paker.co.uk

Paker.co.uk - Sklep, forum, porady
Suplementy i odżywki - Anglia, Szkocja, Walia, Irlandia

Powrót do sklepuPowrót do sklepu  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  FAQFAQ

Mapa GoogleMapa Google  Twój wirtualny trenerWirtualny trener  Twój wirtualny dietetykWirtualny Dietetyk  Twój wirtualny dietetykPrzelicznik miar

Poprzedni temat «» Następny temat
skutki uboczne spalaczy
Autor Wiadomość
justynucha 

Scotland

Pomogła: 2 razy

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-08-28, 19:40   skutki uboczne spalaczy

chcialam kontynuowac temat stosowania spalaczy przez osoby z wycieta tarczyca. chcialabym wiedziec, jakie moga byc skutki uboczne stosowania tych suplementow...
pozdrawiam
justyna

t800 
Admin i trener

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-08-28, 20:34   

osoby z usunieta tarczyca juz nie maja tarczyczy,wiec nie bedzie zadnej interakcji.Musza brac hormony tarczycy i zauwaza lekko podniesiana przemiane poniewaz T4 do T3 bedzie szybciej konwertowane.
Pozdrawiam

justynucha 

Scotland

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-08-28, 21:37   

czyli poprostu nie beda dzialaly jesli dobrze zrozumialam ( tak jak na osoby 'zdrowe') ;-) . i nie spowoduje zadnych skutkow ubocznych :->

t800 
Admin i trener

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-08-29, 07:30   

Można brać,ale jak osoba biorąca novothyral jest otyła to moga być dwa powody.Po pierwsze jako hormon tarczycy przyspiesza przemianę materii i apetyt,i jak ktos się nie kontroluje to po prostu je za dużo,lub druga mozliwosc dawki podawane sa zbyt małe,ale z tym to należy się zgłosić do lekarza,lub na wlasna rękę zwiększyć o parę% dawkę,ale tego nie polecam. :mrgreen:

justynucha 

Scotland

Grupy:
Paker Friends

Wysłany: 2008-08-29, 09:44   

nie wiem jakie tebletki bierze ta osoba, ale na pewno nie jest otyla, a wrecz odwrotnie. i wlasnie sie dowiedzialam w jaki sposob sie odchudzila. nie bede tego tutaj opisywala, bo nie chce zeby ktos inny wpadl na taki 'wspanialy' pomysl. :-)
w kazdym razie bardzo dziekuje za pomoc...
pozdrawiam

Kart 

Wysłany: 2008-12-01, 07:30   

Dobra, chyba i mnie dopadły skutki uboczne. Od trzech dni puchną mi oczy, a dzisiaj także twarz. Obawiam się, że na przedramionach od wewnętrznej strony mam wysypkę i jakieś kłucie w klatce piersiowej, głowę cieżką jakbym nie spała od 3 dni. Prawdę mówiąc zażywając samo AMP nie miałam takich reakcji.Teraz nie wiem-czy to zmiana diety na bardziej białkową, czy połączenie Cuttig Edges i Syntaxu. Czy jakieś płyny są zabronione w trakcie zażywania? Bo z rana zawsze piję sobie wodę z sokiem z cytryny, w ciągu dnia coca -cole albo pepsi light, kawę, herbatę. Wczoraj wogóle darowałam sobie już ostatnią dawkę suplementów, żeby pozbyć się opuchniętych oczu-no to spuchły nie tylko oczy ale i twarz. No normalnie bosko:(

t800 
Admin i trener

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-12-01, 15:30   

Odrzuć napoje typu Cola.Pij wodę niegazowaną bez dodatków. Musisz uzupełniać płyny,ponieważ bez wody nie są możliwe przemiany energetyczne min. tłuszczu.
Aby spalić 1 g. tłuszczu organizm potrzebuje około 20 g. wody... Może za bardzo się forsujesz tymi marszobiegami.Spróbuj tak jak Ci poradziłem w innym poście ( interwały ). Ogranicz aeroby do 3-4 razy w tyg. i nie przekraczaj 40 min. :)

abyss 
Moderator

Wales

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-12-01, 19:36   

Spuchnieta twarz to wina tarczycy albo nerek, nic innego jak zatrzymanie wody w organizmie no i cos z tych supli ktore bierzesz to powoduje wiec trzeba tylko dojsc ktory. Odstaw suple na conajmniej jeden dzien a potem wracaj do nich stopniowo, zacznij brac najpierw ampa w malych ilosciach bo nikt po nim takich jazd nie mial wiec to raczej najpewniejszy supel a potem za pare dni zacznij brac kolejny suple ktory masz i jak wroci to bedziesz wiedziala dlaczego.

Poza tym nie znam tego syntaxu wiec podaj jakas pelna nazwe to poszukam i spojrze na sklad, moze to tez termogenik i w polaczeniu z ampem daje Ci bole w klatce. Ja wlasnie jak kiedys efedryne z jakims innym spalaczem zestawilem to mialem klucia w klatce.

Kart 

Wysłany: 2008-12-01, 21:23   

Odstawiłam wszystko na 1 dzień, wczoraj wieczorem już nie brałam niczego. Jestem osłabiona więc nawet nie biegam-poprostu się przespałam dla wzmocnienia. Teraz widzę, że niezależnie od tego o której idę spać, czy z nocy czy z dnia to puchne, bo teraz buzie mam znowu okrągłą. Ten drugi środek to Syntra EC

abyss 
Moderator

Wales

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-12-02, 00:23   

Linka usunalem ze wzgledow regulaminowych.

Supla nie znam i jak spojrzalem na sklad to w sumie wyglada dosc bezpiecznie, aczkolwiek nie bralbym go razem z ampem bron boze.

Aaaaaaale dalej szukajac o nim informacji na innym forum na ktorym siedze trafilem na taka publikacje.

Cytat:
UWAGA! Na zlecenie Polskiego Związku Podnoszenia Ciężarów w Zakładzie Badań Antydopingowych Instytutu Sportu zbadano odżywkę SYNTRA (90 kapsułkowa). Wykryto w niej dehydroepitestosteron (DHEA). Jest to zabroniona substancja dopingująca. DHEA ujawniona w odżywce nie została zadeklarowana na etykiecie, istnieje więc możliwość nieświadomego zażycia substancji dopingującej wraz z odżywką przez sportowców. Sportowiec karany jest po wykryciu badaniami antydopingowymi substancji zabronionej, nawet w przypadku nieświadomego jej dostarczenia dowolną drogą do organizmu. Każdy przypadek osoby złapanej na dopingu przez WADA to kara finansowa w wysokości 1500 euro plus - obecnie - wysokie prawdopodobieństwo zawieszenia Polaków w startach międzynarodowych na 2 lata.

Jednym slowem slowem w Syntrze znajduja lub kiedys znajdowaly sie prohormony. Tekst ktory wkleilem zostal zamieszczony na poczatku 2007 a czy od tego czasu cos sie zmienilo i syntra dalej zawiera prohormony to juz ciezko powiedziec.

Kart 

Wysłany: 2008-12-02, 07:12   

Więc jest duże prawdopodobieństwo, że jednak skład się nie zmienił i jakaś reakcja nadal zachodzi. Dziękuję za informację. Dzisiaj idę do lekarza, powiem co i jak no i się zobaczy. Dobrze w każdym razie nie jest, twarz jest nadal opuchnięta. Mam tylko nadzieję, że skończy się tylko na alergii.

Kart 

Wysłany: 2008-12-02, 11:06   

Konktaktowałam się ze sklepem, w którym nabyłam te specyfiki, czyli Cutting Edge i Syntra EC. Sprzedawca zapytał, czy nie brałam jeszcze czegoś na bazie magnezu lub sodu. Okazuje się, że tak-oprócz AMP i tych dwóch wymienionych wyżej biorę dodatkowo magnez, Belissę, która też jakieś elementy magnezu zawiera oraz witaminę B6. Podejrzewam, że tu jest przyczyna gromadzenia się wody-magnez hamuje wodę, a tamte odwadniają-no i gospodarkę wodną szlag trafił. No nic, ciekawe co powie lekarz.

Odpowiedz do tematu