|
Konkurs - Zestaw suplementów na masę |
| Autor |
Wiadomość |
prezeso

Pomógł: 17 razy Wiek: 26 Dołączył: 08 Lip 2008 Posty: 589 Skąd: Corby / Gdansk
Grupy: Paker Friends
|
Wysłany: 2008-10-30, 16:28
|
|
|
Nie wiem czemu ale nie mam opcji edytuj dostepnej
Wiec jezeli mozecie to wyedytujcie znak funta na cos innego, moze dolara? i tam na dole uciekl mi nawias
DZieki |
|
|
|
 |
abyss
Moderator

Pomógł: 123 razy Wiek: 26 Dołączył: 30 Cze 2008 Posty: 1294 Skąd: Cardiff
Grupy: Paker Team
|
Wysłany: 2008-10-30, 16:35 Konkurs - Zestaw suplementów na masę
|
|
|
Temat do zadawania pytan odnosnie konkursu, jesli ktos ma pytanie czy chce cos napisac to prosze pisac tutaj, w samym temacie konkursowym wrzucamy juz gotowe propozycje zestawow, bez spamowania |
_________________ 'Nie wystarczy urodzic sie czlowiekiem, trzeba jeszcze byc czlowiekiem' |
|
|
|
 |
abyss
Moderator

|
Wysłany: 2008-10-30, 16:47
|
|
|
Opcji edytuj nie ma zeby nie zmieniac po kilkanascie razy proponowanych zestawow jak tylko zobaczysz ze ktos cos lepszego ulozyl
Swoja droga to przelamales lody, gratuluje odwagi |
_________________ 'Nie wystarczy urodzic sie czlowiekiem, trzeba jeszcze byc czlowiekiem' |
|
|
|
 |
abyss
Moderator

|
Wysłany: 2008-11-06, 01:06
|
|
|
Wyglada na to ze wygrasz z braku konkurentow
Swoja droga to mam nadzieje ze pojawia sie jeszcze chociaz 2 propozycje zeby moglo sie glosowanie odbyc odnosnie podzialu miejsc |
|
|
|
 |
t800
Admin i trener

Pomógł: 58 razy Wiek: 31 Dołączył: 12 Mar 2008 Posty: 1022 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 2008-11-06, 14:51
|
|
|
prezeso przyznaj się.Zablokowałeś innym forumowiczom konta,by wykosić konkurencję
i wygrać Ale na poważnie ZACHĘCAMY WSZYSTKICH DO UDZIAŁU W KONKURSIE !!!!! |
|
|
|
 |
prezeso

|
Wysłany: 2008-11-06, 16:12
|
|
|
ehem, wyslalem wszystkim wiadomosc zeby nie glosowali bo to taka podpucha i do tego ze wirusy sie same zainstaluja jak wogole beda tu wchodzic. Nie mowiac juz o tym ze im od razu miesnie sflaczeja
A tak na serio to jeszcze caly miesiac prawie wiec nie mam sie z czego cieszyc.
Rozumiem, ze jakbym byl tylko ja to zgarniam cala pule nagrod moge ulozyc dwa dodatkowe zestawy tak dla sciemy ahaha |
|
|
|
 |
abyss
Moderator

|
Wysłany: 2008-11-10, 01:01
|
|
|
Ej, a tak na powaznie to jaja sobie panowie robicie chyba
Suplementy i kasa do rozdania a nikt nawet oprocz Prezesa nie probuje
Jest na tym forum przeciez pare osob ktore sa w stanie bardzo fajny cykl rozplanowac wiec nie rozumiem czemu tu nikt nie probuje Czyzby wszyscy szykowali sie na koniec zeby nikt nie zgapil
Moze te podane informacje sa podane jakos malo czytelnie Choc wydawalo mi sie ze dosc jasno to rozpisalem i jak pisze ze gosc zle sypia itp. to znajdzie sie jakis supelek ktory i temu zaradzi i innym problemom rowniez.
Z reszta nawet jak szczegoly ktos pominie to przeciez cykl na jakiejs dobrej kreatynce chyba kazdy sam potrafi rozpisac, moze lepszy, moze slabszy ale zawsze to cykl na mase. |
|
|
|
 |
prezeso

|
Wysłany: 2008-11-10, 09:16
|
|
|
Ja nadal uwazam sie pojawie wiecej zestawow ale blizej zakonczenia konkursu.
|
|
|
|
 |
Emigrant

Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył: 13 Mar 2008 Posty: 53 Skąd: Z Kosmosu
|
Wysłany: 2008-11-10, 16:56
|
|
|
Ja na pewno przedstawie swoj zestaw. bez dwoch zdan
Prezeso tak latwo nie wygrasz |
|
|
|
 |
prezeso

|
Wysłany: 2008-11-10, 20:21
|
|
|
hehehe lubie konkurencje
Swoja droga ostatniemu najlatwiej co ?(gorzej jak suplementow zabraknie) Ale ktos musial przelamac lody |
|
|
|
 |
Michał ox
Michał

Pomógł: 5 razy Wiek: 28 Dołączył: 16 Sie 2008 Posty: 182 Skąd: oxford
|
Wysłany: 2008-11-10, 23:10
|
|
|
tak,to fakt każdy czeka do końca miesiąca prezeso postaram sie wrzucić coś w przeciągu kilku dni byś nie był taki samotny
Ciekawe?może PAKERZY kierują sie zasadą:ostatni będą pierwszymi |
|
|
|
 |
prezeso

|
Wysłany: 2008-11-11, 07:08
|
|
|
Albo nad zestawami pracuja specjalisci na innych forach |
|
|
|
 |
t800
Admin i trener

Pomógł: 58 razy Wiek: 31 Dołączył: 12 Mar 2008 Posty: 1022 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 2008-11-12, 23:55
|
|
|
prezeso - a gdzie spodziewane efekty? jak uzasadnisz połączenie akurat tych suplementów i dlaczego do 6-OXO - 180 caps proponujesz dorzucić ZMA Pro - 90 caps Trochę Cię pomęczę.hihih |
|
|
|
 |
prezeso

|
Wysłany: 2008-11-13, 07:26
|
|
|
| Cytat: | | prezeso - a gdzie spodziewane efekty? jak uzasadnisz połączenie akurat tych suplementów i dlaczego do 6-OXO - 180 caps proponujesz dorzucić ZMA Pro - 90 caps Trochę Cię pomęczę.hihih |
T800 ciesze sie, ze pytasz Nie ma uzasadnienia tak jak przeczytasz tu w pierwszym poscie poniewaz nie spodziewalem sie braku mozliwosci edycji. Wiec po wklejeniu calego zestawu ktory przygotowalem w wordzie kliknalem wyslij. I tak juz zostalo. Jezeli moge to dodam caly opis i uzasadnienie w kolejnym poscie - a najchetniej zrobilbym to w ostatnim tygodniu listopada ze wzgledu na to, ze sam jade na takim zestawie i bede mogl udokumentowac przewidywane efekty - faktami
Jezeli chodzi o polaczenie ZMA i 6-OXO to ten pierwszy posiada duza ilosc cynku i magnezu oraz witaminy B6 co jak wiadomo wplywa bardzo dobrze na uklad nerwowy jak i metabolizm komorkowy, reguluja poziom kortyzolu w organizmie co zapobiega rozpadowi miesni. Samo ZMA jest dosc slabym boosterem testosteronu wiec napewno nie wplynie negatywnie na organizm i nie rozsadzi nam jader
Zdaje sobie rowniez sprawe ze sa lepsze srodki na zasypianie ale:
a\ nie chodzi chyba tylko o zasypianie w tym pakiecie wiec wybralem srodek ktory ma wiecej zastowowan;
b\ jestesmy ograniczeni finansowo a ja i tak przekroczylem juz ustalona granice.
No i jeszcze tak na koniec zeby potwierdzic moja teorie istnieje suplement laczacy te dwa jak i tribulus i sporo osob chwali efekty uzyskane po nim: Forza-T 6-OXO & ZMA Testoserone.
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
prezeso

|
Wysłany: 2008-11-14, 20:01
|
|
|
eeee no i co nawet sie nie ustosunkujesz do mojej wypowiedzi? Ja oczekiwalem ze mnie zjedziesz zaraz ze to nie tak itd. a Ty zostawiasz mnie w zawieszeniu haha
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|