paker.co.uk

Paker.co.uk - Sklep, forum, porady
Suplementy i odżywki - Anglia, Szkocja, Walia, Irlandia

Powrót do sklepuPowrót do sklepu  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  FAQFAQ

Mapa GoogleMapa Google  Twój wirtualny trenerWirtualny trener  Twój wirtualny dietetykWirtualny Dietetyk  Twój wirtualny dietetykPrzelicznik miar

Poprzedni temat «» Następny temat
AMP2-jak stosowac?
Autor Wiadomość
justynucha 

Scotland

Pomogła: 2 razy

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-11-06, 21:00   

w sobote bede miala szanse isc na spenning i na silownie. mam zamiar zrobic jedno po drugim czyli: na 9.15 spenning, a potem silownia. prawdopodobnie po spenningu bede glodna jak wilk, bo przeciez przed spenningiem nie zjem nic konkretnego ( nawet jakbym chciala to nie zjem, bo po porannej dawce atro, jogurt wmuszam w siebie przez 25 min. ) i nie wiem co mam teraz zrobic. planuje zrobic sobie jakies 20 min przerwy na przebranie i takie tam, i tak mysle zjedzenie czegos, ale nie wiem czego?? czy mam nic nie jesc?
co myslicie?
pozdrawiam

abyss 
Moderator

Wales

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-11-06, 22:54   

Ja mysle ze jak po arto masz problem z jedzeniem to wez z samego rana zjedz jakies platki czy cos a dopiero po sniadaniu wez arto, tuz przed samym spiningiem nie sensu jesc.

justynucha 

Scotland

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-11-06, 23:19   

ok. czyli jem normlne sniadanie, i 30 min przed spenningiem ( gdzies wyczytalam, chyba t800 komus doradzal) biore atro. a w przerwie NIC.

abyss 
Moderator

Wales

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-11-06, 23:21   

Mozna i tak i bedzie dobrze :)

justynucha 

Scotland

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-11-07, 12:04   

oki. dzieki wielkie.
a co do tych problemow z jedzeniem sniadan, to chyba mam to nie od atro, bo dzis mam dzien wolny od cwiczen, i nie bralam tez tego supla, i sniadanie tez mi nie wchodzilo. zoladek mnie chyba troche rano boli, moze nawet nie tyle ze boli, ale czuje jakis dyskomfort :(
pozdrawiam

abyss 
Moderator

Wales

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-11-07, 14:51   

Bierzesz arto regularnie wiec nawet jak nie wezmiesz ktoregos ranka to tez moze byc nim spowodowane.

Po arto nie slyszalem o takich jazdach ale np. po Venomie ktory jest rownie mocny czesto ludzi z rana wykreca cos na zoladku.

justynucha 

Scotland

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-11-08, 11:45   

wlasnie wrocilam. niestety nie dalam rady pojsc na silownie. stalo sie tak,poniewaz jak tylko zabralam sie za cwiczenie zaczelo mi sie krecic w glowie. w ogole czulam sie dziwnie, nie moglam jakby nabrac powietrza :( . ledwo doszlam do domu...moze stalo sie tak dlatego, ze zawsze biore atro przed sniadaniem, i zanim po 2 godzinach zaczne cwiczyc, on juz dziala.
... ale jest i dobra wiadomosc: pan od spenningu stanal dzisiaj na wysokosci zadania i dal nam wycisk! ledwo zeszlam z roweru :) . zapisalam sie juz na srode, mam nadzieje za bede mogla pojsc....
pozdrawiam

p.s. jakies dziwne skurcze bocznych miesni brzucha mialam, jak probowalam zrobic skret

justynucha 

Scotland

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-11-11, 20:58   

poniewaz maz pojawil sie w domu wczesniej, poszlam na silownie. i: na brzuch wzielam 23 kg i ostatnia seria 27. przod ud tez lepiej, bo na ostatnia serie udalo mi sie wziac 15 kg. z ramionami tez nie bylo zle. pierwszy raz cwiczylam na 'modlitewniku' i chyba zle robilam to cwiczenie ( jesli mozna je zle zrobic ), bo chyba niemozliwe jest, zebym wziela 9.5 kg i nie czula ze mi sie miesnie jakos specjalnie mecza. nie wyobrazam siebie poprostu zebym mogla podniesc 9.5-kilogramoweg hantla. dodam, ze cwiczylam bicepca w taki sposob pierwszy raz. w domu cwicze hantlami 2kg...nie wiem co o tym myslec... :|
jutro ide spalac kalorie na spenningu :lol:
ach, spalilam dzis dodatkowo 100kcal na wioslach i 100kcal na biezni hyhy
pozdrawiam

abyss 
Moderator

Wales

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-11-11, 23:43   

Napisz jeszcze jak tam przygoda z artho idzie? Jestes rownie zadowolona jak ja bylem :> ??)

justynucha 

Scotland

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-11-12, 11:14   

powiem tak: mysle ze byloby lepiej, ale moj organizm przyzwyczail sie juz do tego wysilku ktory mu caly czas dostarczam. a to ze czasami uda mi sie pojsc na spenning i na silownie niestety tylko pogarsza sytuacje, bo ten trening tae -bo, ktory mam, zaczyna mi niewystarczac.
nie wiem czy to jest mozliwe, ale wydaje mi sie ze efekt jest natychmiastowy, tzn jak np wczoraj: rano tae bo a wieczorem silownia, z czego wiekszosc chyba jednak spedzialm na wioslach i na biezni.
i co tu duzo mowic, brzuszki by mi sie przydaly, ale stwierdzam ze, nie lubie cwiczyc tej partii i dlatego tutaj efekty sa gorsze, aczkowliek i tak jest swietnie. mam nawet zdjecia jak zaczynalam brac atro, ale az taka odwazna nie jestem zeby je pokazac.teraz juz zdecydowanie oddzielaja sie boczne partie od przedniej. maz mowi ze gdybym nie miala tam tluszczu, to bylo by juz wiadac niezle miesnie hyhy. no i niezbitym dowodem utraty tluszczu w tym miejscu jest niestety obisajaca skora z rozstepami. okolica pepka jest tragiczna :( . wiem, mialam jesc zelatyne. ale oczywiscie nic z tego nie wyszlo ;)
spalacz jest mocny, mialam przyklad w sobote, oraz wtedy gdy chcialam zwiekszyc dawke do 2 kapsulek po poludniu, i efekt byl taki ze myslalam ze i serce wyskoczy, bylam bardzo pobudzona, dziwnie sie generalnie czulam i stwierdzialm ze zostanie na 3 dziennie.
dieta juz niestety nie ta, na jajka nie moge patrzec, na piersi kurczakowe tez, czasami uda mi sie zjesc serek wiejski. tunczyk tez jest beee...
i jesli robiac to wszystko, wlasciwie po lepkach, jeszcze trace ten tluszczyk, to znaczy, ze spalacz jest swietny...
pozdrawiam

abyss 
Moderator

Wales

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-11-12, 13:36   

Hehe ciesze sie ze Ci sie podoba i Cie pobudza bo jednak troche tego juz zjadlas bez wiekszych przerw, zmartwie Cie pewnie tym ze mocniejsze spalacze bez efedryny ciezko juz znalezc wiec przerwa od spalaczy bedzie niedlugo potrzebna :)

Co do odzywiania to nie dziwie sie ze masz juz dosc bo wiem jak to jest wcinac ciagle to samo, zamienniki ktore przychodza mi do glowy to :)
1. losos zamiast tunczyka
2. jogurty zamiast twarozku
3. zamiast piersi z kury chudy schabik i chude czerwone wolowe miesko a z tym nie ma w UK problemow :D Najlepszym, najchudszym i najbardziej szlachetnym gatunkiem miesa bedzie fillet cut, moze byc rowniez sirloin ale po odkrojenu widocznego tluszczyku.
4. Nie piszesz nic o weglowodanach ale skoro na wszystko co jadlas do tej pory obrzydzenie Cie bierze to moze posilek typu pumpernikiel posmarowany serkiem fromage i na to pomidorek przypadnie Ci do gustu. Ja kupuje ostatnio niemiescki pumpernikiel ktory nazywa sie 'Three Grain Bread', nie sugeruj sie slowem bread gdyz z chlebem to nie ma za wiele wspolnego gdyz nie ma tam ani grama pszenicy, robiony jest z zyta, owsa i jeczmienia czyli najzdrowszych zborz i na 100gr zawiera jedynie 35gr wegli a blonnika az 8gr.

Skoro nie wystarcza Ci juz Twoje Tae-Bo a kondycje pewnie tez juz masz rewelacyjna i z tego co pamietam masz hantelki wiec poszukaj sobie na youtube treningu tabata, widzialem kiedys domowe odmiany tego treningu wiec moze znajdziesz cos co Cie zainteresuje :)

Co do rozstepow i obwislej skory to czytalem kiedys troche o mezoterapii, jest to seria zabiegow w gabinecie odnowy biologicznej i nie jest to tania sprawa ale ponoc bardzo skuteczna wiec moze Cie zainteresuje i znajdziesz w okolicy kogos kto to wykonuje za rozsadna cene.

Pozdrowka :)

t800 
Admin i trener

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-11-12, 21:56   

Na rozstępy najlepsza jest dieta wysokotłuszczowa.Jest to fakt,o którym sam się przekonałem.Miałem stare rozstępy na diecie wysokotłuszczowej pięknie się pogoiły,są prawie niewidzoczne i skóra się pięknie wstąpiła.Ale jadłem dużo golonek,przebogatych w kolagen.Do tego spożywałek ok 100g oliwki z oliwek plus śmietanę 30% ;>

justynucha 

Scotland

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-11-12, 22:26   

wlasnie wrocilam ze spenningu. bylo bosko :)
w sobote rozejrze sie za tym nowym treningiem, a co do tych moich rozstepow, to niestety zabiegi odpadaja, poniewaz tak jak juz pisalam w innym temacie szykujemy sie do przerwadzki a mieszkanie bez mebli jest, wiec niestety kasa pojdzie na nowe meble. ale gdyby nie to,to pewnie 'szanowny' by mi na to dal taa
szkoda tez, ze to samietane trzeba jednak jesc ,a nie mozna jej w te rozstepy wsmarowywac, poniewaz mam powaznego stresa jak jem tyle tluszczu :lol2:
goloneczka za to chetnie, ale samo miesko :) ...
...no i jutro na szczescie mam wolne od cwiczen. po ostatnich 3 dniach, marze o przerwie. nogi mi odpadaja, a o posladkach juz nie wspomne hihi
pozdrawiam

t800 
Admin i trener

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-11-12, 22:52   

Ale kolagen znajduje się w skórze niestety.hihi

justynucha 

Scotland

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-11-13, 11:46   

troche teraz zmienie temat, niedlugo koncze ten spalacz, i chcialabym kupic cos na wieksza moc podczas ciwczen. niby cos tam ogladalam w sklepie, ale na tych suplach akurat sie nie znam wiec nie wiem co powinnam kupic. no a juz nie wspomne ze wstydem by bylo jakbym nie wziela udzilau w konkursie hyhy...
pozdrawiam

p.s. a co do tej skory golonkowej, to nie powiem, co mi sie robi, na mysl o jej zjedzeniu :lol2: . nie ma mowy,skory nie rusze, juz chyba wole miec te rozstepy hyhy

Odpowiedz do tematu