paker.co.uk

Paker.co.uk - Sklep, forum, porady
Suplementy i odżywki - Anglia, Szkocja, Walia, Irlandia

Powrót do sklepuPowrót do sklepu  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  FAQFAQ

Mapa GoogleMapa Google  Twój wirtualny trenerWirtualny trener  Twój wirtualny dietetykWirtualny Dietetyk  Twój wirtualny dietetykPrzelicznik miar

Poprzedni temat «» Następny temat
AMP2-jak stosowac?
Autor Wiadomość
abyss 
Moderator

Wales

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-11-13, 12:34   

Na kopa przed treningiem to arginina i tauryna a na lepsza wyrzymalosc tyrozyna, beta alanina i pare innych.

Postaram sie wypatrzyc jakis kompletny suplement jeszcze dzisiaj tylko musze dokladnie sklady przejrzec :)

abyss 
Moderator

Wales

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-11-13, 16:51   

Wiec tak, idac w kierunku boosterow przedtreningowych bedzie to kop innego rodzaju niz po spalaczach. Roznice w dzialaniu spalaczy a boosterow z arginina opisalem dokladnie tu http://www.forum.paker.co...-vt876.htm#4407 Biorac boostery przedtreningowe musisz sie liczyc rowniez z tym ze Twoje miesnie stana sie bardziej napompowane, twardsze i troszeczke podrosna, pisze to dlatego ze wiele kobiet nie chce zeby miesnie im rosly. Nie bedzie to jakis natychmiastowy wzrost ale powinnas to wiedziec.

Sprawdzalem na necie dokladnie jaki wplyw ma arginina i inne skladniki boosterow przedtreningowych gdyz przyznam ze nie jestem jakims znawca jesli o suple dla kobiet chodzi wiec wolelem sie poupewniac zeby nie polecic Ci czegos co Ci zaszkodzi i znalazlem swietny tekst jak arginina dziala na kobiety, poczytaj sobie i podejmij decyzje czy na pewno jestes na to gotowa :hahaha: http://www.forum.paker.co...-vt907.htm#4864

Co do samych suplementow to polecam Ci nastepujace:

Nitrous - 300g jest to czysta arginina, ja bralem czysta arginine z olimpu i z treca i byla dla mnie za slaba ale dla Ciebie moze byc ok. Nie musisz stosowac jak pisze producent, mozesz stosowac tylko przed treningiem.
1-NO - 168g typowy booster przedtreningowy, zawiera arginine i cala game innysch skladnikow podnoszacych wydolnosc organizmu i dajacych kopa na treningu. Prezeso to jadl wiec zapytaj jego jak podzialalo. Ja mysle ze dla Ciebie bedzie ok na star i powinnas zaczac od mniejszych dawek niz zalecane.
Yellow nEuphoria - 90 caps to wydaje sie fajny suplemencik oparty na aminokwasach i wyciagach z ziol, rzucil mi sie w oczy w sklepie i poczytalem troche opini na jego temat i wiekoszc byla pozytywna wiec predzej czy pozniej z ciekawosci chce go sprobowac, jesli sprubujesz szybciej niz ja to mozesz mi skrobnac jak wrazenia :)

prezeso 

England

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-11-13, 19:56   

1-no jak najbardziej moge Ci poleciec. Nie jest to super mocny suplement w porownaniu do np. Shock therapy ale zapewnil mi sporo dobrych treningow. Nie puchlem tez po nim jak banka wiec nie musisz sie o to obawiac.

Pozdrawiam

abyss 
Moderator

Wales

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-11-13, 23:09   

Justyna soie Paker powoli robi :pakerx:

W nastepnym cyklu pewnie po kreatyne siegniesz a za pol roku to Twoj malzonek bedzie z Toba na reke przegrywal :D

prezeso 

England

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-11-14, 07:15   

hahaha, no ladnie sie zapalilas do silowni wogole. Gorzej jak nas na reke bedzie klasc :)

justynucha 

Scotland

Pomogła: 2 razy

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-11-14, 23:13   

haha, smiejcie sie, mezulek jest przerazony. chce sie za cwiczenia jakies brac... :lol2: jutro poczytam o tych suplach,w poniedzialek musze cos zamowic.
nie jestem jakas ignorantka, ale nie za bardzo sie na razie orientuje, co to kreatyna niee
ale jesli bede mama ciut wieksze miesnie, to ja to poprosze. nawet 2x hyhy
pozdrawiam

abyss 
Moderator

Wales

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-11-15, 01:16   

Ja sie nie dziwie ze mezulek jest przerazony, tez bym pewnie byl sfrustrowany jakbym mial kobite ktora za mnie sloiki odkreca :P

Kreatyny nie ma w suplach ktore Ci polecilem, jesli zamowisz 1-no to i tak Ci miesnie podskocza. Na kreatynke zawsze jeszcze bedzie czas jak sie wkrecisz w treningi na silowni :D
Na upartego jak chcesz cos jeszcze innego kupic zeby miesnie lepiej rosly to mozesz jakies amino kupic ktore wplyna na lepsza regeneracje miesni.

justynucha 

Scotland

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-11-19, 11:39   

przyszlo juz 1-NO. mam nadzieje ze dobrze pobudza, bo od 5 dni nie cwicze z powodu jakiejs stagnacji ,albo nie wiem czego. :( wczoraj mialam isc na silownie i oczywscie nie moglam sie jakos na nia wybrac. dzisiaj ide na spenning... spalacz powinnam juz skoczyc a jeszcze mam na 2 dni...moze przerwa mi dobrze zrobi.nie wiem co sie dzieje... ;(
pozdrawiam

abyss 
Moderator

Wales

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-11-19, 14:09   

Moze najzwyczajniej sie przetrenowalas i przyda sie tydzien odpoczynku albo tylko jakis leciutkich treningow i rozciagania.

A moze poprostu przesilenie jesienne.

justynucha 

Scotland

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-11-19, 14:48   

mam nadzieje ze mi to przejdzie, moze rzeczywiscie pogoda mnie troche dobija ;)
a co do supli to ma jeszcze bcaa 2000 ( hihi). teraz to mi miesnie podskocza w ekspresowym tempie . moge to brac razem z tym 1-NO ??

abyss 
Moderator

Wales

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-11-19, 14:54   

Jasne ze mozesz. 1-no wylacznie przed treningiem, bcaa po treningu i ewentualnie jakas mala daweczka z rana jak wstaniesz.

justynucha 

Scotland

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-11-19, 22:07   

bylam na spenningu. a przed spenningiem na silowni. :) na bicepsa udalo mi sie wziac na trzecia serie 11.2 kg, ale za to brzuch to kompletne dno, nie moglam dokonczyc trzeciej serii 27kg :( . barki bez zmian w okolicach 20 kg. nie cwiczylam nog, bo nie wiedzialam czy potem dam rade na spenningu...
jutro tez mam zamiar isc na silownie i chialabym wziac juz te nowe suple, ale czy moge je brac jesli jeszcze biore atro??
pozdrawiam

prezeso 

England

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-11-19, 22:29   

Nie ryzykowalbym z 1-no i arto za pierwszym razem. Sprobuj samego 1-no i zobacz jak zareaguje Twoj organizm. Jezeli bedzie spoko to mozesz sprobowac dorzucic arto jakies 3 - 4 godziny wczesniej 1 tabs jak nadal bedzie spoko to mozesz zblizyc itd. Sprawdz najpierw reakcje organizmu :)

abyss 
Moderator

Wales

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-11-19, 23:51   

Dokladnie, nie bierz lepiej razem supli ktorych dzialania jeszcze nie znasz.

1-no i zawarta w nim arginina daje troche innego rodzaju pobudzenie niz spalacze, mnie np. nie rozsadza ani nic a wrecz po niektorych nawet spiacy sie czuje ale jak zaczne trening to wtedy przychodzi pobudzenie i eksplozja energii.

t800 
Admin i trener

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-11-20, 05:42   

30 min przed treningiem weź 1-NO - 168g a przed samą siłownią wypij kawę,albo weź tabl. kofeiny.Może nie za pierwszym razem,bo musisz zobaczyć jak zareagujesz na argininę :)

Odpowiedz do tematu