paker.co.uk

Paker.co.uk - Sklep, forum, porady
Suplementy i odżywki - Anglia, Szkocja, Walia, Irlandia

Powrót do sklepuPowrót do sklepu  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  FAQFAQ

Mapa GoogleMapa Google  Twój wirtualny trenerWirtualny trener  Twój wirtualny dietetykWirtualny Dietetyk  Twój wirtualny dietetykPrzelicznik miar

Poprzedni temat «» Następny temat
Z czym połączyć AMP? fat burner, omega albo L-karnityna?
Autor Wiadomość
maadziiaa 

Wysłany: 2008-05-28, 17:17   

a wiec tak ja kiedys uzywalam thermal pro, byl naprawde dobry, z tymze z tego co wiem zabronili go produkowac, zamowilam sobie juz Ergopham AMP a co poleciacie jeszcze do tego?? jakie fat burner czy cos?? albo omega albo L-karnityna...co na ten temat sadzicie?? a czy o jakis trening moge poprosic taki spokojny na poczatku bo od 2 lat nie cwiczylam i z przykroscia musze przyznac ze to nie te czasy juz co robilo sie 100brzuszkow teraz potrafie zrobic marne 30 :( :( glownie chce postawic na nogi bo mam bardzo postawne no a po za tym to wiadomo brzuch i rece. czekam na odpoweidz. z gory dziekuje

Seba 
Pracownik Sklepu

United Kingdom

Grupy:
Paker Team
Paker Friends

Wysłany: 2008-05-28, 17:47   

Hej Madziu,
A możesz nam powiedzieć trochę więcej o sobie? Wzrost, waga, wiek. Poza tym, jaki tryb życia prowadzisz i co jesz? Chcesz ćwiczyć w domu, czy na siłowni?
Wspomniałaś, że nie ćwiczyłaś od 2 lat. A co i jak ćwiczyłaś wtedy?

Czym więcej danych, tym odpowiedź będzie trafniejsza ;-)

Pozdrawiamy i witamy na forum

t800 
Admin i trener

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-05-28, 23:30   

Witaj.
Mysle ze AMP wystarczy.sila dzialania jest zblizoona do Thermal Pro.Pobudzenie jest mniejsze,ale termoeneza jest na podobnym poziomie.Proponuje Ci cwiczenia ze stepem,ktore opisywalem juz wielokrotnie na forum.Wystarczy ze poswiecisz 3 razy w tyg. po 30 min i gwarantuje CI super efekt...

maadziiaa 

Wysłany: 2008-05-29, 16:22   

waga w tej chwili juz 67kg choc to i tak malo w porownaniu do wszystkich ostatnich lat, zaczelam sie nnia przejmowac bo przez pol roku juz mialam nawet 62kg, choc bylam niby przyzwyczajona do wagi ponad 70kg, jestem dosc ubita i chyba dlatego mam zawsze problem z ta tkanka tluszczowa zeby sie jej pozbyc tak szybko jak inni, wiek 20lat wzrost 161cm, jest mi obojetne gdzie bede cwiczyc ale narazie jestem ograniczona przeprowadzka wiec niestety w ciagu najblizszych 3tyg pozostaje tylko dom bo nie bede przeciez kupowac karnetu na 3miesiace zeby pochodzic 2 czy 3 tyg, tryb zycia prace mam dosc ruchliwa bywaja dni ze leje sie ze mnie pot trumieniami bo musze prawie biegac a pracuje od 9 do 14, czasem zdarza sie do 18. 2lata temu jak cwiczylam to robilam tak ze przez godzine biegalam z tymze ostatnie 15min biegu to tak mniej wiecej co 2min sie zatrzymywalam i robilam 10przysiadow, pozniej przez nastepna godzine wykonywalam takie cwiczenia jak na aerobiku sie nauczylam przysiady, brzuszki, wymachy,zawsze minimum 3 powtorzenia po 20razy, no i tak sobie schodzily 2godz. jesli chodzi o jedzenie to tak glownie staram sie pilnowac bialka,nie za duzo i nie za malo ok 70-80g, pochodzace glownie z jajek i tunczyka bo too uwielbiam, nie bardzo mam cza\s na przygotowywanie nie wiadomo czego, wiec moj jadlospis to tak:
-jajka
-tunczyk
-pomidory
-ogorki
-czasem kromeczka takie bardzo ciezkiego ciemnego chleba przewaznie kupuje ze sliwkami, niestety nie wiem jak on sie po polsku nazywa wiem ze w polsce jest pakowany chyba gdzies po 6 czy 8 kromeczek takich malutkich i jest taki czarny i bardzo ciezki
-kocham jogurty oczywiscie pozwalam sobie tylko na naturalny i 0,1% tluszczu oraz mleko 0,3%
-piers z kurczaka i ryz moge jesc pod kazda postacia ale nie mam czasu tego robic
-fasolka szparagowa
-banan (wiem grzech ale wiecej jak 1nie jadam )
-jablka
-nektarynki

no tyle mi narazie do glowy przyszlo
no wiec w zasadzie nie jest to jakos rozmaite ale te rzeczy mi sie nie nudza juz od lat, przez pol roku nawet moge jesc codziennie to samo na sniadanie obiad i kolacje wiem bo tak robilam ;)

maadziiaa 

Wysłany: 2008-05-30, 19:21   

halo halo jest tu ktos?

Seba 
Pracownik Sklepu

United Kingdom

Grupy:
Paker Team
Paker Friends

Wysłany: 2008-05-30, 21:33   

halo, halo. Jesteśmy :-D
Dziś trochę zajęci, ale jutro odpowiemy.
Miłego wieczory Madziu ;-)

maadziiaa 

Wysłany: 2008-05-31, 09:44   

dobrze dobrze to uzbrajam sie w cierpliwosc :) :) paczuszka doszla rewelacyjnie szybciutko :) dziekuje :) :) zrobiliscie dobre wrazenie i z szybkoscia kontaktu i dostarczenia :))
a tak dorzuce jedno pytanko mam juz AMP i L-karnityne i postanowilam brac to tak
rano jak wstane oby dwa po 2kapsulki a po poludniu w dni treningowe tez po 2kapsulki L-karnityne 45min przed treningiem a AMP 30min wczenisej, natomiast w dni nie treningowe po 1 kapsulce, co Wy na to??

t800 
Admin i trener

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-05-31, 20:48   

hihi jestem z powrotem.Opijalem moje urodzinki,ale juz doszedlem do siebie :)
Co do suplementow to bardzo dobrze ułożyłaś czas przyjmowania.
A co do diety to widze ze popełniesz duży błąd.
Wyrzuć ze swojej diety :

Mleko - syf nr 1
jogurt 0% - tragedia
Pieczywo - radze zamienic na pieczywko ryżowe,ale nie za duzo 2-3 kromki dziennie
Fasola - jedz nie czesciej niz raz w tyg
jablka - nie wiecej niz jedno na 3-4 dni
nektarynki - zamien na grapefruita

Niestety widzisz sama ze Twoja dieta jest do zmany.Mleko to tragedia,nie dosc ze zawiera laktoze,ktora szpeci nasza sylwetke równie skutecznie jak maltodekstroza zawarta w piwie to praktycznie nie ma w sobie nic dobrego.Wapnia zawiera wielokrotnie mniej niz np. zolty ser a bialka tez jest prawie wcale.Jogurty 0% to samo.Co do bialka to spozywaj okolo 1 g na kg/mc,weglowodanow 1 g. kg/mc i 2 g tluszczu na kg/mc.Wyjdzie Ci okolo 2000 kalorii.
Nie bój sie tluszczu bo to nie on tuczy,tylko weglowodany.Zamiast jogurtu uzywaj smietany,jezeli nie mozesz sie obyc bez tego.Owoce tez ogranicz i jedz warzywa takie jak: pomidory,ogorki (kiszone,konserwowe,swierze),papryke.Cukier usun z diety,a jak pijesz np.cole to wersje Light.Piwo omijaj szerokim łukiem,zamist tego mozesz sie napic wina wytrawnego białego.

Pozdrawiam

Emigrant 

Japan

Wysłany: 2008-05-31, 22:05   

o co chodzi z tym mlekiem? i te reklamy spoleczne "pij mleko, bedziesz wielki".

czyżby było "pij mleko, wielka ściema"?

z dzieciństwa pamietam, ze mleczko mailo byc dobre na wszystko. No chyba ze jak to w naszym kraju czesto bywa, za tym calym mlekiem stoja politycy i lapowki. nie zdziwilbym sie.

tak czy siak, chyba musi byc cos dobrego w mleku?

maadziiaa 

Wysłany: 2008-06-01, 10:33   

no to wszsytkeigo najlepszego z okazji urodzinek :) :)

no to mam problem bo ja nabial w postaci jogurtow i mleka to po prsotu kocham ;/ no coz chyba bede musiala jakos to sobie darowac naszczescie uwielbiam jajka i tunczyk to jakos bede sie nimi napychac :P :D
nie wiem czy dobrze mnie zrozumiales to jest to takie pieczywo najzdrosze takie czarne bardzo ciezkie i to sa takie malutkie kromeczki i ja zjadam gora dwie w ciagu dnia.
owoce traktowalam jako zastepstwo czegos slodkiego, zjadalam 1 czy dwa owoce w ciagu dnia i jakos zylam a teraz jak nie mam ich jesc to co??? grejfrutem dlugo nie pozyje :( :(
co do teg oze tluszcz nie tuczy to wiem, najbardizej tuczy nie odpowiednie polaczenie weglowodanow z tluszczem (moj tata byl na diecie kwasniewskiego i niezle schudl ale ja tak tlusto jesc nie potrafie :( ( ) i jakos zawsze mi sie wydawalo ze lepiej uzywac jogurtu niz smietany, ale od dzis zmienie zobacze moze wreszcie cos sie ruszy.
naszczescie pomidory, ogorki i papryka tak jak radzissz to uwielbiam wiec tyle dobreg o:) coli nie lubie, piwo ojjjj zadko, a wino bardzo takze bedzie dobrrze

t800 
Admin i trener

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-06-01, 22:18   

No to trzymam kciuki za kolezanke :-)

damian3619 

Wysłany: 2008-06-02, 23:06   

jesli chodzi o owoce to nie bardzo? np.jablka,gruszki,sliwki,brzoskwinie,mandarynki czy pomarancze,bo do dnia dzisiejszego jem te owoce codziennie i wyglada na to ze bede musial scholowac z nimi :-( .

pozdrawiam wszystkich

t800 
Admin i trener

United Kingdom

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-06-03, 07:13   

Jedynie pomarancze z Twojej listy sa ok,jednak nie mozesz ich jesc za duzo.1 szt. nie za duzego owocu dziennie bedzie ok.

Myszolap 
Osobisty Trener

Grupy:
Paker Team

Wysłany: 2008-06-03, 09:14   

T800 dlaczego Tylko pomarancze?

Dzieki i pozdrawiam

maadziiaa 

Wysłany: 2008-06-03, 17:30   

dzieki za kciuki :) napewno sie przydadza ;) ok wiec pomarancze i grejfruty :) :) jak cos sie wiecej uda osiagnac to sie pochwale ;) :) :P pozdrowionka

Odpowiedz do tematu