|
Reakcje po Ergolean AMP v2 |
| Autor |
Wiadomość |
Kart
Wiek: 30 Dołączyła: 20 Lis 2008 Posty: 25 Skąd: Wawa/Stargard
|
Wysłany: 2008-11-24, 08:59
|
|
|
Dzięki Więc jednak wybiorę sposób ze stopniowym zwiększaniem kalorii z AMP. Co do kawy i AMP czy coca-coli light i AMP to działanie tego połączenia mogłam poznać w weekend, jak się zapomniałam i wypiłam takie kombinacje. Powiem szczerze, że odczucie dziwne, myślałam, że zejde |
|
|
|
 |
prezeso

Pomógł: 17 razy Wiek: 26 Dołączył: 08 Lip 2008 Posty: 589 Skąd: Corby / Gdansk
Grupy: Paker Friends
|
Wysłany: 2008-11-24, 09:10
|
|
|
AMP zawiera spora dawke kofeiny dlatego nie nalezy przesadzac przynajmiej na poczatku. Ja np. teraz moge walnac sobie mocna kawke po ampie i nic mi nie jest ale na poczatku sie nie dalo
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Kart
|
Wysłany: 2008-11-24, 09:12
|
|
|
To na pewno Ja wolę póki co nie narażać serducha, więc narazie odstawię te używki. Jak sobie kawy i coli przez miesiąc nie popiję nic mi się z tego powodu nie stanie a ja będę jednak spokojniejsza |
|
|
|
 |
Kart
|
Wysłany: 2008-11-25, 12:58 wzrost apetytu
|
|
|
Pytanie mam. Mój mąż zachęcony moimi sukcesami po zażywaniu AMP postanowił się przyłączyć. Zażywa 3xdziennie po 1 tabletce i u niego zamiast hamowania łaknienia nastąpił
wzrost apetytu. Może powinien zmienić preparat? A może to wcale nie wina AMP tylko poprostu jego apetytu i tyle?
Przyznam szczerze, że u mnie po 4 dniach stosowania AMP wzrost apetytu także nastąpił -hamuje się jak mogę, ale naprawdę ledwo daję radę . |
|
|
|
 |
prezeso

|
Wysłany: 2008-11-25, 13:27
|
|
|
Hmmm... U mnie dziala zawsze hamujaco. Ale musze przyznac, ze po jednej odczuwam to slabo. DOpiero biorac dwie tabletki dwa razy dziennie odczulem mocno brak apetytu.
Nigdy nie bralem 3 x 1 tabletka ze wzgledu na to ze nie moglem spac po wieczornej tabletce.
Co do meza to trudno powiedziec, moze byc tak, ze akurat ten specyfik na jego organizm nie dziala tak mocno, z tego co pamietam to Abyss chyba pisal ze jemu apetytu nie hamowal AMP.
A moze poprostu dieta nie jest odpowiednia? Nie dostarczacie odpowiednich skladnikow? Napisz mniej wiecej co jesz kazdego dnia.
Ja bym tez sprobowal jesc jedna tabletke rano i potem dwie 6-8 godzin pozniej.
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
abyss
Moderator

Pomógł: 123 razy Wiek: 26 Dołączył: 30 Cze 2008 Posty: 1294 Skąd: Cardiff
Grupy: Paker Team
|
Wysłany: 2008-11-25, 14:08
|
|
|
U mnie jedynym suplem ktory hamowal apetyt byl Venom Hyperdrive 3.0 no i efedryna oczywiscie
A wzrosta apetytu moze nastapic jak sie nagle ostro za treningi maz zabral, organizm zaczal wiecej kalori spalac i dlatego czesciej na poczatku dopada glod. Ja osobiscie zawsze po treningach jestem glodny jak wilk. |
_________________ 'Nie wystarczy urodzic sie czlowiekiem, trzeba jeszcze byc czlowiekiem' |
|
|
|
 |
Kart
|
Wysłany: 2008-11-25, 14:20
|
|
|
Jeśli chodzi o AMP to zwiększyłam jednak dawkowanie do 4 dziennie, z podziałem na 2 rano i 2 wieczorem.Jeśli chodzi o dietę, to staram się trzymać zasady: od rana do południa węgle, po południu białka.
Wg. tego moje śniadanie to:
- płatki Nestle fitness fruit ( tak. ok 30g ) zalane mlekiem sojowym light + 5 szt. orzechów nerkowca, ew. włoskich, jeśli nie płatki to 2 kromki pieczywa razowego z twarogiemi dżemem niskosłodzonym albo ogórkiem czy sałatą i rzodkiewką, ew. ten sam chleb z serem żółtym czy pleśniowym i pomidorem
-II śniadanie jabłko lub inny owoc. Czasem owsianka z owocami ( gotowe mieszanki Nestle NesVita )
-Kolejny posiłek jest już raczej mieszany tzn. czasem zabieram do pracy danie obiadowe ( kasza, ryż czy makaron ze szpinakiem czy innymi warzywami ), ew. jakaś sałatka warzywna.
-Obiad to ostatnio zupa miso ( pasta sojowa, glony, warzywa, tofu - ewentualnie jajka jako zamiennik tofu.
Do tego wszystkiego wypijam 2-4 kaw rozpuszczalnych, herbatę, wodę mineralną niegazowaną. Posiłki spożywam co 3-4 godziny
Szpinak mieszam z reguły z twarogiem chudym, ew. serem ricotta i dodaję 2-3 łyżki kukurydzy z puszki, sałatki mieszam z jogurtem naturalnym. Jak wynika z jadłospisu jestem wegetarianką-jem jednak jajka, mleko nie tylko sojowe, twaróg i inne przetwory mleczne. Ryb nie lubię. Czasem do posiłku przegryzę sobie 2 kostki czekolady mlecznej, gałkę lodów albo 3-5 śliwek suszonych.
Poczytałam sobie co nieco to forum, porady a także całe litanie na temat IG i prawdę mówiąc to mam teraz mętlik. Do jednego wniosku doszłam na pewno-ZA DUŻO WĘGLI I PRODUKTÓW O WYSOKIM IG. Przez ostatnie lata ograniczyłam spożywanie tłuszczy, jednak jak już sobie poczytałam to nie jest za dobry pomysł. Przymierzam się do zasad diety South Beach, która łączy i zasadę niskiego IG i spożywania większej ilości produktów nabiałowych.
Już raz zrewolucjonizowałam swoją dietę, ale chyba przydałaby się kolejna rewolucja-o mężu nie wspomnę, ale to inna para kaloszy. Jego dieta woła wręcz o pomstę |
|
|
|
 |
abyss
Moderator

|
Wysłany: 2008-11-25, 15:07
|
|
|
Oj coz to za obszerny post, bede komentowal w miare czytania
Chleb razowy mozesz tez zamiennie stosowac z waflami ryzowymi i pumperniklem, zamiast dzemu lepsze bedzie maslo orzechowe, zamiast sera plesniowego serek typu fromage.
Owoce tam gdzie mozesz to zamieniaj na warzywa gdyz zawieraja mniej cukrow, jesli ryz to lepiej brazowy, jesli kasza to gryczana, ciemny makaron tez bedzie lepszy od jasnego.
Jak herbatka to najlepiej zielona, nawet jak jej nie lubisz to jest teraz tyle roznych smakow ze mozna cos dobrze smakujacego znalezc.
No faktycznie masz racje duzo u Ciebie produktow o wysokim ig owocow swiezych i suszonych, podstawa odchudzania to jak najnizsze ig i duzo blonnika, tlszcze trzeba spozywac w rozsadnych dawkach gdyz ich brak moze sporo w organizmie namieszac. |
_________________ 'Nie wystarczy urodzic sie czlowiekiem, trzeba jeszcze byc czlowiekiem' |
|
|
|
 |
Kart
|
Wysłany: 2008-11-25, 17:06
|
|
|
Dziekuję za porady (trochę odbiegnę od tematu, bo wątek o dietach jest gdzie idziej, ale to tak już ostatni raz ) jeżeli chodzi o produkty to stosuje wszystkie wymienione, czyli nie przetworzony ryż, kasze, ciemne pieczywo, makaron razowy. Owoce ograniczyłam do jednego dziennie. Przestałam być pewna co do moich płatków-skoro są z owocami kandyzowanymi i bakaliami, to może lepiej darować sobie owoce dodatkowo? Czy do warzyw są jakieś ograniczenia czy można spożywać wszystkie na jakie ma się ochotę? |
|
|
|
 |
abyss
Moderator

|
Wysłany: 2008-11-25, 17:12
|
|
|
Minimum owocow powinno byc ale nadmiar owocow to nadmiar cukrow a przy odchudzaniu to raczej nie wskazane, warzyw mozesz ile Ci sie tylko podoba i jakie Ci sie podobaja |
|
|
|
 |
t800
Admin i trener

Pomógł: 58 razy Wiek: 31 Dołączył: 12 Mar 2008 Posty: 1022 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 2008-11-25, 18:38
|
|
|
| AMP działa bardzo dobrze,lepiej od leków na receptę.Mogę porównać AMP do meridii - leku na nadwagę ( na receptę ). Działanie mają bardzo podobne,a to jest jeden z najsilniejszych leków. Ale jak ktoś chce Ekstremalnie pojechać to zestawik Zaawansowany pakiet odt?uszczaj?cy - Paker Max! nie ma sobie równych. |
|
|
|
 |
Kart
|
Wysłany: 2008-11-25, 22:59
|
|
|
| t800 napisał/a: | | AMP działa bardzo dobrze,lepiej od leków na receptę.Mogę porównać AMP do meridii - leku na nadwagę ( na receptę ). Działanie mają bardzo podobne,a to jest jeden z najsilniejszych leków. Ale jak ktoś chce Ekstremalnie pojechać to zestawik Zaawansowany pakiet odt?uszczaj?cy - Paker Max! nie ma sobie równych. |
Podoba mi się taki zestawik powiem szczerze. Fajnie by było, gdybym poprawiła sobie przemianę materii już na całe życie. Nie mówię tu o sytuacji, że będę jadła co mi się podoba i ile mi się podoba tylko o normalnym "przerabianiu", bo od wielu lat mam z tym kłopot, a każda większa porcja jedzenia często kończy się nieżytem pokarmowym. Tak więc o szaleństwach muszę zapomnieć tak czy owak. Już wcześniej czytałam o tym "odwadniaczu", który jest w zestawie. Czy on na pewno zbytnio nie odwodni organizmu? W sumie mam do zrzucenia jeszcze z 5 kg, sylwetka po AMP, marszobiegach i zwykłej domowej gimnastyce bardzo mi się poprawiła-czuję się jak odessana z tłuszczu-to co dopiero po takim zestawie
Niestety dziś miałam imieniny i chciał nie chciał moje posiłki odbiegły od diety-jutro funduję sobie oczyszczanie poprzez picie wody mineralnej z wyciśniętymi sokami z plastrów grejfruta oraz cytryny. Mam nadzieję pozbyć się tego ciężaru z żoładka i wogóle przywrócić lekkość sprzed szaleństwa i moje 65kg ( mój cel to 58-60kg do 15 grudnia) |
|
|
|
 |
abyss
Moderator

|
Wysłany: 2008-11-26, 00:01
|
|
|
| Odwadniacz odwodni Cie szybko ale na krotka chwile, zawodowi kulturysci stosuja takie specyfiki przed zawodami. Normalnym ludziom przydaje sie jak chcesz np wygladac np na impreze w weekend czy na wypad na plaze ze znajomymi itp. |
|
|
|
 |
t800
Admin i trener

Pomógł: 58 razy Wiek: 31 Dołączył: 12 Mar 2008 Posty: 1022 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 2008-11-26, 14:11
|
|
|
| Watershed - 60 tablets nie odwodni Cie całkowicie.Za to nadmiar wody podkórnej zostanie wydalony. Efekt jest taki że sylwetka wygląda znacznie lepiej,zaczynają pojawiać się detale,żyły,prążki na mięśniach,których normalnie nie widać,bo woda je zasłania. Co do podniesienia tempa przemiany materii na całe życie to najlepiej podnoszą ćwiczenia aerobowe wykonywane interwałem.Niestety z wiekiem przemiana materii spada a najbardziej widoczne to jest koło 30 roku życia. |
|
|
|
 |
prezeso

|
Wysłany: 2008-11-26, 14:24
|
|
|
Watershed dziala doskonale. I ja i moja partnerka zrobilismy sobie 3 dniowa kuracje i efekty przeszly moje oczekiwania
Teraz mnie meczy zeby kupil kolejna puszke przed swietami |
|
|
|
 |
|
|