skrecilam kostke. tak nie bolalo, ze stalam na ulicy i plakalam mam spuchnieta kostke i siniaka na srodstopiu. mialam isc na spenning jutro, mam nadzieje, pojde choc na silownie i pocwicze gorna czesc ciala. i teraz nie wiem, czy mam brac to bcaa nawet jak nie cwicze, czy brac to tylko w te dni, w ktore cokolwiek robie??
pozdrawiam
p.s. moze kupie sobie na stawy 'glicosamide sulfate 750 mg', nie jest drogi, a moze szybciej bede sprawna zapomnialam dodac ze wczoraj skrecila druga ale nie az tak nocno jak dzis... tragedia. sypie sie....
Glukozamina nie działa doraźnie na uraz. Trzeba ją pobrać regularnie najlepiej pół roku
i wtedy czujemy że działa.Jeżeli Twój tryb życia naraża Cie na urazy to wtedy glukozaminę
bierze się prewencyjnie.Np. biegacze,piłkarze, i jak ktoś dźwiga duże ciężary A BCAA bierz normalnie.
dzieki t800, w takim razie musze porozmawiac z moim szanownym. on puka sie w czolo, jak widzi ile roznych rzeczy lykam, a chyba zdecyduje sie na taka polroczna kuracje, wiec musze go przekonac.
pozdrawiam
Niestety ludzie bez wiedzy na ten temat mówią takie rzeczy.Że to chemia że się wykończysz,że na wątrobę szkodzi i takie podobne slogany. To jeżeli już ma zastosowanie do niektórych tylko leków aptecznych,że pomaga na jedno a na drugie szkodzi. W przypadku suplementów jest inaczej,ale niektórzy są jak beton,nie do przebicia przez wiedzę i prawdę
Witam wszystkich bardzo serdecznie po przerwie. Troche mnie nie bylo...
duzo dzialo sie u mnie przez ten czas. mieszkam juz w nowym mieszkaniu no i wreszcie mam internet! wiedze, ze na forum tez sie wiele dzialo, juz wiem, ze na pewno nie dam rady przeczytac wszystkich postow...
jesli chodzi o moje treningi to cwiczylam tylko jakies 6 razy. z kostka juz wszystko ok, czasami cos tam mnie zaboli, no ale trzeba przeciez zyc dalej. diete szlag trafil, supli nie bralam. no i niestety moj instruktor spenningu znalazl inna prace. ktos nowy bedzie dopiero w lutym ...
udalo mi sie nie przytyc ( ale to chyba przez stres zwiazany z przerpowadzka i umeblowywaniem mieszkania ) ,bo nie ukrywam ze walcze z wilczym apetytem. . no ale mam zamiar ostro wziac sie do pracy , zaraz po swietach oczywiscie, i jesli wszystko pojdzie zgodnie z planem, to od stycznia wracam na silownie.
no i mysle, ze czas zaczac nowy temat, bo przeciez spalaczy juz nie biore ( przynajmnie na razie )
No to faktycznie dużo się działo u Ciebie W bazie diet pojawiły się nowe diety,a za 3-4 dni będzie dieta odtłuszczająca,więc śledź pilnie forum Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum