mery0202
Wysłany: 2008-05-17, 18:03
Witam.Bardzo prosze o pomoc :-( mam 21 lat,niedawno urodzilam dziecko a co za tym idzie,moj brzuch nie jest juz taki jak przed ciaza.Jestem zadowolona ze swojego wygladu tylko troszke wystajacy brzuszek i tzw"boczki" spedzaja mi sen z powiek:( prosze mi doradzic jakies cwiczenia szczegolnie na talie i suplementy ktore bylyby dla mnie najlepsze,nigdy na nic nie chorowalam i raczej w genach tez nic "nie ma",Ratunku:):)
Problem zrzucenia wagi był juz omawiany na forum.A boczkow po Ciąży się pozbedziesz ale musisz szybko dzialac.Jezeli karmisz to nie mozesz brac suplementów.
Zobacz posty :
mery0202
Wysłany: 2008-05-19, 16:50
dziekuje bardzo:) za odpowiedz,Nie karmie juz piersia bo coreczka ma juz 2 latka,co nie znaczy ze dopiero teraz zaczelam myslec o swoim wygladzie,:)wiec prosze o podpowiedz jakie suplementy moge zazywac:):)pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziekuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum