paker.co.uk

Paker.co.uk - Sklep, forum, porady
Suplementy i odżywki - Anglia, Szkocja, Walia, Irlandia

Powrót do sklepuPowrót do sklepu  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  FAQFAQ

Mapa GoogleMapa Google  Twój wirtualny trenerWirtualny trener  Twój wirtualny dietetykWirtualny Dietetyk  Twój wirtualny dietetykPrzelicznik miar

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Seba
2008-06-22, 08:53
czy i jakie powinnam brac suplementy na mase
Autor Wiadomość
gosh 

Wysłany: 2008-06-06, 20:18   czy i jakie powinnam brac suplementy na mase

szybkie pytanko. cwicze 4 razy w tygodniu po okolo 1,5h. glownie na mase, bo na tym najbardziej mi zalezy i nie wiem, czy moge brac cos na te moje miesnie, bo kiepski ze mnie ekspert w tej dziedzinie. jakies rady?

t800 
Admin i trener

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-06-07, 07:24   

Mozesz jak najbardziej np. ZMA http://www.paker.co.uk/pr...0_caps,126.html tylko ze 2 kaps (mezczyzni biora 3 ) Opakowanie starczy Ci na 3 mc.Dodatkowo jak najbardziej polecam przed treningiem NO Booster.Np http://www.paker.co.uk/pr...y_1008g,25.html wystarczy Ci na 50 treningow,wiec jak trenujesz 4 razy w tyg. to masz 3 mc. ciaglej suplementacji.Trening z boosterami tlenku NO maja inna jakosc.Wytrzymalosc,koncentracja,napompowanie miesni jest niesamowite.Efakty widzisz juz od pierwszej dawki.POLECAM

gosh 

Wysłany: 2008-06-07, 17:38   

ale mnie podbudowales, bo wyrzezbiona sylwetka to moje marzenie...
dzieki wielkie i czy moge liczyc na dalsza pmoc jakby co?

t800 
Admin i trener

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-06-08, 09:56   

Oczywiscie pytaj smialo :) i pamietaj ze jak bedziesz szla do celu to dojdziesz :-D

Ciniak 

Wysłany: 2008-06-11, 01:00   

Osobiscie odradzalbym ZMA (cynk) dla kobiety poniewaz jego zadaniem podniesienie produkcji testosteronu i innych hormonow anabolicznych do ktorych produkcji jest on potrzebny, wydaje sie ze odpowiednim rozwiazaniem suplementacja kompleksu witamin i w zupelnosci wystarczy zawarta w nim ilosc cynku. NO Booster ok, da kopa na treningu ale wydaje sie bezcelowe stosowanie go przez 3 miesiace (jednego opakowania). NO Booster ktory podajesz t800 jest stackiem kreatynowym. Biorac pod uwage ze kreatyna pokazuje swoja "moc" po okolo 20 dniach stosowania, po takim czasie nastepuje nasycenie miesni kreatyna, rosadnym byloby stosowanie jednej z ponizszych opcji:

1. Jedna porcja tego stacka rano i druga przed treningiem. Jedna porcja rano w dni beztreningowe.

przed druga opcja male wyjasnienie... aby nasycic miesnie kreatyna nie wystarczy brac stacka tylko przed treningami gdyz wszystko co przyjmiemy przed treningiem zostanie zurzyte w trakcie treningu, po treningu nalezy uzupelnic zapas kreatyny jak i spozywac ja w dni beztreningowe

2. Stack kreatynowy + czysta kreatyna na 1 cykl. Porcja stacka tylko przed treningami a czysta kreatyna po treningu i 2 porcje w dni beztreningowe.

Jesli chodzi o czysta kreatyne to w Twoim przypadku (oczekujesz wyrzezbionej sylwetki) polecilbym jakis ethyl ester kreatyny gdyz jest to forma dobrze przyswajalna i trafi do miesni tylko, nie jak w przypadku monohydratu i innych ktore powoduja odkladanie sie wody pod skora. Wiele mozna by pisac o dzialaniu kreatyny. Dodam tylko ze nalezy pic duzo wody podczas przyjmowania kreatyny.
Acha... jest wiele opini odnosnie estru kreatyny i jej jakosci w dostepnych produktach. Jesli moge polecic to prosze rozwazyc ALRI CR2 nie jest drogi a opinie osob ktore stosowaly mowia same za siebie.
Biorac pod uwage wage (50 kg tak??) bez problemu mozna bedzie rozciagnac cykl na 3 miesiace... W dni treningowe 2 kapsy Cr2 rano, 3/4 porcji stacka przed treningiem 2 kapsy Cr2 po treningu. 2 kapsy 2 razy dziennie w dni beztreningowe.
Pozdrawiam :)

t800 
Admin i trener

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-06-11, 04:55   

Ciniak - "cwicze 4 razy w tygodniu po okolo 1,5h. glownie na mase, bo na tym najbardziej mi zalezy i nie wiem, czy moge brac cos na te moje miesnie"

Pytanie jest konkretnie o srodki zwiekszajace mase miesniowa,wiec suplementacja ZMA jest jak najbardziej wskazana.Zobacz opakowanie na ZMA,polecaja rowniez kobieta tylko ze 2 kaps.Znam dziewczyny,ktora braly ZMA i sa bardzo zadowolone.Zwiekszona produkcja testosteronu chocby o pare % u kobiety to znaczacy przyrost swietnej jakosciowo masy miesniowej i obnizenie tluszcu w organizmie.Nie wspomne juz o efekcie redukcji wody podskornej. :evil:

Shock Therapy nie jest stackiem kreatynowym.Zawiera w swoim skladzie jedna forme kreatyny i to w ilosci *** ( tak podal producent ).Pozatym przeczytaj opis produktu :-) Universal zrobil stack kreatynowy i nazywa sie Storm.A proponuje go dlatego ze za rozsadne pieniadze otrzymuje sie produkt na 50 treningow,a dzialanie pobudzajace i pompujace jest swietne.Wyprubowalem wiekszosc boosterow NO i jezeli chodzi o jakosc/cena najlepiej wypada ShockTherapy.

Oczywiscie tak jak pisze Ciniak mozesz wziasc kreatyne.Cr2 jest bardzo dobra kreatyna i tez rozwazam wyprubowac go.

Pozdrawiam

gosh 

Wysłany: 2008-06-21, 17:18   

troche mnie zakreciliscie , ale sprobuje dojsc co i jak brac i kiedy i dlaczego. dla mnie to nowa wiedza, ale zakup mam w planie i tylko nie wiem, co powinnam zaczac brac jako pierwsze. ma to znaczenie, czy nie?

gosh 

Wysłany: 2008-06-24, 21:24   

znowu ja. wlasnie planuje dokonac zakupu i czy powinnam brac podane przez was srodki jednoczesnie, czy moze powinnam brac je w pewnym odstepie czasu i czy jest wazne i ktory srodek powinnam brac jako pierwszy/pierwsze?
dzieki raz jeszcze

t800 
Admin i trener

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-06-25, 09:04   

Witaj :-D

Proponuje Ci zacząć od Shock Therapy , a za około miesiąc dołączyć dobrą kratynę np Cr2 . Shock Therapy bedziesz brała tylko przed treningami - starczy na 50 treningów a Cr2 . Shock Therapy bierze się codziennie. Z ZMA na razie damy sobie spokój,ponieważ po tym zestawie bedziesz bardzo zadowolona. Ale jak stwierdzisz ze chcesz dalej rozwijać masę mięśniową wtedy zastosujemy ZMA

A swoją drogą już niedługo losowanie nagród dla aktywnych uczestników forum i kto wie może ZMA wyląduje u Ciebie.

POZDRAWIAM :-D

gosh 

Wysłany: 2008-06-25, 18:56   

jestes wielki!
dzieki!

t800 
Admin i trener

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-06-25, 23:08   

Ciesze sie ze wyjaśniłem Ci co i jak :mrgreen:

gosh 

Wysłany: 2008-07-02, 20:24   

wlasnie kupilam shocj therapy i ruszam do dziela...
bede pisala co i jak, jakby co.

t800 
Admin i trener

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-07-02, 20:35   

hihi jestem bardzo ciekawy.Mysle ze niezle CIe wystrzeli po 20-30 min poczujesz niezly przyplyw energii :evil:

gosh 

Wysłany: 2008-07-02, 22:02   

mam nadzieje, ze i efekty tej energii beda widoczne.
nie moge sie doczekac..

Odpowiedz do tematu