Chciałbym zakupić atlas na którym chciałbym ćwiczyć w domowym zaciszu. Jednakże nie wiem który wybrać (chodzi mi tutaj o opinie fachowców: z jednej strony chciałbym abym mógł na nim trenować całe ciało, z drugiej strony zależy mi na jakości tego sprzętu). Chciałbym przeznaczyć na ten zakup do 350 funtów.
Co do diety, treningu i wspomagaczy zwrócę się po dokonaniu zakupu sprzętu.
Atlas zostanie dostarczony za jakieś trzy tygodnie, czy ktoś by mi pomógł w stworzeniu treningu dopasowanego do tego atlasu?
Może najpierw coś o sobie. Mam 27 lat, 184cm wzrostu, waga 85, nie chcę trenować sam więc cyferki kumpla to 32/182/72. Obaj jesteśmy szczupłej budowy ciała, z tą tylko różnicą, że ja mam szerokie biodra - niestety nieproporcjonalnie jak bym chciał.
Kiedyś ćwiczyliśmy tylko z hantlami + pompki i aeroby i efekty jakieś były po kilku miesiącach ćwiczeń (Efekty: zarys mięśni + minimalna poprawa sylwetki)
Co byśmy chcieli uzyskać: powiększyć i wyrzeźbić klatę i ramiona, poprawić ogólny wygląd sylwetki wraz z nogami. Chcielibyśmy ćwiczyć 3-4 x w tygodniu do tego basen, raz na tydzien.
Wiem, że trening to 50% sukcesu, zmienić musimy też dietę bo ta wzorowa nie jest. Jak powinna wyglądać dieta, kiedy jeść itp.
Oczywiście możemy zaopatrzyć się w suplementy, jeżeli jest jakiś który dodatkowo dodaje siły, witalności to będzie super.
Kreatyna Cr2 - http://www.paker.co.uk/pr...0_caps,143.html
Zalecane stosowanie: Bierz 3 kapsułki 2 razy dziennie, także w dni nietreningowe. Aby osiągnąć najlepsze rezultaty jedną porcję przyjmuj na 30 minut przed treningiem popijając 300-400ml wody.
Pij dużo płynów w czasie treningu
Jezeli nie jesz duzo miesa,to nie masz wyjscia i musisz uzupelnic poziom bialka odzywka bialkowa np http://www.paker.co.uk/pr...e_1000g,46.html
mozesz ja przyjac przed snem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum