|
Spalacz tluszczu dla mojej lepszej polowy |
| Autor |
Wiadomość |
prezeso

Pomógł: 17 razy Wiek: 26 Dołączył: 08 Lip 2008 Posty: 589 Skąd: Corby / Gdansk
Grupy: Paker Friends
|
Wysłany: 2008-10-28, 10:03 Spalacz tluszczu dla mojej lepszej polowy
|
|
|
Witajcie.
No wiec moja druga polowa skonczyla karmic corke piersia kilka tygodni temu i zaczelismy proces odchudzania
Chce jej dokupic jakis spalacz tluszczu zeby szybciej widziala efekty. Ja mam doswiadczenie tylko z ampem i leviathanem. Czy moze jest cos innego co mozecie polecic?
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
abyss
Moderator

Pomógł: 123 razy Wiek: 26 Dołączył: 30 Cze 2008 Posty: 1294 Skąd: Cardiff
Grupy: Paker Team
|
Wysłany: 2008-10-28, 13:44
|
|
|
| Leviathan na pewno odpada bo to typowo meski spalacz ze wzgledu na dodane do niego ziolka na poziom testosteronu. Amp moze byc ale jezeli chcesz cos lajtowszego to Cuts II wydaje sie ok. Pobudzenie moze byc slabe bo tam nawet kofeiny nie ma ale za to jest chrom, lecytyna, kwasy tluszczowe i inne skladniki wplywajace na metabolizm. |
_________________ 'Nie wystarczy urodzic sie czlowiekiem, trzeba jeszcze byc czlowiekiem' |
|
|
|
 |
prezeso

Pomógł: 17 razy Wiek: 26 Dołączył: 08 Lip 2008 Posty: 589 Skąd: Corby / Gdansk
Grupy: Paker Friends
|
Wysłany: 2008-10-28, 14:30
|
|
|
Czaje.
A jezeli bym chcial cos co daje kopa aby mogla cisnac dluzej na stepie? Ale cos innego niz amp zeby przy okazji miec porownannie kolejnego spalacza? |
|
|
|
 |
abyss
Moderator

|
Wysłany: 2008-10-28, 17:24
|
|
|
Blaze Xtreme i Thermonex to ponoc fajne i dosc mocne spalacze, sam nie bralem ale sporo pozytywnych opini czytalem.
Oprocz tego Tight albo Animal Cuts ale to juz sa naprawde mocne cacka wiec delikatnie z dawkowaniem na poczatku z tym ze przy animal cuts nie ma za bardzo co kombinowac z dawkowaniem bo jest paczka pigul ktore trzeba wziac 2x dziennie, jedyne co mozesz zrobic to zaczac od jednej paczki. |
_________________ 'Nie wystarczy urodzic sie czlowiekiem, trzeba jeszcze byc czlowiekiem' |
|
|
|
 |
t800
Admin i trener

Pomógł: 58 razy Wiek: 31 Dołączył: 12 Mar 2008 Posty: 1022 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 2008-10-29, 19:44
|
|
|
Spokojnie może wziąść Animal Cuts - 42 packs lub Atro-Phex - 98 caps.Najlepiej rano na czczo i po 30 min. skoczyć na stepa.Interwał 20 min. i będzie super.Po 2 tyg. może dorzucić wieczorny stepik,tyle że już bez spalacza bo nie uśnie.Tym sposobem będzie w oczach gubiła kg. |
|
|
|
 |
abyss
Moderator

|
Wysłany: 2008-10-30, 15:16
|
|
|
| t800 napisał/a: | Spokojnie może wziąść Animal Cuts - 42 packs lub Atro-Phex - 98 caps.Najlepiej rano na czczo i po 30 min. skoczyć na stepa.Interwał 20 min. i będzie super.Po 2 tyg. może dorzucić wieczorny stepik,tyle że już bez spalacza bo nie uśnie.Tym sposobem będzie w oczach gubiła kg. |
No niby moze i nic sie jej pewnie nie stanie ale ja juz mialem przygode z mocnymi spalaczami wiec wole ostroznie.
Dawno dawno temu przed wspolnym bieganiem dalem kumplowi ktory w zyciu spalaczy nie bral Thermala Pro i przebieglismy moze kilometr i myslalem ze bede dla niego karetke wzywal bo jakis palpitacji serca dostal wiec wole ostroznie z takimi rzeczami dla osob ktore nie mialy nigdy stycznosci z niczym mocniejszym niz kawa czy redbul. |
|
|
|
 |
t800
Admin i trener

Pomógł: 58 razy Wiek: 31 Dołączył: 12 Mar 2008 Posty: 1022 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 2008-11-01, 04:56
|
|