paker.co.uk

Paker.co.uk - Sklep, forum, porady
Suplementy i odżywki - Anglia, Szkocja, Walia, Irlandia

Powrót do sklepuPowrót do sklepu  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  FAQFAQ

Mapa GoogleMapa Google  Twój wirtualny trenerWirtualny trener  Twój wirtualny dietetykWirtualny Dietetyk  Twój wirtualny dietetykPrzelicznik miar

Poprzedni temat «» Następny temat
Test zaawansowanego pakietu odtluszczajacego
Autor Wiadomość
Myszolap 
Osobisty Trener

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-07-27, 10:31   Test zaawansowanego pakietu odtluszczajacego

Witam,
Pierwsze to chcialbym podziekowac zespolow Paker.co.uk, za umozliwienie mi zrobienia cyklu redukcyjnego, przysylajac suplementy za darmo.
Jak bylo wiadomo, robie test dla FORUM.PAKER zaawansowany pakiet odtluszczajacy
tutaj macie produkty

Zaczynam od jutra, poniewaz nie otrzymalem dotad niczego o mojej diecie i treningach, wiec rozpisze je sam, dawkowanie produktow jest napisane w linku, a zdjecia wrzuce pozniej.

To moj pierwszy test, wiec poprawiajcie w razie czego i pomagajacie, zeby efekt byl co najmniej zadowalajacy, jaki efekt? Zgubienie jak najwiekszej ilosci tkanki tluszczowej, przy zachowaniu jak najwiekszej mozliwej masy miesniowej, szczerze to ja bym chcial pierwszy raz w zyciu krate miec :D

Data zakonczenia testu. Test zakonczy sie wraz, gdy skoncze brac ostatni produkt, kiedy?

Ergolean AMP - 1. 09
T-X - 26. 08
Watershed - 15. 08

Jest to rozpisane wg. dawkowania z FORUM.PAKER.CO.UK

Waga: okolo 88kg
Wymiary, za cholere nie znam, w pracy mam swoja miarke, jutro sie pomierze :D
Poziom tluszczu: okolo 15-16 % jak znajde czas,jutro zmierze w pracy.

Zakladana dieta:
Dieta nieskoweglowodanowa, czyli jem wegle do okolo 50g, choc chyba nie bede tego specjalnie liczyl, po prostu bede jadl warzywa i jak dodam jakis dressing to bedzie wszystko z moich wegli, okolo 2g bialka na kilogram ciala i tluszczu okolo 100g, tutaj wyjdzie wszystko w praniu, bo zamierzam po prostu jesc pelnowartosciowe bialko w kazdym posilku. Wage kuchenna mam w domu, wiec jak cos, dzis lub jutro przygotuje sobie mieso na caly tydzien i bede tylko odmrazal.
Tak zamierzam jesc przez 4 dni od poniedzialku do czwartku.
W piatek zwiekszam ilosc weglowodanow do okolo 200-300g dziennie, tak bedzie do niedzieli, gdzie wieczorem znow zjade z weglowodanow i od nowa, prawie 5 tygodni do konca cyklu.

Trening:
Poniedzialek - trening 15 powtorzen,
Wtorek - trening 15 powtorzen, plus spinning wieczorem
Sroda - Aeroby lub interwaly spinning
Czwartek - wolne
Piatek - trening 10 powtorzen,
Sobota - trening 10 powtorzen,
Niedziela - wolne lub aeroby.

Gdy jestem w dniach gdzie robie 15 powtorzen, trening bedzie wygladal nastepujaco:
Poniedzialek/Wtorek:
1. Martwy Ciag/Przysiad, 4 serie
2a. Wyciskanie hantli plasko/Wyciskanie hantli skos 4 serie
2b. Podciaganie sie na drazku,szeroko 4 serie
3a. rozpietki na kablach z dolu do gory/rozpietki plasko na lawce, hantle 2 serie
3b. Wioslowanie hantli jednoracz 2 serie
4. Unoszenie hantli bokiem 4 serie
5a. Wyciskanie hantli sprzed glowy 3 serie
5b. Odwrotne rozpietki na kablach stojac 3 serie.
6a. Uginanie ramion ze sztanga stojac 4 serie
6b. Prostowanie ramion od czola, lezac, sztanga 4 serie
7. Unoszenie nog z wyrzutem ich w powietrze :D
8. Obroty stojac, kable
9. Spiecia, obciazenie kable

a i b znaczy, ze cwiczenie wykonuje w superserii, czyli bez odpoczynku

Oprocz tego przez dwa tygodnie w poniedzialek i srode prowadze Boxercise czyli niby boks a niby fitness, a we wtorek regularnie spinning,gdzie w 45 minut jestem w stanie spalic nawet 670 kcal, jezeli mam na poranna zmiane w czwartki, to spinning prowadze jeszcze wtedy, wiec lenic sie nie bede :D

W dni, gdzie zwiekszam ilosc weglowodanow, trening bedzie nastepujacy:
Piatek/Sobota:
1. Martwy ciag/Przysiad 4 serie
2. Wyciskanie na klate, sztanga/wyciskanie hantli skos 4 serie
3. Podciaganie na drazku, szeroki uchwyt/ wioslowanie sztanga, waski podchwyt 4 serie
4. Wyciskanie sztangi sprzed glowy, siedzac 4 serie
5. Unoszenie nog wiszac
6. Obroty stojac, kable
7. Spiecia, obciazenie kable

Tak to mniej wiecej wyglada, licze na wszelkie podpowiedzi, sugestie, w czasie testu, bede dodawal zdjecia robil wypiski z treningow, posilkow, pokazywal progress.

Zyczcie mi powodzenia i miejcie oko na ten test!

Pozdrawiam

Myszolap

t800 
Admin i trener

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-07-27, 15:19   

Mysle ze ładowanie powinno trwać 1 dzien i powienienes zjesc nie wiecej niz 250 g wegli i to wylaczenie z warzyw i owoców.3 dni ladowania to stanowczo za duzo podczas systemu redukcyjnego.

Myszolap 
Osobisty Trener

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-07-27, 15:28   

Witam,
to co proponujesz?w piatek ladowanie sobotni trening z powrotem na niskich? czy jak?wylacznie z warzyw i owocow?przy tak niskich weglach na ladowaniu moge sobie pozwolic uwazam na bardziej ciezsze wegle ;) odciazy mnie to tez psychicznie w bardzo duzym stopniu.

Pozdrawiam

t800 
Admin i trener

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-07-27, 15:32   

Proponuje przez pierwsze 3 tyg. robic ladowanie w niedziele,a puzniej dodaj drugi dzien np. czwartek.Ne pewno przez pierwsze 4 tyg. zrezyguj z wegli o wysokim IG.Bedzieswz miał głębszą ketoze i szybciej fat Ci poleci..

Myszolap 
Osobisty Trener

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-07-27, 16:55   

ten cykl trwa 5 tygodni wiec proponujesz,zebym w ogole zrezygnowal z ladowan narazie?ewentualnie w niedziele?ok postaram sie przetrzymac, co mysle bede robil, bede smazyl kurze piersi z sosem,pakowal,mrozil na tydzien i rozmrazal,wegle beda z sosu,jak nie to przyprawie je mocno,bedzie ciekawiej jesc. jutro sie okaze jak to wyjdzie,pojde mieso kupic.
Zrodla bialka jakie bede jadl to jaja, kurze piersi, czasem wolowina (zalezy czy jakas promocja bedzie w sklepie ;) ) oraz serek wiejski. wegle to warzywa, zbawienne cherry tomatoes, ktore miaja 3g wegli na 100g, sa slodkie i doskonale wypelniaja zoladek, salata,zielenina ogorki, pomidory, do tego lekki dressing, nasiona, oliwa, mieso bedzie na wadze, ale warzywa na oko, bo wiem, ze 50g i tak nie przekrocze w 4 posilkach. zdjecia dodam jutro lub pojutrze, na pewno beda te z poczatku cyklu, jak cos to pociagne ta redukcje 6 tygodni,tydzien bez suplementow.

T800 lepiej zycz mi powodzenia, bo moja psychuka rowniez dostanie po du***. Pozdrawiam

t800 
Admin i trener

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-07-27, 21:11   

Dasz rade,wszyscy trzymamy za Ciebie kciuki :mrgreen:

Myszolap 
Osobisty Trener

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-07-28, 22:17   

28.07.08 Pierwszy dzien testu
Waga: 85 kg,jednak dzis sie zwazylem.
Obwody (cm):
Ramiona: 40
Uda: 63
Klatka: 105 - jakos malo wyszlo
Pas (linia pepka): 85

Wstalem z rana, od razu dwa kapsy AMP (ochydny slodki smak) i Watershed, robienie sniadania: dwa cale jajka, trzy bialka, przyprawy, mieszamy,mamy omleta, do sniadania T-X, potem Tesco i zakupy miesa, mam szczescie bo do 8 sierpnia jest promocja, 500g piersi kurzej 3 opakowania za 10f, wiec git :mrgreen:
Powrot do domu,przygotowywanie posilkow na caly dzien: 500g kurzego cyca, pelno przypraw w kawalkach,usmazone, do tego swieze liscie roznej zieleniny,plus plastry ogorka, kawalki swiezego kalafiora. To polane olejem z migdalow i orzechow wloskich.
Przed snem, serek wiejski 150g, posypany sola morska,polany olejem z orzechow wloskich.

Trening
Tutaj masakra!!! pilem Growth Factor w trakcie, cwiczylem i raz ze bylem SLABY!!! dwa, ze dzis pierwszy raz w zyciu myslalem,ze karetka wyjade z silowni! Pod koniec 3 superserii na ramiona nie dalem rady i wszystko zaczelo sie krecic, ja caly pulsowalem, fakt, ze od rana czulem sie jak pijany ale to szok po prostu. Musialem wyjsc na zewnatrz, wrocilem, ominalem ostatnie serie na lapy, zrobilem brzuch.
Jezeli tak jutro bedzie, to albo za duzo cwiczen dalem albo nie wiem co, w kazdym razie nie bylo dobrze, a jak dobrze nie bedzie, to robie pas. :evil:

Caly dzien bylem ospaly, zawieszony, czego moglem sie spodziewac, po ucieciu wegli. Poce sie strasznie czego rowniez oczekiwalem ale to co dzis sie ze mna dzialo to masakra.

Rozpiska ciezarow 15 powtorzen, 45 sekund przerwy :
1. Martwy Ciag 4 serie 60kg
2a. Wyciskanie hantli plasko 4 serie 17,5kg
2b. Podciaganie sie na drazku,szeroko 4 serie waga ciała
3a. rozpietki na kablach z dolu do gory 2 serie 45
3b. Wioslowanie hantli jednoracz 2 serie 22,5kg
4. Unoszenie hantli bokiem 4 serie 5kg
5a. Wyciskanie hantli sprzed glowy 3 serie 10kg
5b. Odwrotne rozpietki na kablach stojac 3 serie 30
6a. Uginanie ramion ze sztanga stojac 4 serie 20kg
6b. Prostowanie ramion od czola, lezac, sztanga 4 serie 20kg

Slabo,bardzo slabo, w szoku bylem, ale mam nadzieje, ze progres bedzie widoczny w nast tygodniach, choc nie o dzwiganie ciezarow chodzi ;)

ogolne samopoczucie OK, oprocz ciaglego uczucia telepania i tego,ze nie mam ochoty na kawe a spac mi sie w ogole nie chce ;) wlasnie zarzylem Watersheda i tak sobie pisze :D

Dodawajcie otuchy bo czuje, ze bedzie masakra!

PS. T-X brac na kolacje jako ostatni posilek, czyt. serek wiejski, czy na ta "kolacje", na ktora biore AMP?

Pozdrawiam

Seba 
Pracownik Sklepu

United Kingdom

Grupy:
Paker Team
Paker Friends

Wysłany: 2008-07-28, 23:58   

Jesteśmy z Tobą!
Myślę, że za kilka dni będzie lepiej.
No pocieszenie powiem, że od przyszłego tygodnia planuję coś podobnego. Tym bardziej więc skorzystam z Twojego doświadczenia. Będę wiedział, czego się spodziewać.
A pewnie nie będę jedyny, który pójdzie w Twoje ślady. Wychodzi więc na to że nie masz wyboru, musi Ci się udać! :-D

abyss 
Moderator

Wales

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-07-29, 10:30   

Od razu widac ze Myszolap ma zdrowe podejscie do sportu i wiedze wiec z pewnoscia mu sie powiedzie 8-)

Myszolap 
Osobisty Trener

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-07-29, 21:44   

Drugi dzien:
Wstalem z rana, te same kapsy, to samo sniadanie, ogolnie sie czulem lepiej, pojechalem na trening, znow Growth Factor podczas i po. DZIS JUZ LEPIEJ!!! juz nie padlem, nadal sie zle czulem,ale bylem ozywiony, nie padalem, znaczy moj organizm musial sie przestawic, BEDZIE DOBRZE. Po treningu jedzonko i AMP, wiem ze to po nim mnie trzesie, bo X-T zazylem teraz po ostatnim posilku, wraz z Watershed, tak wiec wiem, co jest najgorsze.

Rozpiska ciezarow 15 powtorzen, 45 sekund przerwy :
1. Przysiad (gleboki,du** przy ziemi) 4 serie 60kg
2a. Wyciskanie hantli skos 4 serie 15kg
2b. Podciaganie sie na drazku,szeroko 4 serie waga ciała
3a. rozpietki z obrotem 180 stopni 2 serie 10kg
3b. Wioslowanie hantli jednoracz 2 serie 22,5kg
4. Unoszenie hantli bokiem 4 serie 5kg
5a. Wyciskanie hantli sprzed glowy 3 serie 10kg
5b. Odwrotne rozpietki na kablach stojac 3 serie 30
6a. Mlotkowe uginanie na kablach z supinacja 4 serie
6b. Wyprost ramion na kablach z pronacja 4 serie

Zmienilem ostatnie dwa cwiczenia na ramiona, zeby jakas roznorodnosc wprowadzic.

Trening odjac rozgrzewke, wyciszenie i rozciaganie zajal troche mniej niz 50 minut.

Dzis jeszcze 45 minut poprowadzilem ostry spinning o 19.30, jedzenie bylo o 16.30 a zjadlem pozniej dopiero teraz, okolo 22.30 wiec czulem glod. Wczoraj jak nie czulem glodu tak dzis jadlem bez oporow, moze dlatego, ze kurke lepiej przyprawilem niz wczoraj.

Dajemy rade, jutro mam klientke do biegania nad rzeka, wolna jest jak ona robi sprint to ja biegne tylem i tak samo :D ale to robie i Boxercise, pedalska forma boksu :) wiec jakies aero bedzie,jak poczuje ze za malo, zrobie sredniointensywne 40 minut, powinno starczyc po dwoch dniach takiego wyplukiwania.

Pozdrawiam!

Myszolap 
Osobisty Trener

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-08-01, 07:01   

Witam,
Update ;)
Dzis znow zaczalem brac WaterShed, widac efekty, leki zarys na brzuchu, 2cm mniej w pasie, woda poszla.
Zdjec nie bede zamieszczal, bo te sprzed dwoch miesiecy w galerii, byly bardzo aktualna sylwetka, wiec zamieszcze zdjecia po cyklu.
Wczoraj kupilem w Tesco 18 opakowan kurzych piersi po 500g i 3 wolowiny hahaha,wysle fotki jak znajde kabel do telefonu, jak komicznie to wygladalo. Kasjerka zapytala sie, czy cos zostalo na polkach, powaznie zapytala hahahaha
Wczoraj mialem dzien wolny, znaczy niekompletnie,musialem kilka cwiczen nagrac ale to do innych celow, w kazdym razie na redukcji jak kazdy wie, najgorsze sa dni, gdzie nic nie robisz, paradoksalnie jestes po prostu GLODNY! i wczoraj strasznie mnie necilo na slodycze, wiec wypilem Diet Coke :roll:
Moi przelozeni w pracy to zdziry!!! ide przed wczoraj i wczoraj do lodowki,wyciagnac swoja kure+warzywa a tam, NA MOIM POJEMNIKU lezy opakowanie PIZZY Z PIZZA HUT :evil: :evil:
Podłe co?;)
Wlasnie zrobilem jedzenie na caly dzien, o dziwo nie nudzi mi sie, moze,dlatego ze codziennie inaczej przyprawiam, w kazdym razie mimo,3-4 godzin snu jade na trening, dzis 10 powtorzen same zlozone cwiczenia, powinno zajac maks, 40 minut, jezeli bede czul sie na silach zrobie aeroby po ciezarach, choc to moze jutro, jak sie wyspie.
Narazie idze dobrze, produkty maja zadziwiajaca moc, nie chce mi sie jesc czesto, nie chce mi sie podjadac i w ogole nie patrze na nic slodkiego, woda+dieta.
Od nastepnego tygodnia dorzuce po 2 kapsy Omega 3 do 2-3 posilkow dziennie, choc troche boje sie o swoja watrobe, bo teraz lykam dziennie 12 kapsulek dziennie, z czego 8 powlekanych, nie wiem czy chce dorzucac omega-3, a pic tego nie bede ;)

PS. Ok, to przez pierwsze dwa tygodnie zero ladowania??? caly czas ta dieta, ale po dwoch tygodniach w niedziele ladowanie samymi owocami? wg. mnie to jest niezdrowe ekstremum, psychiczna katorga i nie ma aaaz tak duzego wplywu na roznice redukcji, jezeli siebie potraktuje raz w tygodniu przez kilka godzin wieksza iloscia kalorii, szczegolnie, ze glikogen to bedzie cos czego mi bedzie brakowalo, to wszystko i tak bedzie szlo do miesni, choc to lepiej byloby robic przed czwartkowym ciezkim treningiem niz poniedzialkowym.

CO MYSLICIE????

Pozdro 666

t800 
Admin i trener

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-08-01, 18:05   

Mozesz oczywiscie w czwartek zrobic ladowanie :mrgreen: Po 2 tyg. bez wegli poczujesz niezla pompe i jak glikogen bedzie wtlaczany do miesni...

Myszolap 
Osobisty Trener

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-08-01, 20:01   

Ok,a jakie ladowanie dopuszczasz? owoce same?ja mysle, ze to pomylka, bo fruktoza nie jest najlepsza przy transporcie do miesni, juz pizza by mi lepiej zrobila i szcze mowiac,chyba po prostu bede jadl na relaksie wegle w czwartek, plus oczywiscie duzo bialka.
Co myslisz?

Dzis myslalem, kupie sobie blonnik, bo szczerze mowiac od poniedzialku raz tylko bylem w toalecie, a to na pewno dobre nie jest i w dodatku chcialem Omega-3 ale pomyslalem,ze to wszystko za duzo, po prostu bede dodawal zmielone siemie lniane do zielonej herbaty i tyle.
Dobry pomysl co? napisac ze dobry, bo jak nie..... hahahaha

Po takim,krotkim snie, trening mialem beznadziejny.
Martwy Ciag 80kg 4 serie
Wycisk na plaskiej lawie 65 (SZOK) 4 serie
Podciaganie waga ciała
Barki ze sztanga olimpijska siedzac, sprzed klatki 25kg
brzuch to brzuch:D

Pozdrawiam

Pozdrawiam

t800 
Admin i trener

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-08-01, 22:46   

Siemie lniane bedzie super.A co do ladowania to zjedz wiecej warzyw + pomarancze,graferuity,orzechy i troche normalnego cukru np. z kawką.
No i duzo wody pij,ale to wiesz :mrgreen:

Myszolap 
Osobisty Trener

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-08-02, 05:31   

Wody? ja teraz chyba 6 litrow dziennie, pije, non stop chce pic, wiec bedzie git. Teraz jem jajeczka i mam zielona herbate z 8g siemiem lnianym obok plus T-X;) po Watershed i AMP tak rozpala mnie w zoladku, jakby cieplo z brzucha czuje, nie namacalnie ale od srodka, moze mam obcego??
Ta Twoja wersja ladowania jest hardcorowa jak dla mnie i naprawde nie wiem, czy to dobry pomysl ladowac sie jedzeniem dla kobiet w ciazy :mrgreen: pomysle o tym, ale pewnie skoncze na ladowaniu sie przeogromna iloscia wegli, choc naprawde wg. mnie nie ma sie co obawiac, poniewaz to pojdzie w miesnie, nie w tluszczyk, ja bede calkowicie wyplukany przecie.

Ok zaraz na trening, w dzien wolny wstac o 6 by o 8 na trening (glupi, wiem ;)

Juz po treningu, czuje sie dooobrze, w ogole nie czuje jakbym byl na redukcji, zjadlem warzywa, dressing, kura i serek wiejski, wrzuce fotke pozniej, powod tego, ze moja Dziewczyna, chce troche tej kury, ze mam wszsytko odliczone, wolalem poswiecic na ten posilek moj serek wiejski dla siebie ;) tanszy i smaaaaczne to jest razem!!! POLECAM

Aha, dzis prawdopodobnie wychodze na impreze i alkohol wchodzi w gre, wiec bede pil whiskey z lodem, powinno byc spoko, czytalem ze nie opoznia ketozy i nic zlego stac sie nie powinno, bede unikal wszystkich cukrow oczywiscie, ale zyc trzeba hahahaha

Tak poza tematem, jezdzi ktos z was Saabem? ja mam Saaba 93 i cos mi swiszczy jakby spod maski, taki dzwiek dziwny, nie rzucajacy sie ale jest, podobno lozysko od alternatora czy cos, dzis jade sie zapytac goscia, jak ktos sie zna na Saabach dajcie znac, poza tym moze inne uwagi powymieniamy :D

Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu