Witam
Mam na imie Magda jestem pierwszy raz na tym forum i potrzebuje waszej porady.
Mianowicie chcialabym spalic tluszcz z brzucha, i posladki,aby byly umiesnione:)
Od marca cwiczylam w domu,pilam herbatki na odchudzenie,w maju tego roku jem tabletki LINEA a od wtorku zapisalam sie na silownie,aerobic,oraz basen.
Codziennie chodze na silownie,a co czwartki mamy aerobic wodny.Moja waga to 58kg.
Doradzcie mi jaka dieta,oraz co zrobic,aby tuszcz z brzuszka zamienil sie w miesien.
Pozdrawiam Magda
Witam,
tluszczu nie zamienisz w miesien, to dwie rozne tkanki, tak apropos
Magda taki temat, bardzo podobny przynajmniej juz pojawil sie na tym forum,sprobuj poszukac i na pewno znajdziesz tam uzyteczne informacje. Napisz na jaie klasy sie zapisalas, polecam Spinning osobiscie, wg mnie nic lepiej nie poprawia kondycji i nie pali tluszczu, przez interwalowa forme klasy, a ze jest glosna muzyka i duzo ludzie, jest bardziej prawdopodobne, ze wytrzymasz 45 minut
Pozdrawiam
_________________ Ortodoksyjnosc to niemyslenie, brak potrzeby myslenia, ortodoksyjnosc to nieswiadomosc
mam pytanie czy jak będę biegał na bieżni ok 30-40 min.i jeszcze ćwiczył na siłowni to spale brzuch bardzo szybko, tak sie zastanawiam czy nie kupić sobie jakiś spalacz tłuszczu np.MuscleTech - Hydroxycut Hardcore czy to jest dobry spalacz
Maks, nie, nie i jeszcze raz nie!
Spalanie tłuszczu to długotrwały proces i ciężka praca. Następnie utrzymanie tych efektów wymaga sporej dyscypliny. I żaden spalacz nie zrobi tego za Ciebie.
Przez miesiąc, to możesz jedynie stracić swoją kasę, na magiczne środki.
Zanim dokonasz zakupu, zastanów się czy masz na tyle siły woli żeby temu podołać.
Hydroxycut Hardcore, to bardzo dobry spalacz. Zresztą firma MuscleTech, nie wymaga chyba reklamy, jest to ścisła światowa czołówka.
MAKSYM napisalem juz w innym poscie, ze Twoj post zostal oddzielny, mozesz go znalezc klikajac TU
Tam czekaj na odpowiedzi, ja juz Tobie jedna napisalem i prosze nie zasmiecaj forum, zamieszczajac swoje posty w damskich dzialach
_________________ Ortodoksyjnosc to niemyslenie, brak potrzeby myslenia, ortodoksyjnosc to nieswiadomosc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum