Wysłany: 2008-08-21, 15:41 ZŁE SAMOPOCZUCIE PO ZAKOŃCZENIU STOSOWANIA AMP
WITAM MAM TAKIE PYTANKO OD TRZECH DNI MAM PRZERWĘ PO STOSOWANIU AMP CHCIAŁAM SIĘ DOWIEDZIEĆ BO MAM BARDZO ZŁE SAMOPOCZUCIE KTÓREMU TOWARZYSZĄ NIEZNOŚNE BÓLE GŁOWY ,SPADEK KONCENTRACJI I OGÓLNIE PASKUDNIE SIĘ CZUJĘ .CZY MOŻECIE MI JAKOŚ POMÓC LUB POWIEDZIEĆ CZEMU TAK SIĘ CZUJĘ.POZDRAWIAM
Organizm przystosowal sie do pracy na wysokich obrotach, wyzszego cisnienia i temp ciala i teraz musi sie znow na nizsze przestawic, po paru dniach powinno przejsc, tez tak zawsze mam po mocniejszych spalaczach dlatego wole odstaswiac stopniowo.
_________________ 'Nie wystarczy urodzic sie czlowiekiem, trzeba jeszcze byc czlowiekiem'
Ja odstawiłaś Ergolean AMP v2 - 90 caps i do tego nie pijesz kawy to jest to efekt abstynencji. Pij przynajmnie 2-3 kawy dziennie przez jakiś czas i powinno być lepiej
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum