Wysłany: 2008-10-12, 19:10 Szukam książek o kulturystyce i diecie
Jestem zupełnym nowicjuszem w kulturystyce i szukam informacji na ten temat. Do siłowni chodzę regularnie już od dłuższego czasu ale jak do tej pory nie traktowałem tego poważnie, było to tylko dla zdrowia. Teraz chcę porządnie się za to wziąć i urzeźbić ciało.
Chcę zacząć od przeczytania jakichś dobrych książek o kulturystyce i diecie ale nie mogę nigdzie ich tu w UK znaleźć (polsko języczne). Wie ktoś gdzie mogę je dostać - jakiś sklep internetowy, a może ktoś z Was ma do sprzedania?
Z góry dziękuję.
Z pewnoscia w kazdej wiekszej ksiegarni w polsce beda cos mieli na ten temat, i to w dodatku po polsku
A tak na powaznie to jest sporo ksiegarni internetowych ktore sprzedaja wysylkowo takie ksiazki, wystarczy ze poszukasz w google. Ale tego czy wysylaja na wyspy nie wiem bo nigdy sie tym nie interesowalem.
Ogolnie to podoba mi sie rozsadne podejscie
P.S. Sprawdz skrzynke odbiorcza wiadomosci.
_________________ 'Nie wystarczy urodzic sie czlowiekiem, trzeba jeszcze byc czlowiekiem'
Poszukam jeszcze w necie, póki co znalazłem 2 sklepy w Polsce które wysyłają za granicę ale wolę coś na miejscu bo wiem że są problemy z zagubionymi przesyłkami z Poczty Polskiej, no i trzeba czekać na przesyłkę (jeśli już dojdzie).
Moja druga opcja jak nie znajdę nic w UK to poproszę brata w Polsce żeby pochodził po księgarniach, nakupił książek i mi je wysłał.
Co do zagubionych paczek to dostalem juz troche paczek z polski, zarowno prywatnie jak i kupujac w polskich sklepach internetowych i nie stracila sie ani jedna.
_________________ 'Nie wystarczy urodzic sie czlowiekiem, trzeba jeszcze byc czlowiekiem'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum