paker.co.uk

Paker.co.uk - Sklep, forum, porady
Suplementy i odżywki - Anglia, Szkocja, Walia, Irlandia

Powrót do sklepuPowrót do sklepu  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  FAQFAQ

Mapa GoogleMapa Google  Twój wirtualny trenerWirtualny trener  Twój wirtualny dietetykWirtualny Dietetyk  Twój wirtualny dietetykPrzelicznik miar

Poprzedni temat «» Następny temat
AMP2-jak stosowac?
Autor Wiadomość
justynucha 

Scotland

Pomogła: 2 razy

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-06-13, 20:31   

dzisiaj mija 7 dzien stosowania AMP. i coz. mierzylam sie w poniedzialek.i po 5 dniach mam: 5 cm w pasie mniej, 3 cm mniej w boczkach, 3 cm mniej w biodrach!! ciesze sie z tego bardzo, ale chyba to niestety tylko woda. choc mam nadzieje, ze nie :-) .
a jako dodatek chcialam sie czyms pochwalic :-P odchudzam sie od lutego. od tego czasu w ogole sie nie wazylam. dzisiaj kupilam wage i okazalo sie za mam 5,5 kg mniej!!! na diecie wlasciwie jestem dopiero od miesiaca, ale cwicze juz od lutego. bardzo sie ciesze z tego wyniku, ale najwaznijesza informacja dla mnie jest to, ze MOJ MAZ ZAUWAZYL ROZNICE!!!!!!!
to ze juz troche schudlam bardzo mnie zmotywowalo, bo skoro moje wysilki jednak przynosza efekty, to czemu nie robic tego dalej! chcialam jednak zaznaczyc ze wlasciwie najwiekszy postep zauwazylam w tym ostatnim tygodniu. zauwazylam ze moje cialo nie jest takie 'lejace' tylko bardziej 'zbite', jakby bardziej napiete. nie wiem jak sobie to wytlumaczyc, ale mam nadzieje ze tak bedzie dalej.
moge teraz napisac ile waze i jaki mam wzrost, zebscie wiedzieli z kim macie do czynienia :mrgreen: i czy robie postepy czy nie :mrgreen: ( choc jesli chodzi o wage to nadal nie ma sie czym chwalic )
waga: 64,5kg
wzrost: 164cm
rozmiar odziezy: 12
i w tej calej euforii kupilam sobie Tae-Bo. kiedys widzialam w telewizji taki trening i bardzo mi sie podobal. nie wiem tylko czy mam to traktowac jako kardio czy jako co. prosze o pomoc w tej kwestii :-)
pozdrawiam serdecznie
odezwe sie w poniedzialek, jak bede po pierwszym Tae-BO :-)
justyna

Myszolap 
Osobisty Trener

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-06-13, 20:44   

te tao mao brzmi jak cardio ;) tak to woda:)

WALCZ DALEJ!!!!!!!!!

Pozdrawiam

t800 
Admin i trener

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-06-14, 17:56   

Gratuluje postepu.Mysle ze 70% tego co polecialo to woda,ale to bardzo dobrze.Woda podskorna rownie dobrze jak tluszcz szpeci sylwetke.Badz wytrwala a efekty beda coraz lepsze :-D

justynucha 

Scotland

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-06-17, 20:43   

jestem juz po Tae-Bo. Boli mnie lewa lydka i prawa strona plecow :-( . mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej. :mrgreen:
i mam pytanie odosnie AMP. Czy te tabletki hamuja laknienie? pytam, bo od piatku wlasciwie moglabym nie jesc... sniadanie jeszcze jakos wcisne, ale pozniej to juz ciezko...nie wiem co sie dzieje. mam mniej sily do cwiczen przez to :-( .
justyna

t800 
Admin i trener

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-06-18, 08:15   

AMP oczywiście hamuje łaknienie.Musisz jednak się zmuszać i jeść posiłki,ponieważ jak nie będziesz tego robiła to organizm zamiast tłuszczu zacznie spalać Twoja tkankę mięśniową,a tego nie chcemy w żadnym wypadku.Mniej mięśni=wolniejszy metabolizm i po odstawieniu AMP miałabyś efekt yoyo. Pozatym jak sama widzisz musisz mieć siłę na treningi, bo na powietrzu samym za daleko się nie zajedzie ;-)

justynucha 

Scotland

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-06-18, 19:04   

zmuszam sie, zmuszam :-) dzisiaj jadlam az 4 razy :mrgreen: . a tae-bo jak na razie jest super. chyba pierwszy raz czuje miesnie na plecach :mrgreen:
pozdrawiam

t800 
Admin i trener

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-06-19, 08:41   

No to super.Wazne ze polubilas cwiczyc natym Tao cos tam :mrgreen: Pamietaj tylko o wodzie w naprawde duzych ilosciach...

justynucha 

Scotland

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-06-19, 09:44   

no wlasnie z ta woda tez mam problem. wypijam ledwo 1,5 litra dziennie

justynucha 

Scotland

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-06-20, 10:53   

drugi tydzien z AMP. wymiary te same niestety, no i nie wiem dlaczego mam kilogram wiecej :-( . czyzby jakies nowe miesnie mi sie pojawily?? moze te na plecach co mnie bola. :mrgreen: nie wiem kurcze, nie wiem co o tym myslec...

Myszolap 
Osobisty Trener

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-06-20, 19:39   

waga bedzie skakac, natezenie wody, co zjadlas i duzo innych czynnikow, sprawdzaj co dwa tygodnie,wage i lustro najwazniejsze chyba jak wygladasz a nie czy wskazowka jest w ta czy w inna;) Walcz!!!:D

t800 
Admin i trener

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-06-21, 09:01   

Waga raczej sie nie sugeruj.Wyglad w lustrze i rozmiary ubran sa bardziej obiektywne. Waga w ciagu dnia potrafi sie zmieniac o wiecej niz kg. :mrgreen:

justynucha 

Scotland

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-06-21, 20:14   

no ciuchy na szczescie coraz luzniejsze sa! czyli wszystko ok! no to super. bede walczyc dalej, teraz na pewno z tae-bo, bo na prawde spodobal mi sie trening. po 40 minutach ledwo dycham, ale chyba to AMP daje mi jeszcze sile na 20-30 min, na szczescie juz spokojnieszych cwiczen :mrgreen:

justynucha 

Scotland

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-06-27, 19:35   

3 tydzien minal. mam 5 cm mniej w boczkach, to najwiekszy spadek przez ten czas, razem z pasem ( tez 5 cm), pozostale wymiary 2-3 cm mniej. 3 cm mniej w kolanie :-) nie wiem dlaczego akurat tutaj... no ale waga znowu poszla w gore, tym razem 1,5 kg :cry: . mialam sie wazyc co 2 tygodnie, ale za tydzien, w zwiazku z moim cyklem bede nabierala wody ;-) wiec zwazylam sie dzisiaj... nie przejmuje sie zbytnio ta waga, bo mowicie, ze mam patrzec na ciuchy, ale czy to jest na pewno nornalne???? troche zaczynam sie tym jednak niepokoic :-( :-( :-(
justyna

matilda 

Wysłany: 2008-06-27, 19:41   

Waga niekoniecznie odzwierciedla to, co się dzieje z mięśniami (wystarczy coś innego zjeść, nie skorzystać z toalety, etc.), więc nie martw się. :-)

t800 
Admin i trener

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-06-27, 20:27   

Jak masz mniej po 3-5 cm no to się tylko cieszyć,a wagą naprawde się nie sugeruj :-D

Odpowiedz do tematu