paker.co.uk

Paker.co.uk - Sklep, forum, porady
Suplementy i odżywki - Anglia, Szkocja, Walia, Irlandia

Powrót do sklepuPowrót do sklepu  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  FAQFAQ

Mapa GoogleMapa Google  Twój wirtualny trenerWirtualny trener  Twój wirtualny dietetykWirtualny Dietetyk  Twój wirtualny dietetykPrzelicznik miar

Poprzedni temat «» Następny temat
Zapytanko
Autor Wiadomość
monkar 

Wysłany: 2008-07-29, 16:10   Zapytanko

;-) Witam kupilam clenbutical,po przebudzeniu ok 14,15 przyjmuje 2 tabletki po tym jem sniadanko i po 2 godzinkach zaczynam cwiczyc na pro fitness(to cos podobnego do nart)cwicze juz ok 5 miesiecy 6 razy w tyg.po 30 min minimalnie,czasem nawet do godzinki.Mam pewien problem otoz gdy przyjmuje te tabletki nie mam prawie apetytu,to dobrze,ale pozniej po uplywie 6 godzinek przyjmuje kolejne 2 tabletki i ide do pracy, pracuje na nocny shift,i tam czuje sie strasznie nie dojedzona i na przerwach zaczynam szalec z jedzeniem...chcialabym abyscie ulozyli dla mnie jakas sensowna diete,bo niestety sama nie umiem jej sobie stworzyc;(pozdrawiam[/b]

abyss 
Moderator

Wales

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-07-29, 16:33   

To ja proponuje poczytac temat Podstawy Diet i juz bedziesz wiedziala jak diete ulozyc, a nawet jak jej sobie nie ulozysz to i tak bedziesz wiedziala jak jesc madrzej i zdrowiej ;-)

t800 
Admin i trener

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-07-29, 18:21   

Dokładnie.Poczytaj,a co do szczegułów to oczywiście i pomożemy :mrgreen:

nusia 

Pomogła: 1 raz

Wysłany: 2008-07-29, 22:50   STOSOWANIE AMP

WITAM OD DWÓCH DNI ZACZĘŁAM STOSOWAC AMP PRZYJMUJĘ PO 3 KAPSUŁKI DZIENNIE (RANO,WIECZÓR,POŁUDNIE)I MAM JEDNAK PROBLEM PONIEWAŻ NIE MAM POJĘCIA CZY PRZYJMUJĘ JE PRAWIDŁOWO WIEM ŻE JUŻ O TYM PISALIŚCIE ALE POPROSZĘ O PORADĘ. I MAM JESZCZE JEDNO ZAPYTANKO CZY TO NORMALNE ŻE PO AMP PRAKTYCZNIE CAŁKOWICIE STRACIŁAM ZAINTERESOWANIE JEDZENIEM?

nusia 

Pomogła: 1 raz

Wysłany: 2008-07-29, 22:51   STOSOWANIE AMP

WITAM OD DWÓCH DNI ZACZĘŁAM STOSOWAC AMP PRZYJMUJĘ PO 3 KAPSUŁKI DZIENNIE (RANO,WIECZÓR,POŁUDNIE)I MAM JEDNAK PROBLEM PONIEWAŻ NIE MAM POJĘCIA CZY PRZYJMUJĘ JE PRAWIDŁOWO WIEM ŻE JUŻ O TYM PISALIŚCIE ALE POPROSZĘ O PORADĘ. I MAM JESZCZE JEDNO ZAPYTANKO CZY TO NORMALNE ŻE PO AMP PRAKTYCZNIE CAŁKOWICIE STRACIŁAM ZAINTERESOWANIE JEDZENIEM?

abyss 
Moderator

Wales

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-07-29, 23:51   

Amp pobudza wiec zalezy o ktorej wieczorem bierzesz, jesli nie masz problemow z zasypianiem to ok.

Odpowiedz do tematu