paker.co.uk

Paker.co.uk - Sklep, forum, porady
Suplementy i odżywki - Anglia, Szkocja, Walia, Irlandia

Powrót do sklepuPowrót do sklepu  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  FAQFAQ

Mapa GoogleMapa Google  Twój wirtualny trenerWirtualny trener  Twój wirtualny dietetykWirtualny Dietetyk  Twój wirtualny dietetykPrzelicznik miar

Poprzedni temat «» Następny temat
AMP , czy Inferno ?
Autor Wiadomość
nusia 

Pomogła: 1 raz

Wysłany: 2008-06-22, 13:06   AMP , czy Inferno ?

Witam.

Mam pytanie,który spalacz byście mi polecili? Na sulementach ogólnie się znam,jednak
wiem ze AMP i Inferno są najlepszymi spalaczami tłuszczu i nie mogę się zdecydować.

Pozdrawiam

t800 
Admin i trener

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-06-22, 19:51   

Masz rację.AMP jak i Inferno to czołówka spaczy na świecie.Polecam Ci obojętnie który z nich. Możesz na przykład zacząć od Inferno .Osobiście uważam ze jest ciut słabszy od
AMP :-D
Pozdrawiam

nusia 

Wysłany: 2008-06-22, 19:57   

hej napisz mi proszę czym się różni inferno od amp i czy któryś z nich powoduje pieczenie w przełyku
;-)

t800 
Admin i trener

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-06-22, 21:37   

Pieczenie w przełyku to domena spalczy opartych o Ephedryne.W tym przypadku nie powinnaś mieć takich objawów.Jakbyś na czczo wzięła spalacz wtedy jest małe ryzyko,ale w takim razie po kawie wypitej na czczo masz tak samo.
Pozdrawiam

nusia 

Wysłany: 2008-06-23, 07:27   

MAM WIELKĄ PROŚBĘ CZY KTOŚ KOMPETENTNY MOŻE MI NAPISAĆ JAKIE DAWKOWANIE INFERNO LUB AMP DA MI NAJSZYBSZE EFEKTY I PRZEZ JAKI CZAS MOGĘ BEZPIECZNIE ICH UŻYWAĆ NIE NARAŻAJĄC SIĘ NA EFEKT JOJO.PZDROWIONKA

t800 
Admin i trener

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-06-23, 19:52   

AMP proponuje brać od 3 do 5 kaps. dziennie.Czyli 2 do sniadzania,1 kolo poludznia i 2 przed treningiem.Jak dziala zbyt silnie wtedy bierzemy po 1 a nie po 2.
Inferno bierzemy od 2 do 4 kaps dziennie czyli 1-2 do sniadania 1 w poludnie i 1 przed treningiem.
Proponowal bym brac spalacze przez 5 dni w tyg. i 2 dni zrobic sobie przerwe.Spowoduje to oczyszczenie sie receptorow i efekt bedzie lepszy.Zeby uniknac efektu yoyo nalezy przylozyc ogromna uwage do diety i absolutnie nie wolno zrezygnowac z cwiczen aerobowych.Spalacze sztucznie napedzaja tempo przemiany materii,wiec jak je odstawimy aeroby beda przemiane materii stymulowaly.
:-D

justynucha 

Scotland

Pomogła: 2 razy

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-06-24, 09:50   

przepraszam ze wcinam sie w nie swoj watek, ale wlasnie troche sie zamotalam, poniewaz biore AMP codziennie, nawet w dni nietreningowe ( wg zalecenia ) i teraz juz sama nie wiem, czy brac, czy nie. nie chodzi mi o powazanie czyjegos zdania, chce tylko zeby dobre dzialal :-> .
justyna

nusia 

Wysłany: 2008-06-24, 10:58   

Do justyny witaj napisz mi jakie masz efekty stosując amp ile można na tym schudnąc i czy brałaś kiedyś inferno.pozdrawiam nusia

justynucha 

Scotland

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-06-24, 20:02   

tu justyna. biore dopiero 3 tydzien. wszystko opisuje w dziale, w ktorym sie znajdujemy, moj temat nazywa sie 'AMP jak stosowac?' :-) generalnie mam wiecej sily na trening, i to mnie cieszy, bo zaczelam cwiczyc Tae-BO i okazalo sie, ze wcale nie mam takich wytrzymalych miesni, pomimo ze cwicze od lutego... no i pomimo rad od naszych specjalistow, niestety ciagle eksperymentuje z dieta, dlatego mozilwe, ze moje efekty beda troche mniejsze niz powinny, ale tak ja pisalam wczesniej w moim temacie, nie zalezy mi na bardzo szybkiej utracie wagi...ale jesli chodzi o to czy, to w ogole zadziala, to powiem Ci tylko tyle, ze bralam termogenik innej firmy, przypuszczalnie slabszy od AMP i w ciagu 2 miesiecy schudlam 6 kg. tyle tylko ze ograniczylam niestety jedzenie do minimum, no i teraz wlasnie walcze z efektem jo-jo :mrgreen: , bo jak odstawilam suplement i przestalam cwiczyc, troszke mi niestety wrocilo :oops:
pozdrawiam
justyna

justynucha 

Scotland

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-06-24, 20:03   

p.s. inferno jeszcze nie bralam :-)

t800 
Admin i trener

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-06-25, 09:23   

Sposób 2 dni off jest starym sprawdzonym sposobem.Ponieważ działanie substancji pobudzających uzależnione jest min. od stopnia nasycenia receptorów.Czym bardziej nasycony tym mniej wychwytuje i tym słabiej działa spalacz.I tu dochodzimy do sedna sprawy,czyli do indywidualnej pracy receptorów. Earoby,sauna przyśpieszają bardzo czyszcznie receptorów,ponieważ wraz z potem wychodzą toksyny i pozostałości przemian metabolicznych. A dla leniwych przemysł farmaceutyczny też oczywiście coś przygotował Restet A.D , który czyści receptory bez wysiłku. :-D

justynucha 

Scotland

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-06-25, 09:37   

ok. w takim razie robie przerwe :mrgreen:

Odpowiedz do tematu