Oczywiście że pomaga.Osobiście testowałem i AMPv1 i Inferno firmy Instone. To nie są cud tabletki z reklamy TV,tylko produkty najlepszych firm amerykańskich,które nie mogą sobie pozwolić na produkowanie placebo.Zresztą wystarczy spojzeć na skład i osoba która posiada wiedzę na temat suplementow nie bedzie miała najmniejszych wątpliwości.Każda z tych substancji osobno działa a połączone razem oferuja to co na dzień dzisiejszy jest możliwe do wyprodukowania i jest legalne.
keram1979
Wysłany: 2008-05-09, 17:39
witam serdecznie,mam pytanie zazywam ten Cud juz od tygodnia,ograniczylem jedzenie,po 16 nie jem juz nic tylko woda,niestety z powodu powaznej kontuzji kregoslupa nie moge pozwolic sobie na silownie a nawet bieganie,niestety tak jak pisalem po tygodniu zazywania dzis stanolem na wadze i niestety nic,czyzby nastepne obiecanki cacanki a glupiemu radosc!! pozdrawiam Marek
Napisz co jesz,bo jezeli jesz duzo weglowodanow,to nie stracisz tluszczu.Przeczytaj moja wypowiedz wyzej,zastosuj sie do niej i efekt bedzie na 100%.Waga w przypadku mezczyzn nie jest miarodajna.Bo jezeli cos zle zrobisz to bedziesz widzial ubetek,ale miesni,troszke tluszczu i wody.Ale jezeli chcemy palic sam tluszcz musimy cwiczyc,nie ma innej rady.Napisz cos wiecej o kontuzji,moze moglbys cwiczyc malymi ciezarami,lub wykonywac ruch trwajacy 2 min.Bierzesz maly ciazar i ruch pozytywny wykonujesz 1 min i opuszczasz ciezar 1 min.Cale cwiczenie trwa 2 min,jest bardzo efektywne,wykonuje sie je malym ciazarem,wiec przy niektorych kontuzjach moze byc wykonywane.A sam srodek AMP jest jednym z najlepszych srodkow wyprodukowanych na rynku.U mnie efekt stosowania pierwszej wersji AMP byl rewelacyjny.
keram1979
Wysłany: 2008-05-10, 19:28
czesc,dziekuje za odpowiedz,niestety nie jestem w stanie wykluczyc weglowodanow z mojej diety ale staram sie zeby to byly jak najmniejsze porcje,z zawodu jestem szefem wprowadzam nowe menu w restauracjach i nieomija mnie testowanie,a co do kontuzji jaka przeszlem to bylo to 3 lata temu ale jeszcze do tej pory mam metal w kregoslupie,niestety nawet o masazu nie ma mowy,PRZESRANE!mam jeszcze pytanie/?ostatnio zamowilem rowniez THERMOGENIC THYROTABS zazywam 2 kaps.rano a ergolean 2 kaps w poludnie,prosze mi poradzic czy moge tak mieszac i laczyc te srodki?pozdrawiam i zycze duzych sukcesow Marek
Thyrotabsa bierzesz prawidlowo,natomiast AMP proponuje 1-2 rano i 1-2 w polodnie.Oczywiscie mozesz laczyc te dwa srodki jak najbardziej.
Pozdrawiam
keram1979
Wysłany: 2008-05-20, 17:54
witam ponownie,widze ze nie duzo jest tu taj wpisow,prawde mowiac sie niedziwie,minol 4 tydzien od momentu kiedy zaczolem zazywac suplementow Ergolean oraz Thermogenic thyrotabs,tak jak juz pisalem ograniczylem posilki do maksimum,cwiczyc niemoge z powodu kontuzji,noi niestety zazywanie tych srodkow nic mi nie daly,przestaje wierzyc w cuda zdalem sobie sprawe ze jednak niema takich tabletek ktore mi pomoga,szkoda jednak ze reklamujecie specyfiki ktore nic nie daja no ale biznes to biznes i na kancie sie kreci,pozdrawiam serdecznie
Przede wszystkim my nie reklamujemy tej firmy. My tylko sprzedajemy ich produkty (między innymi tej firmy). Produkt AMP v2, nie potrzebuje reklamy, bo najlepszą stanowią zadowoleni klienci, a tych jest kilka milionów na świecie.
Jest to światowa czołówka suplementów. Nie znam danych, ale pewnie firma jest warta wiele milionów dolarów i nie sądzę żeby dorobili się tego na kantach. Posiada własne laboratoria i sztab ludzi, którzy pracują nad produktami. Jeśli masz jakieś zastrzeżenia, co do jakości ich produktów, to nic na to nie możemy poradzić.
Prawda jest taka, jeśli nie ćwiczysz i nie podchodzisz poważnie do sprawy, to jedyne co może Ci pomóc, to produkty z tele-zakupów...
Moja rada jest taka, odstaw suplementy do czasu jak nie pozbędziesz się kontuzji, bo rzeczywiście szkoda Twojego czasu i pieniędzy.
A jak będziesz już w formie, zacznij ćwiczyć i spróbuj jeszcze raz z AMP
Po za tym jeśli nie jesteś zadowolony, możesz odesłać produkt. Zwrócimy Ci za to pieniądze
Nie wiem jakich efektow sie spodziewales po suplemencie, nawet najlepszym.
To ze "ograniczyles" posilki to o niczym nie swiadczy.Moze ograniczyles spozycie bialka z pozywenia, a wegle zostawiles na wysokim poziomie, a moze Twoj organizm jest przesycony kofeina i przemeczony,a moze za bardzo ograniczyles jedzenie, ze Twoja przemiana materii wychamowala zbyt mocno.Jedno jest pewne.AMP to jeden z najlepszych spalaczy na rynku ,ale cudow nie ma,jak sam napisales.To nie jest lek na recepte, ktory dziala na jedno i moze szkodzic na 5 innych rzeczy.
Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył: 13 Mar 2008 Posty: 53 Skąd: Z Kosmosu
Wysłany: 2008-05-22, 14:02
Biore AMP v2, od jakis 2 tygodni. Na razie koncze pierwsze opakowanie i stracilem jakie 2 kilo.
Jest mi po tym gorac, jakis taki rozpalony jestem i ogolnie fajnie sie czuje
Tylko ze juz nie dziala tak jak na poczatku. Mam pytanko, ile czasu mam to brac i ile opakowan? No domyslam sie ze po jednym cudow nie bedzie. Ale nie nastawiam sie tez na jakies dramatyczne spadki, wolalbym pomalu i systematycznie
Koledze z problemem kregoslupa, polecam basen i saune.
Zaczalem chodzic od zeszlego tygodnia i chyba dopiero po tym mam dobre efekty
Efekt pobudzenia mija po jakims czasie,jednak najwazniejsze dzialanie - termogeneza sie utrzymuje,a wrecz przyspiesza,bo tarczyca zaczyna szybciej pracowac.Wiec dlatego jest Ci goraco.
Proponuje zmieniac spalacze tluszczu co maksymalnie 2 opakowania.Mozesz kupic sobie po 1 szt od 2,3 producentow.A brac powinienes do czasu az bedziesz zadowolony z sylwetki.Z reguly 2-3 opakowania wystarczaja.
Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył: 13 Mar 2008 Posty: 53 Skąd: Z Kosmosu
Wysłany: 2008-05-24, 17:49
mam nadwagi jakies 15 kilo. to chyba 2 czy 3 opakowania mi nie wystarcza?
gdybym tracil 2-3 kilo na miesiac, to zajmie mi to jakies 6 miesiecy.
Na razie zaczolem drugie opakowanie AMP, to jak skoncze to wezme cos innego.
A potem moge znowu wrocic do AMP? Czy powinienem wziasc znowu cos nowego?
keram1979
Wysłany: 2008-05-25, 12:21
witam,wszystkich widze ze zaczyna sie to forum niezle zapelniac,ja wlasnie zakonczylem kuracje ERGOLEAN i Thyrotabs,w sumie 2 miesiace,jestem po powaznej kontuzjii kregoslupa,jakie kolwiek cwiczenia sa mi zabronione,bardzo wierzylem w opisy dzialanie tych srodkow,noi sie zawiodlem,no ale to napewno moja wina,zastanawiam sie tylko po co mi suplementy jesli przy ich zazywaniu musze cwiczyc,no ale przynajmniej po zazyciu poprawia sie samopoczucie,pozdrawiam wszystkich serdecznie,zycze duzych suksesow
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum