monkar
Wysłany: 2008-07-29, 16:10 Zapytanko
Witam kupilam clenbutical,po przebudzeniu ok 14,15 przyjmuje 2 tabletki po tym jem sniadanko i po 2 godzinkach zaczynam cwiczyc na pro fitness(to cos podobnego do nart)cwicze juz ok 5 miesiecy 6 razy w tyg.po 30 min minimalnie,czasem nawet do godzinki.Mam pewien problem otoz gdy przyjmuje te tabletki nie mam prawie apetytu,to dobrze,ale pozniej po uplywie 6 godzinek przyjmuje kolejne 2 tabletki i ide do pracy, pracuje na nocny shift,i tam czuje sie strasznie nie dojedzona i na przerwach zaczynam szalec z jedzeniem...chcialabym abyscie ulozyli dla mnie jakas sensowna diete,bo niestety sama nie umiem jej sobie stworzyc;(pozdrawiam[/b]
To ja proponuje poczytac temat Podstawy Diet i juz bedziesz wiedziala jak diete ulozyc, a nawet jak jej sobie nie ulozysz to i tak bedziesz wiedziala jak jesc madrzej i zdrowiej
_________________ 'Nie wystarczy urodzic sie czlowiekiem, trzeba jeszcze byc czlowiekiem'
WITAM OD DWÓCH DNI ZACZĘŁAM STOSOWAC AMP PRZYJMUJĘ PO 3 KAPSUŁKI DZIENNIE (RANO,WIECZÓR,POŁUDNIE)I MAM JEDNAK PROBLEM PONIEWAŻ NIE MAM POJĘCIA CZY PRZYJMUJĘ JE PRAWIDŁOWO WIEM ŻE JUŻ O TYM PISALIŚCIE ALE POPROSZĘ O PORADĘ. I MAM JESZCZE JEDNO ZAPYTANKO CZY TO NORMALNE ŻE PO AMP PRAKTYCZNIE CAŁKOWICIE STRACIŁAM ZAINTERESOWANIE JEDZENIEM?
WITAM OD DWÓCH DNI ZACZĘŁAM STOSOWAC AMP PRZYJMUJĘ PO 3 KAPSUŁKI DZIENNIE (RANO,WIECZÓR,POŁUDNIE)I MAM JEDNAK PROBLEM PONIEWAŻ NIE MAM POJĘCIA CZY PRZYJMUJĘ JE PRAWIDŁOWO WIEM ŻE JUŻ O TYM PISALIŚCIE ALE POPROSZĘ O PORADĘ. I MAM JESZCZE JEDNO ZAPYTANKO CZY TO NORMALNE ŻE PO AMP PRAKTYCZNIE CAŁKOWICIE STRACIŁAM ZAINTERESOWANIE JEDZENIEM?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum