paker.co.uk

Paker.co.uk - Sklep, forum, porady
Suplementy i odżywki - Anglia, Szkocja, Walia, Irlandia

Powrót do sklepuPowrót do sklepu  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  FAQFAQ

Mapa GoogleMapa Google  Twój wirtualny trenerWirtualny trener  Twój wirtualny dietetykWirtualny Dietetyk  Twój wirtualny dietetykPrzelicznik miar

Poprzedni temat «» Następny temat
CZY TO SŁABISZE DIAŁANIE AMP
Autor Wiadomość
nusia 

Pomogła: 1 raz

Wysłany: 2008-08-09, 22:51   CZY TO SŁABISZE DIAŁANIE AMP

WITAM ZWRACAM SIĘ Z TAKIM ZAPYTANIEM OD 11 DNI STOSUJĘ AMP BIORĘ PO 5 KAPUSUŁEK NA DOBĘ-OD KILKU DNI USTAŁO MI DRŻENIE RĄK CHCIAŁAM ZAPYTAĆ CZY TO OZNACZA ŻE MÓJ ORGANIZM SIĘ PRZYZWYCZAJŁ I TERAZ JUŻ NIE BĘDĘ MIAŁA EFEKTÓW MIMO DALSZEGO STOSOWANIA.PSWZROKOWO JESTEM O POŁOWĘ MNIEJSZA LUDZIE NIE POZNAJĄ MNIE NA ULICY Z GÓRY DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM :lol:

Minimaniak 
Minimaniak

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-08-09, 23:05   

Z ampem dopiero zaczynam ale stwierdzam że lepiej jest brać wszelkiego rodzaju spalacze w mikro cyklach np 5 dni i 2dni przerwy organizm stosunkowo szybko się przyzwyczaja i wedle mojej oceny na moim ciele efekt słabnie ale nadal jest .

abyss 
Moderator

Wales

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-08-10, 00:06   

A ja sie nie zgodze, spalacze sa od spalania tluszczu a pobudzenie to efekt drugorzedny, pod wzgledem pobudzenia organizm bardzo szybko sie przyzwyczaja i pobudzenie slabnie ale podniesiony metabolizm i wieksze spalanie tluszczu zostaje.

Dla porownania wezmy pod uwage kawe, zalozmy ze przez 2 tyg pijemy po 8 mocnych kaw dziennie, po 2 tygodniach pobudzenie bedzie mniejsze niz na poczatku ale czy to znaczy ze w 1 dniu 6 kaw podnioslo cisnienie i przyspieszylo bicie serca bardziej niz w 14 dniu? Wcale nie tylko nasz organizm przyzwyczail sie do pracy na wyzszych obrotach i pobudzenia jako takiego juz nie czujemy.

t800 
Admin i trener

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-08-10, 02:35   

Działanie pobudzające jest działaniem nieporządanym :) Ważne że termogeneza jest utrzymana i tłuszczyk się spala :-D

abyss 
Moderator

Wales

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-08-10, 08:31   

Niepozadanym? U mnie pozadanym jak najbardziej ;-) Choc wcale sie teraz nie odchudzam to zaraz sobie zapodam dwa capsy spalacza bo wiem ze mnie dlugi i meczacy dzien w pracy czeka :-P

Myszolap 
Osobisty Trener

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-08-10, 09:10   

Witam,
Tak jest to niepozadane uczucie, bo na opakowaniu jest wyraznie napisane Jitter Free, co oczywiscie teraz wszyscy wiemy , jest bzdura ;)
Mnie trzesie teraz tylko jak wypije kawe po Amp ;) teraz w pracy siedze i pije zielona herbate ale zaraz kawa, bo niedziela na silowni jest nuuuuuuuuuuuuuudna!

Pozdrawiam

nusia 

Pomogła: 1 raz

Wysłany: 2008-08-11, 03:11   

PANOWIE DZIĘKI,JESTEŚCIE WIELCY.POZDRAWIAM

Minimaniak 
Minimaniak

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-08-11, 09:34   

Lepszego komplementu nie można sobie wyobrazić niż taki że kobieta pisze że jesteśmy wielcy
po to się ćwiczy :)

Odpowiedz do tematu