paker.co.uk

Paker.co.uk - Sklep, forum, porady
Suplementy i odżywki - Anglia, Szkocja, Walia, Irlandia

Powrót do sklepuPowrót do sklepu  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  FAQFAQ

Mapa GoogleMapa Google  Twój wirtualny trenerWirtualny trener  Twój wirtualny dietetykWirtualny Dietetyk  Twój wirtualny dietetykPrzelicznik miar

Poprzedni temat «» Następny temat
AMP2-jak stosowac?
Autor Wiadomość
t800 
Admin i trener

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-07-08, 13:48   

:-( no to szkoda,ale pare dni i bedzie ok..

justynucha 

Scotland

Pomogła: 2 razy

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-07-08, 19:30   

kurcze zaczela mnie bolec zewnetrzna czesc lydki, chyba przez to ze dzisiaj probowalam cwiczyc. odpuszcze sobie cwiczenia do konca tygodnia :-( i nie wiem czy mam brac teraz AMP czy nie. jutro zaczynam 2 opakowanie, i chcialam brac po 3 kapsulki na porcje, ale w takiej sytacji nie wiem co robic...
pozdrawiam

t800 
Admin i trener

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-07-08, 21:33   

Zrób sobie pare dni przerwy z treningami a AMP ogranicz do 2-3 kaps dziennie

justynucha 

Scotland

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-07-11, 20:15   

dzisiaj nie podam wynikow poniewaz caly tydzien nie cwiczylam :-( ale od poniedzialku zaczynam z 3 kapsulkami na porcje...
pozdrawiam

justynucha 

Scotland

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-07-15, 12:46   

wczoraj wzielam pierwszy raz 3 kapsulki na porcje. bylam bardzo pobudzona :-) . zauwazylam tez ze wykonywalam lepiej technicznie moje tae-bo, ale nie wiem czy to z powodu tej przerwy, i poprostu miesnie mi odpoczely, czy AMP dalo mi jeszcze wiecej sily. w kazdym razie bylo super...
pozdrawiam

justynucha 

Scotland

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-07-16, 12:36   

zwazylam sie dzisiaj rano i jakze sie zdziwilam jak ujrzalam 2,5 kg mniej czyli wage ktora mialam 3 tygodnie temu. przyjelam ten wynik do wiadomosci, bo juz wiem, ze jutro moge miec znowu kilo wiecej. dlatego ciesze sie tylko troszke :mrgreen:
i musze jeszcze dodac ze znowu mam 2 cm mniej w pasie i jeden w boczkach! :mrgreen: mozliwe ze to dzialanie 'odwadniacza' ale mam nadzieje ze to TLUSZCZ :-P
pozdrawiam

justynucha 

Scotland

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-07-18, 09:30   

z okazji piatku podaje wyniki: od zeszlego tygodnia ,oprocz pasa i boczkow, o ktorych pisalam wczesniej, wlasciwie nic sie nie zmienilo. no moze biceps spadl mi 1 cm. waga pozostala taka jak podawalam w srode...
wlasciwie mam juz wymiary sprzed ciazy, jedynie boczki jeszcze troche odstaja. no ale przed ciaza zdecydowanie nie nosilam 36 ani 38 a raczej 40. moim celem nie jest tez ani 36 ani 38, ale raczej cos pomiedzy 38 a 40, poniewaz dobrze czuje sie w takim ciele :mrgreen: . tyle tylko, ze teraz chce, aby bylo widac troche miesni, a nie galaretowate cialo. :-> i pewnie dlatego pomimo wymiarow sprzed ciazy waze troche wiecej...
pozdrawiam

t800 
Admin i trener

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-07-21, 13:09   

Bardzo dobrze że nie zamierzasz się odchudzac już więcej.Jak wróciłaś do wymiarów sprzed ciąży to tylko pogratulowac :-D

justynucha 

Scotland

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-07-22, 10:10   

wymiary sprzed ciazy wrocily ale skoro tak latwo mi poszlo to czemy nie robic tego dalej. do tych wymiarow pomiedzy 38 a 40 jeszcze troche mi brakuje, najwiecej wlasciwie w pasie. no i troche w boczkch. nie wiem czy tutaj ma znaczenie, fakt ze mam figure raczej bez tali osy i taka zawsze mialam. no i nie byla to konca kwestia tluszczu, bo mialam go tyle samo jak w innych miejscach. przynjamniej tak mi sie wydaje. w kazdym razie, wlasnie w pasie a wlasciwie w okolicy pasa nie do konca jest tak jak bym chciala. i wiedze ze na nogach mam ladnie napiete miesnie i jakby tego tluszczu jest zdecydowanie mniej niz na brzuchu.zaczynam widziec tez miesien naramienny i trojglowy( tak one sie chyba nazywaja), czyli rece tez powoli mi sie umiesniaja, a nie widzialam miesni na moich rekach nigdy w zyciu :mrgreen: . posaldki mam wyzej nic kiedykolwiek co jest dla mnie chyba najwiekszym sukcesem. nie jest to sam miesien, pozostaly mi male kraglosci, no ale maz by mnie zabil, gdybym ich nie miala :mrgreen: :mrgreen: w kazdym razie dla tego brzucha mam zamiar kontunuowac dalej moje wysilki. i wlasnie w tym miejscu licze na najwieksze spadki, co prawda nie mam pojecia jak to zrobic, zeby tylko tutaj mi spadalo... tae bo cwicze dopiero 4 tydzien, wiec moze za jakis czas, tutaj spadnie mi tluszcz.
chyba wlasnie dzieki tae bo widze te miesnie na rekach, bo cwiczenia, ktore wykonuje dodatkowo z obciazeniem, to raczej zabawa, bo mam 1 kg hantle :mrgreen: z reszta pozostale czesci ciala tez zaczely sie bardzo zmieniac wlasnie od tae bo...
troche sie dzisiaj rozpisalam, ale wlasciwie daze do tego, ze koncze w przyszlym tygodniu 2 opakowanie AMP i wyczytalam ze nalezy zmienc suplement.i oczywscie potrzebuje porady...nie wiem czy ma znaczenie fakt ze biore 3 kapsulki na porcje. troche sie boje, ze teraz bede miala brac jeszcze wieksza dawke zeby potrzymac efekt.
pozdrawiam

justynucha 

Scotland

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-07-23, 09:53   

no i mam jeszcze jedej problem, o ktorym zapomnaialm wczoraj napisac. znowu molgabym nie jesc. mam tak wlasciwie od poczatku brania 3 kapsulek na porcje. i niestety jem 2x dziennie. sniadanie i obiad. no i lyzka masla po treningu, ale to raczej nie posilek. dlatego sadze, ze moja przemiana rowna sie zeru :-( zmuszanie sie nic nie daje. nie zjem nawet glupiego jablka :-( :-(

t800 
Admin i trener

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-07-23, 22:22   

Nie zmuszaj sie wiecej do jedzenia,tylko pij duzo wody,jak najwiecej.Mozesz wyprubować Hydroxycut Hardcore - 120 softgels bedziesz bardzo zadowolona :-)

justynucha 

Scotland

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-07-24, 09:25   

wczoraj udalo mi sie zjesc to pol jablka :mrgreen:
no ale moi drodzy, nadchodzi chwila prawdy. lece na wesele we wrzesniu. moja rodzina nie widziala mnie od stycznia. jestem ciekawa rekacji :-) tak wiec mam 1,5 miesiaca, (bo lece 8 wrzesnia ) zeby dopracowac ten moj brzuch i boczki, szczegolnie ze upatrzylam sobie fajna sukienke. i chyba kupie ciezsze hantle, bo suknia nie ma rekawow, a chce zeby miesnie na rekach byly jeszcze bardziej widoczne. mam nadzieje ze sie uda. :mrgreen:
ach, mam pytanie jeszcze. na ramionach pojawily mi sie jakies dziwne krostki. wlasciwie na tylnej stronie. szoruje to gabka, ale chyba jest coraz gorzej. czy ktorys ze sladnikow amp moze takie cos powodowac, bo tak na prawde nie wiem, co moze byc tego powodem. nidgy czegos takiego nie mialam... :-(
pozdrawiam

abyss 
Moderator

Wales

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-07-24, 09:40   

Mnie sie wydaje ze to bardziej moze byc przez braki odpowiednich skladnikow w Twojej diecie niz przez Ampa.

justynucha 

Scotland

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-07-24, 11:27   

calkiem mozliwe, a coz by to moglo byc???

abyss 
Moderator

Wales

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-07-24, 13:34   

Hoho, wplyw na skore ma praktycznie wszystko wartosciowe co dostarczasz to organizmu.
Wybacz porownanie ale to jest tak jak z psami, jak pies jest dobrze odzywiony to ma sliczna lsniaca siersc a jak kiepsko go karmia to matowa, u ludzi nie zawsze to tak widac bo uzywamy kosmetykow, plynow do kapieli, mydel nawilzajacych itp. ktore poprawiaja wyglad naszej skory.

Najwiekszy wplyw na skore maja: cynk, zelazo, wapn, fosfor, Witaminy C, A, PP oraz wszystkie z grupy B.

Niedostarczenie dostatecznej ilosci zdrowych tluszczy bedzie mialo mocny wplyw, ogolnie zejscie z tluszczami ponizej 10% wartosci kalori jakie dostarczasz zaburzy Ci gospodarke hormonalna i zdrowe funkcjonowanie organizmu.

Jak na moj gust to powinnas sie zmusic do regularnego jedzenia i to jest podstawa, w ostatecznosci siegnij po jakies zamienniki posilkow ktore dostarcza zarowno skladnikow jak i mineralow i witamin np. Drink Mix czy Complete Pro Power ale tym mozesz zastapic 1 lub 2 maks posilki w ciagu dnia i w ogole drogo wychodzi, takie zamieniki to jest naprawde ostatecznosc ale jak faktycznie jesz tylko 2 razy dziennie i nie dasz rady jest czesciej to zastanowilbym sie nad tym.

Przypomnialo mi sie jeszcze ze moj kumpel mial kiedys taka wysypke z tylu rak od podpierania ich na tzw. modlitewniku w trakcie cwiczenia bicepsa, jesli wykonujesz takie cwiczenia to zwroc tez na to uwage.

Odpowiedz do tematu