paker.co.uk

Paker.co.uk - Sklep, forum, porady
Suplementy i odżywki - Anglia, Szkocja, Walia, Irlandia

Powrót do sklepuPowrót do sklepu  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  FAQFAQ

Mapa GoogleMapa Google  Twój wirtualny trenerWirtualny trener  Twój wirtualny dietetykWirtualny Dietetyk  Twój wirtualny dietetykPrzelicznik miar

Poprzedni temat «» Następny temat
STOSOWANIE AMP JAK I DO CZEGO?
Autor Wiadomość
nusia 

Pomogła: 1 raz

Wysłany: 2008-07-29, 23:19   STOSOWANIE AMP JAK I DO CZEGO?

WITAJCIE NA WSTĘPIE POZDRAWIAM WSZYSTKICH A PRZEDEWSZYSTKIM SYMPATYCZNYCH ADMINISTRATORÓW I TRENERÓW.SUCHAJCIE OD DWÓCH DNI STOSUJĘ AMP I MAM TAKIE PYTANIE CZY JA WŁAŚCIWIE JE PRZYJMUJĘ BIORĘ (3 RAZY DZIENNIE PO JEDNEJ KAPSUŁCE) A CO JEST NAJDZIWNIEJSZE ŻE STRACIŁAM PRAWIE CAŁKIEM ZAINTERESOWANIE JEDZENIEM CO MNIE BARDZO CIESZY BO OSTATNIO CO ZJADŁAM (COKOLWIEK) TO MIAŁAM WRAŻENIE ZE PRZYTYŁAMA ,JESTEM NA TYM PUNKCIE PRZECZULONA PONIEWAŻ OD STYCZNIA TEGO ROKU BEZ ŻADNEJ SUPLEMENTOWEJ POMOCY SCHUDŁAM PRAWIE 16 KG I ZA ŻADNE SKARBY NIE MAM ZAMIARU TEGO NADROBIC.

abyss 
Moderator

Wales

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-07-29, 23:57   

Ja bym sie z tego tak nie cieszyl bo:

1 bardzo niezdrowo jest nie jesc prawie nic

2 jesli dzieki ampowi nie masz wcale apetytu to jak skonczysz go brac to pewnie zaczniesz wcinac wszystko co popadnie i bedzie efekt jojo, chociaz nie masz apetytu to zmuszaj sie do jedzenia, nie mowie tu juz o jakiejs regularnej zaplanowanej diecie ale jedz regularnie jakies normalne male posilki czy chocby jakies owoce i jogurty

A tak w ogole to skoro bez pomocy schudlas 16kg to nie rozumiem czemu jeszcze spalaczami teraz sie faszerujesz. Skoro bez spalacza Ci tyle ubylo to z Ampem ubedzie Ci wieciej. Chcesz na sobie skore i kosci tylko zostawic?

Jesli wzrost i wage masz taka jak podalas w profilu to masz idealne proporcje. Jak zejdziesz do 54 to bedziesz miala juz niedowage wiec uwazaj zeby nie popasc z jednej skrajnosci w druga.

nusia 

Wysłany: 2008-07-30, 07:56   odpowiedz

WITAM DZIĘKI ZA RADĘ POSTARAM COŚ W SIEBIE WCISNĄĆ - SKÓRY I KOŚCI NIE CHCĘ NA SOBIE POZOSTAWIĆ TYLKO ŁADNE CIAŁKO TAKIE JAKIE MIAŁAM PRZED URODZENIEM TRÓJKI DZIECI.MAM PYTANIE CZY STOSUJĘ AMP WE WŁAŚCIWYCH DAWKACH TRZY RAZY DZIENNIE PO 1 KAPSUŁCE.POZDRAWIAM

Myszolap 
Osobisty Trener

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-07-30, 08:03   

Witam, ja biore je wg. zalecen FORUM.PAKER.CO.UK to jest 2 kapsulki 20 minut przed sniadaniem, 2 kaps. 30 minut przed obiadem i 1 kaps. 30 minut przed kolacja (przed 19:00), choc to moze byc zalecenie dla mnie, na opakowaniu masz duza rozleglosc, jezeli czujesz dzialanie, to zostaw tak, jezeli nie, to zwieksz delikatnie, ja czuje takie dzialanie, ze mnie telepie lekko od srodka, na kawe patrzec nie chce hehe, choc wczoraj mala sobie wypilem:)

Pozdrawiam

nusia 

Wysłany: 2008-07-30, 14:02   

HEJ JA KIEDYŚ STOSOWAŁAM THREMAL PRO I MIAŁAM NAPRAWDĘ DOBRE EFEKTY CZY MOŻESZ MI POWIEDZIEĆ JAKICH EFEKTÓW MOGĘ SIĘ SPODZIEWAĆ PO ZUŻYCIU JEDNEGO OPAKOWANIA AMP I CZY PO TYM OPAKOWANIU POWINNAM ZROBIĆ SOBIE PRZERWĘ ABY ORGANIZM SIĘ NIE PRZYZWYCZAIŁ :->

abyss 
Moderator

Wales

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-07-30, 15:06   

Efekty to kwestia indywidualna, zalezey tez od tego jak cwiczysz i jesz. Dla jednych dobre efekty to stracic 3 kilo a dla innych 10 wiec to tez kwestia indywidualnego podejscia.

Porownujac sklady Ampa i starego Thermala to efekty po Ampie moga byc ciut mniejsze ale tu moge sie mylic bo wszystko zalezy od tego jaki masz organizm. Za to z pewnoscia moge Ci powiedziec ze Amp mniej trzepnie Ci po organizmie bo efedryna ktora zawieral thermal do najzdrowszysch supstancji nie nalezy, co prawda jest pochodzenia naturalnego ale dzialanie ma zbilizone do amfetaminy i nie bez powodu zostala wycofana z powszechnego dostepu w Uni Europejskiej.

Co do przerwy to mysle ze po skonczeniu opakowania Ampa tydzien przerwy Ci nie zaszkodzi a nawet pomoze zanim wezmiesz sie za nastepne opakowanie.

nusia 

Wysłany: 2008-07-30, 22:43   

WŁAŚNIE TO JEST DZIWNE BO GDY STOSOWAŁM THERMAL (A BRAŁAM DO 6 KAPSUŁEK NA DOBĘ) NIE BYŁAM JAKOŚ SZCZEGÓLNIE "WYSTRZELONA"A PO WŻIĘCIU DWÓCH AMP-KÓW NA RAZ CZUJĘ SIĘ OGROMNIE POBUDZONA I TO WEWNĘTRZNE TRZEPANIE JEST BARDZO SILNE I DO TEGO DOKŁADA SIĘ DRŻENIE RĄK CZY TO NORMALNE.

nusia 

Wysłany: 2008-07-30, 22:45   

WŁAŚNIE TO JEST DZIWNE BO GDY STOSOWAŁM THERMAL (A BRAŁAM DO 6 KAPSUŁEK NA DOBĘ) NIE BYŁAM JAKOŚ SZCZEGÓLNIE "WYSTRZELONA"A PO WŻIĘCIU DWÓCH AMP-KÓW NA RAZ CZUJĘ SIĘ OGROMNIE POBUDZONA I TO WEWNĘTRZNE TRZEPANIE JEST BARDZO SILNE I DO TEGO DOKŁADA SIĘ DRŻENIE RĄK CZY TO NORMALNE.

t800 
Admin i trener

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-07-30, 22:59   

AMP jest naprawde silnym i skutecznym środkiem.W razie zbyt dużego pobudzenia trzeba na jakiś czas zmniejszyć dawkę.

Odpowiedz do tematu