Dobór suplementów, zwłaszcza gdy w grę wchodzi łączenie kilku różnych środków, jest problemem z którym spotykają się osoby ćwiczące, zwłaszcza te które dopiero rozpoczynają swoją przygodę z siłownią.
Wychodząc naprzeciw Waszym oczekiwaniom, postanowiliśmy przygotować zestawy suplementów, które pozwolą w łatwiejszy sposób osiągnąć zamierzone cele.
Zestawy podzieliliśmy na trzy główne grupy: A, B i C. Każda grupa jest przeznaczona dla osób o różnym doświadczeniu. Zestawy w danej grupie są tak pomyślane, aby można było je stosować naprzemiennie. Co w praktyce oznacza, że jeśli skończymy zestaw A1, to możemy przejść do zestawu A2 oraz A3.
Seria A, Podstawowy zestaw na masę - to suplementy dobrane z myślą o osobach, które dopiero rozpoczynają swoją przygodę z siłownią i suplementami.
(Staż treningowy: 0-12 miesięcy).
Seria B, Zaawansowany zestaw na masę - to zestawy dla osób, które ćwiczą ponad rok, znają możliwości swojego organizmu i chcą zrobić kolejny krok w rozwijaniu naturalnych predyspozycji.
(Staż treningowy: 12-24 miesiące).
Seria C, Profesjonalny zestaw na masę - jest przeznaczona dla osób, które chcę przełamać naturalne granice organizmu. Osoby sięgające po zestawy z tej serii, powinny posiadać dużą wiedzę na temat odżywiania, treningów oraz suplementacji.
(Staż treningowy: Powyżej 2 lat).
Każda grupa, to trzy różne zestawy. Sprawdź, który będzie odpowiadał Twoim potrzebom. Jeśli nie jesteś pewien co wybrać, napisz do nas, a eksperci doradzą odpowiednie rozwiązanie:
Pamiętaj, suplementy to tylko dodatek, który wspomaga Twoje wysiłki. Równie istotna jest dieta i odpowiedzi program treningowy. Jeśli masz problem z doborem diety lub treningu, skorzystaj z gotowych rozwiązań lub zwróć się do nas o pomoc. Poniżej znajdują się linki do diet i treningów.
Jeśli ćwiczysz, co najmniej 2 lata, jesteś mężczyzną i masz powyżej 23 lat, idealny stan zdrowia i uważasz, że powyższe zestawy, to dla Ciebie nadal za mało, możesz sięgnąć po coś naprawdę ekstremalnego - prohormony.
Pamiętaj jednak, prohormony to nie zabawki, stanowią legalną alternatywę dla sterydów, jednak ich wpływ na zdrowie nadal budzi wiele wątpliwość.
Witam...Ja mógłbym się poświęcic i zrobic darmowy test na którymś z zestawów profesjonalnych lub na jakimś z prohormonowych lub odtluszczajacych jak by byla taka mozliwosc...Dziękuje...
zwlaszcz, ze wiekszosc tych supli juz dawno przetestowana bo pol wiary z tego forum jedzie na no xplode cell masie itd... a zestawy prohormonow juz testowane byly tez z tego co pamietam
_________________ cogito ergo sum
per aspera ad astra
A ja mam pytanko, z odpowiednią dietą ile bym mógł przytyć na tym podstawowym zestawie na masę A1, później A2 i A3.
Po kolei gdyby mi ktoś odpowiedział, oczywiście w przybliżeniu.
Moje przypuszczenia to na A1 tak z 5-6 kg?
To indywidualna sprawa,na ktora sklada sie wiele czynnikow takich jaki trening,dieta,regeneracja,przemiana meterii i genetyka.Najlepiej nie wyznaczac sobie poprzeczek przy takich cyklach,bo rozzczarowanie moze byc duze a co za tym idzie stagnacja psychiczna.
_________________ Jedyną metoda zbliżenia się do doskonałości jest doświadczenie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum