Myszolap 
Osobisty Trener

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-08-25, 14:42   

Ok,
25.08.08 minely 4 tygodnie JUZ od rozpoczecia treningu i stan na dzien dzisiejszy
25.08 / 28.07
Waga: 81 / 85
Pas: 77,5 / 85
klatka: 105,5 / 105
Lapka: 40,5 / 40
Nogi: 62 / 63

Musze zaznaczyc, ze nie cwiczylem w ostatnia sobote 10-tek ani dzis, ze wzgledow czasowych i zmian w pracy, jednak zrobilem spinning dzis, zrobie go jutro plus ciezary i w czwartek znow spinning robie, wiec nie bedzie zle, dzis koncze T-X i zostaje z samym AMP do konca :D za tydzien skoncze AMP i wtedy tydzien bez niczego, wiec trzymajcie kciuki!!!
Obcialem poza tym jeszcze iloscie kalorii, teraz jem minimalne dawki w stylu 2jaja+2bialka, pozniej 100g miesa plus surowka, powtorka, plus serek wiejski i siemie lniane, za to teraz podjadam wiecej slonecznika itp.

Pozdrawiam

t800 
Admin i trener

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-08-25, 20:09   

Super Ci idzie.Popracuj tylko nad bocznymi aktonami i bedzie super :-)

Myszolap 
Osobisty Trener

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-08-26, 10:17   

Witam,
Dzis jade zrobic trening ale naprawde JESTEM ZNUDZONY tym treningiem juz i dzis dla odmiany zrobie trening co Abbyss zamiescil link kiedys http://www.metacafe.com/w...g_home_version/

i moze zrobie funkcjonalne treningi w stylu, woodchop, itp.
Lepiej urozmaicac niz cwiczyc z niechecia.

Pozdrawiam

abyss 
Moderator

Wales

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-08-26, 10:34   

Haha nie uwierzysz ale wlasnie ogladam kolejne wersje tego treningu.

Lap linka wersji treningu jest 11 ;-)

http://pl.youtube.com/user/meetdaspartan

Myszolap 
Osobisty Trener

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-08-26, 17:45   

Haha nie uwierzysz ale 12...minut mi zajal trening po ktorym prawie zasnalem pod prysznicem i nie chcialem robic juz NIC wiecej! masakra to jest :D
w linku od Ciebi ,ten koles ma lipna technike momentami jak na filmik instruktazowy ale ogolnie to dobre cwiczenia, dobranie i wariacje, dzieki.

Ale wiecie co?ja juz chce WEGLOWODANOW, juz lapie sie jak podjem ciastko, albo ugryze kawalek kanapki od dziewczyny, wiem ze ladowanie pojutrze ale teraz to juz mi sie cieeezko, w tym tygodniu koncze AMP, nie wiem co bedzie, nie wiem czy bede robil pelne 6 czy 5 tygodni, trening pietnastek jest juz nawet nudny :D bo 10 sa fajne mocne i zajmuja tylko 30 minut :D
WIARY TRZEBA!!!:D
Pozdrawiam

Myszolap 
Osobisty Trener

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-09-20, 14:43   

Ok.
TEST trwal 5 tygodni, teraz jestem od dwoch tygodni na cukrze, piec minut przed zdjeciami zjadlem syty obiad ;)
Ale efekty widac, opis bedzie w tygodniu narazie fotki.

Pozdrawiam

Dziekuje PAKER.CO.UK za dostarczenie suplementow na test i za wsparcie oraz przepraszam za taka zwloke z podsumowaniem, ktora byla spowodowana niezaleznymi problemami osobistymi.

- Klatka bokiem
- Triceps
- Biceps Przodem
- Biceps Tylem
- Plecy Przodem
- Plecy Tylem
- Na Luzie
- Dowod,ze to ta sama osoba ;)

abyss 
Moderator

Wales

Grupy: